ya şimdi aklıma geldi madem konuşamıyormusunuz bir mektup yaz babana dök içini ne varsa hem sen rahatlarsın hemde yazılı olunca baban daha iii algılar belki:)
durumuna üzüldüm canım babanın böyle değişmesinin belkide kötü enerjiyle bir ilgisi olabilirmi yani sizin aile düzeninizi çekemeyen olabilir canım.bende hiç inanmazdım ama insanın başına gelince anlıyormuş istem dışı hareketler yapabiliyorsun bu durumda canım aklıma geldi belki yardımcı olabilirim diye yazdım canım.
işin iş desene allah sabır versin ne diyeyim...
sizin bilmediğiniz, sizinle ilgili bir sorunu var olabilir mi acaba ?
Mesela hani derler ya mahallelerde filan , ''senin kızı biriyle görüdük '' tarzı ya da başka bir laf falan babanızın canını sıkıp , size tavır alması gibi ihtimal olabilir mi ?
sizin bilmediğiniz, sizinle ilgili bir sorunu var olabilir mi acaba ?
Mesela hani derler ya mahallelerde filan , ''senin kızı biriyle görüdük '' tarzı ya da başka bir laf falan babanızın canını sıkıp , size tavır alması gibi ihtimal olabilir mi ?
ben de bunu düşündüm. çünkü bana da yapmıştı bi süre böyle. dışarda öyle bişeyler duymuş. bana da sormadı yüzgöz olmamak için..
hımm anladım , öle bişey olmasa da , bi şekilde seni hakkında bir dedikodu duymuş filan olabilir diye düşündüm ben açıkçası ,
şöle yapardım ben senin yerinde olsam ,
biraz gözüne görünmezdim , pek yanında oturma , odanda otur ,
bişey filan isterse onu yap sonra tekrar ortadan kaybol , çok konuşma filan , sadece sorduklarına cevap ver , istediklerine ...
zamanla o da düzelir bence ,
benim annemle de arada böle sürekli tartıştığımız dönemler oluor , ben öle yapıorm 1 2 gün sonra anlar o da hatasını filan konuşur hallderiz ,
yani sen de bir tavır koy ama tavırlı değilmişsin gibi, anlatamadım ama
bence namus meselelerine çok takmış durumda. evlensen rahatlayacak. sanki bütün kızlar erkek peşinde koşuyomuş zannediyorlar ya öyle düşünüyo seninki de.erkek kardeşin kız peşinde koşsa bişey demez ama. sen okulun bitirdin mi . eğer okulun bitirdiysen düzgün bi işin olursa iyi kısmetler çıkar onları değerlendirirsin. günümüzde gelinin işine ne kadar para kazandığına bakıyolar artık . bence babanın tek derdi seni beyaz gelinliğinle salimen evlendirmek. o zaman içi rahat eder. o zamana kadar seni patlamaya hazır bomba gibi görmeye devam edecek gibi görünüyor.
Evet kesnlkle namusakafayı takmıs biri cevresnde bi kız hakknda kötü bişey duysa hemen şükreder bzden bişi duymadıgı için yada korkar falan kesnlkle evlendigimi görse rahatlayacak ama hem okumama cok var hem de annem suan evlenmemi hiç istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?