• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar arkadaşıma acil yardım..

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar çalıştığım yerde 22 yaşında dünya iyisi bir arkadaşım var.nişanlı,bir sorunu var ben kendimce bir şeyler söyledim ama aklıma siz geldiniz buraya yazmak istedim. araları çok iyi,4 yıldır beraberler ve iki ay önce nişanlandılar.
bugün arkadaşım izinli olan nişanlısına 'yarın için bir yere gidelim biraz hava alalım' demiş.nişanlısı da babam evde demiş.arkadaşım anlamamış tabi,'bi şey mi der problem mi olur' diye sormuş.çocuk da hoş olmuyo demiş.arkadaşım bozulmuş tabi,ne demek anlamadım diye sormuş.çocuğun mesajı aynen şu:' ya olmuyo işte o evdeyken senle çıkıyo olmam.sizde durumlar farklı olabilir ama bizde öyle değil.ben bu durumda dışarı çıkmam.' yazmış.arkadaşım da kavga çıkmasın diye ''ben bu açıdan bakmamıştım iş ciddiye bindi(nişanlandık manasında) ve erkek oduğun için böyle bi şey aklıma gelmedi,neyse'' demiş.
sizce kırılmakta haksız mıyım diye soruyor,tepki vermeye de çekiniyor ama kötü hissetmiş kendini.ben hak verdim.lütfen siz de fikirlerinizi yazın o da okuyor,şimdiden çok teşekkür ederim..

Son düzenleme:
anaaam ne saçma :19: sanki bunu söyleyen kız yani bir erkek nasıl hoş olmuyo der ya :1::1:

üstelik nişanlanmışlar zaten ben olsam acayip bozulurum taviz vermem :20::20:

Ben olsam tavrımı belli ederdim ne demek babam evde çıkamam yok olmaz falan kız çıkıyor erkek çıkamıyor garip yani.

bana da çok garip geldi kızın demesi gerekirken ben çıkamam hoş olmaz diyor.arkadaşım da ağlıyor ben basit biriyim sanki devamlı çıkıyorum o kendini çekiyo benim yapmam gerekirken,kendimi çok kötü hissettim diyo.sizce ne yapmalı bundan sonra,ben biraz gelmene gitmene dikkat et seyrek git az otur madem öyle anlasın dedim.

Bu tür mesajları genelde ben attığım için (evden çıkmakta sorun yaşadığım için) bir erkeğin attığını duymak bana çok saçma geldi. Yani erkek sonuçta daha rahat çıkabilir. Ayrıca nişanlılar yani. Arkadaşın haklı. Hatta tebrik ederim sabırlıymışta. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktan.

Bundan sonraki buluşmada arkadaşın kendini geri çeksin. Evdekiler sorun çıkarmasın bu saatte çıkamam falan gibi.

Son düzenleme:
Bu tür mesajları genelde ben attığım için (evden çıkmakta sorun yaşadığım için) bir erkeğin attığını duymak bana çok saçma geldi. Yani erkek sonuçta daha rahat çıkabilir. Ayrıca nişanlılar yani. Arkadaşın haklı. Hatta tebrik ederim sabırlıymışta. Ben olsam kıyamet kopmuştu çoktan.

kavga çıkmasın diye kendince çaba sarfediyo ama yazık içine atıyo nasıl üzüldü rengi gitti mesajı okuyunca.ne tuhaf ya,şimdi kız söylese haksız duruma düşürecek üste çıkacak kesin :50:

bana da çok garip geldi kızın demesi gerekirken ben çıkamam hoş olmaz diyor.arkadaşım da ağlıyor ben basit biriyim sanki devamlı çıkıyorum o kendini çekiyo benim yapmam gerekirken,kendimi çok kötü hissettim diyo.sizce ne yapmalı bundan sonra,ben biraz gelmene gitmene dikkat et seyrek git az otur madem öyle anlasın dedim.

hayır bir de 4 senedir beraberlermiş birbirlerini tanımış bu günler için gün saymışlar senelerce en güzel zamanları çok görüşüp eğlenmeleri gereken yerde erkeğin yaptığı iş mi yani bir de sizin evde durum öyle bizde böyle falan kurulmaması gereken bir cümle.Arkadaşınız çok üzülmesin kendini geri çeksin belli etsin kırıldığını.

hayır bir de 4 senedir beraberlermiş birbirlerini tanımış bu günler için gün saymışlar senelerce en güzel zamanları çok görüşüp eğlenmeleri gereken yerde erkeğin yaptığı iş mi yani bir de sizin evde durum öyle bizde böyle falan kurulmaması gereken bir cümle.Arkadaşınız çok üzülmesin kendini geri çeksin belli etsin kırıldığını.

ben de aynı şeyi söyledim.özellikle o söze kırılmış zaten.afedersiniz,biz genişiz sanki diyor.çok kötü bi durum :50: :50:

Bugün babamdan ayıp olur nişanlımla çıkamam diyen babaya bağımlı biri gibi geldi bana. Anne baba sözünden çıkmazsa ilerde sıkıntı yaşayabilirler. Arkadaşın iyi düşünsün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kavga çıkmasın diye kendince çaba sarfediyo ama yazık içine atıyo nasıl üzüldü rengi gitti mesajı okuyunca.ne tuhaf ya,şimdi kız söylese haksız duruma düşürecek üste çıkacak kesin :50:

Valla canım arkadaşına söyle canını sıkmasın. Yapacağı şey çok basit. Birdahaki buluşmalarda kendini geri çeksin ve evdekileri bahane etsin. Hee bunu uygulamak zor irade ister, O bende yoktu. Sadece anlık kavga çıkarırdım okadar. Benim eski sevgilimde bayramlarda misafirlere hizmet ettiği için benimle buluşmazdı. Yesinler onu :1: :1: Kendimi çok şartlandırdıysam da daha ağzından buluşalım kelimesi çıkmadan tamam derdim. :21: O yüzden üzmesin kendini arkadaşın.

Valla canım arkadaşına söyle canını sıkmasın. Yapacağı şey çok basit. Birdahaki buluşmalarda kendini geri çeksin ve evdekileri bahane etsin. Hee bunu uygulamak zor irade ister, O bende yoktu. Sadece anlık kavga çıkarırdım okadar. Benim eski sevgilimde bayramlarda misafirlere hizmet ettiği için benimle buluşmazdı. Yesinler onu :1: :1: Kendimi çok şartlandırdıysam da daha ağzından buluşalım kelimesi çıkmadan tamam derdim. :21: O yüzden üzmesin kendini arkadaşın.

yorumun için sağol canım.o da çok iradesiz dediğin gibi,yapabileceğini sanmıyorum ama ben de aynı şeyi söyledim.mesajı silme her buluşmak istediğinde aç o mesajı oku öyle cevap ver dedim.inşallah anlar hatasını..

Back
X