canım yaa üzülme sen... inş. geçici bir durumdur.amacını anlamadım babanın belkide kız çocuğusun diye korkutmaya çalışıyordur ama hakaret başka...ben olsam hiç konuşmam karşısına çıkmam.hem niye eve kapatıyorsun kendini çık azcık hava al arkadaşlarınla vakit geçir üstünde durma.konuş babanla diyecem ama biliyorum nafile gene o haklı veya kendine göre sebepleri vardır boşuna...
ama artık yetişkin birisin babam bana ergenlikteyken öyle davranırdı bazen başlarda sesimi çıkarmazdım içime kapanır kendi kendime sinir olur ağlardım aynı senin gibi. ama sonradan açıldım haketmediğim şekilde davrandığı zaman ben de karşılık verdim nedenini sordum kızdım o da anlar gibi oldu yapmamaya başladı biraz sindi gibi bişey. seni kötüye teşvik eder gibi olmak istemiyorum ama tepki verirsen davranışlarının seni etkilediğini anlar bence.
ayrıca annen ne diyor genelde anneler ara bulmalıdır bu durumda..:)
imkan yok canm buna..evde tek ben varm abim calısıyor..babam vurdumduymaz olmaya basladı cok takıntılıyken
abin d eolduğuna göre baban biraz yaşlı galiba ondan da olabilir yaşlılar biraz .çekilmez olur ya o bakımdanCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?