Kızlar artık son demimdeyimm ne yapacamı kesnlkle bilemez haldeyim..

ya şimdi aklıma geldi madem konuşamıyormusunuz bir mektup yaz babana dök içini ne varsa hem sen rahatlarsın hemde yazılı olunca baban daha iii algılar belki:)

canım bu duygusallıkları dizilerde görnce bile gıcık kapıo..ve düşün mesela bi şarkı calıo slow eslik ediosn ya kafa sallıosn fln annemlern ynnda ne derdn varda kafa sallıosn felan dioo düşün yagmrdn nem kapan biri.. az öncede tartstık cnm ne yemek vr dedi annem 3 çeşit saydı yemem baska bişi yicem dio hem marketi pazarı o alıo getrdklerinide yemio bizi sinirlendrmek için her elnden geleni yapıo

durumuna üzüldüm canım babanın böyle değişmesinin belkide kötü enerjiyle bir ilgisi olabilirmi yani sizin aile düzeninizi çekemeyen olabilir canım.bende hiç inanmazdım ama insanın başına gelince anlıyormuş istem dışı hareketler yapabiliyorsun bu durumda canım aklıma geldi belki yardımcı olabilirim diye yazdım canım.

Olabilir canım insanın bu denli bir değişim yasaması sonucu artık herseye inanabiliyorum..

sizin bilmediğiniz, sizinle ilgili bir sorunu var olabilir mi acaba ?
Mesela hani derler ya mahallelerde filan , ''senin kızı biriyle görüdük '' tarzı ya da başka bir laf falan babanızın canını sıkıp , size tavır alması gibi ihtimal olabilir mi ?

ben de bunu düşündüm. çünkü bana da yapmıştı bi süre böyle. dışarda öyle bişeyler duymuş. bana da sormadı yüzgöz olmamak için..

Hayatımda hiç çıktıgım olmadı canım..sadece biriyle görüşmüştüm onlada yapamadım daha dogrusu babamında duysa onaylayacacagı biriydi..ve bu olaydan 3yıl gecti..duyması imkansız hele baskasyla mmkn degil.. bu secenek kesnlkle hayır canım..cnkü anneme karsıda böyle tek bana değil.

ben de bunu düşündüm. çünkü bana da yapmıştı bi süre böyle. dışarda öyle bişeyler duymuş. bana da sormadı yüzgöz olmamak için..

ve canım emin olun ki babam yüzgöz olmamak için susmaz yani böyle birşey duysa evi ayaga kaldırır bu konuda medeni sayılmaz asla

hımm anladım , öle bişey olmasa da , bi şekilde seni hakkında bir dedikodu duymuş filan olabilir diye düşündüm ben açıkçası ,
şöle yapardım ben senin yerinde olsam ,
biraz gözüne görünmezdim , pek yanında oturma , odanda otur ,
bişey filan isterse onu yap sonra tekrar ortadan kaybol , çok konuşma filan , sadece sorduklarına cevap ver , istediklerine ...
zamanla o da düzelir bence ,
benim annemle de arada böle sürekli tartıştığımız dönemler oluor , ben öle yapıorm 1 2 gün sonra anlar o da hatasını filan konuşur hallderiz ,
yani sen de bir tavır koy ama tavırlı değilmişsin gibi, anlatamadım ama

bence namus meselelerine çok takmış durumda. evlensen rahatlayacak. sanki bütün kızlar erkek peşinde koşuyomuş zannediyorlar ya öyle düşünüyo seninki de.erkek kardeşin kız peşinde koşsa bişey demez ama. sen okulun bitirdin mi . eğer okulun bitirdiysen düzgün bi işin olursa iyi kısmetler çıkar onları değerlendirirsin. günümüzde gelinin işine ne kadar para kazandığına bakıyolar artık . bence babanın tek derdi seni beyaz gelinliğinle salimen evlendirmek. o zaman içi rahat eder. o zamana kadar seni patlamaya hazır bomba gibi görmeye devam edecek gibi görünüyor.

Canım hep böyleyim zaten hayatt bol bir muhabbette deilim onunla mesela bugün dünkü hatasını anladı ve barısmak için saka espri felan yaptı ama içim buz resmen onu cok seviyorum ama sogutuyor kendnden zorla..zamana bırakıyorumcanım

Evet kesnlkle namusakafayı takmıs biri cevresnde bi kız hakknda kötü bişey duysa hemen şükreder bzden bişi duymadıgı için yada korkar falan kesnlkle evlendigimi görse rahatlayacak ama hem okumama cok var hem de annem suan evlenmemi hiç istemiyor

tuhaf bır durum bı nedenı olmalı bence çözemdım bende yınede uzulme canım olumunekankayizsmile

kuzucum o zaman okulunu bitirene kadar sabredeceksin başka çare yok ya da annen konuşsun kızımız terbiyeli hiç başkalarınınki gibi değil ... gibi şeyler anlatsın belki işe yarar ha?:teselli:

babanızın şeker guatr vb. hormonel bir hastalığı var mı?

bazı rahatsızlıklar kişiliği çok etkiliyor sinirli ve asabi oluyorlar.

Bana da sanki sağlıkla ilgili bir sıkıntısı varmış gibi geldi.
Ya da özellikle annenize ve size böyle davranıyorsa, bayanlara bakışıyla ilgili bir sıkıntısı var.
Küçükken çocuk gözüyle baktığı için size iyi davranmış olabilir.
Ama büyüdükçe, genç kız oldukça, gözünde konumunuz değişmiştir. (Namus vs gibi)
Sağlıklı bir bakış açısı değil tabi ki.
Size güvenmeli, arkanızda durmalı.
Biraz zor ama yardım almasını sağlasanız iyi olurdu.
Bu davranışlarının elbet bir nedeni vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…