• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar arkadaşıma yardımcı olun,boşanmayla ilgili...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Merhaba arkadaşlar bu konuyu arkadasım için açıyorum . Evliliğinde çok sorunları var eşiyle anlaşamıyo genel olarak geçinemiyolar, özgürlüğü kısıtlanmış esir gibi evden bile çıkamıyo mutsuz. 13 aylık bebeği var. Arkadasm bosanmak istese bebeği asla vermezler. arkadasımın kolunda ince çizikler var çocukluk hatası . Ve Kızın Anneside , kızın esinin bi uzak akrabasıyla(erkek,ama ne anlamda konuşmuşlar bilmiyor yada bana söylemiyor, ama herkes yanlış anlamış aralarında bişey olduğunu düşünüyolar anneside evli adamda..) konuşmuş bi süre . Bunlar yüzünden arkadaşım bebeğini alamaz mı?bunları kullanabilirler mi?

Son düzenleme:
Suan gorunen hic bir sey bebegin velayetini babaya vermez. Oyle vermezler vs. diye kimse bos bos konusmasin. Annenin agir zihinsel engeli yoksa cocuguna zarar vermemisse oyle bir sey yok.

Bana çelişkili geldi bu durumlar çocuğa üzüldüm

Kızın annesiyle,çocuğunun velayetinin ne alakası var ,orayı pek anlayamadım ama bu çağda bir bebeyi anneye verirler!
Bir kavga da eşi demişki ;sen boşansan sana mı verirler o çocuğu , annenin yaptıklarına göre," vs demiş yani bu sorduklarımızın hepsi aslında eşiyle arasında geçmiş konuşmalar. .

Suan gorunen hic bir sey bebegin velayetini babaya vermez. Oyle vermezler vs. diye kimse bos bos konusmasin. Annenin agir zihinsel engeli yoksa cocuguna zarar vermemisse oyle bir sey yok.
Çok tesekkurler evet kesnlikle öyle bişey yok

Bir kavga da eşi demişki ;sen boşansan sana mı verirler o çocuğu , annenin yaptıklarına göre," vs demiş yani bu sorduklarımızın hepsi aslında eşiyle arasında geçmiş konuşmalar. .
Sindirmeye çalışmışlar,akılları sıra!
Öyle bir şey olmaz herkes kendinden sorumludur..Mahkeme anneanneye bakıp mı karar verecekmiş:)

12 yaşına kadar istisnasız anneye veriliyor eşi de nafaka vermek zorunda
Yani "sen okumamışsın çalışmıyosun ' da demezler değilmi . Zaten eşinin evinde 2 kisi calısıyor 3 kisi okuyo 2 si universite arkadasmda gtse anneside bakarım diyomuş arkadasmda calışırm diyor

12 yaşına kadar istisnasız anneye veriliyor eşi de nafaka vermek zorunda

Sindirmeye çalışmışlar,akılları sıra!
Öyle bir şey olmaz herkes kendinden sorumludur..Mahkeme anneanneye bakıp mı karar verecekmiş:)

Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için :KK200: peki bu maaş konusuyla ilgili bilginiz var mı arkadaslar acaba:110:

Evliyken maaşı alabiliyorsa bekarken hayli hayli alır üstüne birde boşandığı için dul maaşı alır.

Merhaba arkadaşlar bu konuyu arkadasım için açıyorum . Evliliğinde çok sorunları var eşiyle anlaşamıyo genel olarak geçinemiyolar, özgürlüğü kısıtlanmış esir gibi evden bile çıkamıyo mutsuz. 13 aylık bebeği var. Arkadasm bosanmak istese bebeği asla vermezler. Sorun şu ki arkadaşım bekarken babannesinin maaşını alıyordu. Yetim maaşı olarak. Çünkü babannesinin üstüne kayıtlıymış. Bi gün eşinin ailesine anlattıgında onlar demişki : siz sahtekarlık yapmışsınız duysalar ceza yersniz. Yani bunu direk kullanırlar. Bizim sorumuz şu bu mahkemede sıkıntı olur mu ,boşansa bu maaşı yeniden alabilir mi. Birde arkadasımın kolunda ince çizikler var çocukluk hatası . Ve Kızın Anneside , kızın esinin bi uzak akrabasıyla(erkek,ama ne anlamda konuşmuşlar bilmiyor yada bana söylemiyor, ama herkes yanlış anlamış aralarında bişey olduğunu düşünüyolar anneside evli adamda..) konuşmuş bi süre . Bunlar yüzünden arkadaşım bebeğini alamaz mı?bunları kullanabilirler mi?

Kim vermeyecekniş 13 aylık bebeği annesine?
Ortada çok büyük bir hadise olmadığı sürece bebek annenindir. Baba nafaka öder.

Bu cahil ve cirkef ailelerin, 2 damla zekalariyla hukuk ahkami kesmeleri de beni öldürüyor.. İstisnasız hepsi bu sekilde sindirip caydirmaya çalışıyor; yok cocugu sana vermezler, yok davayi sen açarsan suclu olursun, yok nafaka alamazsin..
Yav he he..

Anne ; hayat kadını dahi olsa çocuğa karşı sorumluluklarini yerine getiriyor en iyi şekilde bakıyor, eve iş getirmiyor ise herkesin bir meslegi var olarak algilaniyor ve anne çocuk ilişkisi bozulmuyor...
Anneannenin yaptığı hata çocuğu ve annesini ilgilendirmez .

Back
X