KIZLAR ARTIMED GEBELİK TESTİ ALMAYIN ALDIRMAYIN

ebnur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
41
10
3
27
Elimden geldiğince her yere yazıyorum. Yalancı pozitif çıkardı ve silik bile değil bariz pozitif bu. Önermiyorum kesinlikle.
B02E72C0-983E-4143-85CF-9516BD823F61.webp

Kuzum bu gebelik testi değil ovulasyon testi. Artımedin gebelik testi mavi ovulasyon testi pembe renk oluyor
Canim üzerinde gebelik testi yazıyor ki gebelik testi diye aldım zaten. Bide bana ikinci yalancı pozitif verişi 2 ay önce de olmuştu ayrıca kaset testi de aynı dakika yaptım silik ama belirgin çizgi çıktı saniyesinde

Canim üzerinde gebelik testi yazıyor ki gebelik testi diye aldım zaten. Bide bana ikinci yalancı pozitif verişi 2 ay önce de olmuştu ayrıca kaset testi de aynı dakika yaptım silik ama belirgin çizgi çıktı saniyesinde
Artımed- daysdoctor-freely pişmanlıktırrrr!!!!!
Katılıyorum bacım

Allah allah ben geçen yıl mart ayında denedim bu markanın kaset testini pozitifti
Kan testi yaptırdım .
Oda pozitif çıktı.

Artımed çok güvenilir bir marka değil evet ama yaptığın test yanlış yanılma diye dedim. Gebelik testi yaptığına emin miisn? Çünkü dediğim gibi artımedin gebelik testi mavi ovulasyon testi pembe defalarca kullandım bu sitede de gördüm. Yanılma diye yazdım. Evet artımed yalancı pozitif veriyor ama bu kadsr koyu değil hafif gölge oluyor

Artımed çok güvenilir bir marka değil evet ama yaptığın test yanlış yanılma diye dedim. Gebelik testi yaptığına emin miisn? Çünkü dediğim gibi artımedin gebelik testi mavi ovulasyon testi pembe defalarca kullandım bu sitede de gördüm. Yanılma diye yazdım. Evet artımed yalancı pozitif veriyor ama bu kadsr koyu değil hafif gölge oluyor
Ovulasyon testinin bu şekilde olanını hiç almadım o yüzden evimde bulunmuyor ki yanlış yapayım. Siz yazdıktan sonra belki bi ihtimal eczacı yanlış vermiştir diye baktım kocaman gebelik testi yazıyor. Bide bu konudan çok muzdarip olan var maalesef

Ovulasyon testinin bu şekilde olanını hiç almadım o yüzden evimde bulunmuyor ki yanlış yapayım. Siz yazdıktan sonra belki bi ihtimal eczacı yanlış vermiştir diye baktım kocaman gebelik testi yazıyor. Bide bu konudan çok muzdarip olan var maalesef
Belki içinden yanlış test çıktı bilemiyorum ki

Belki içinden yanlış test çıktı bilemiyorum ki
Bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ defalarca kullandım çünkü artımedin gebelik testi mavi ovulasyon testi pembe oluyor. İnternete de yazdım şimdi dediğim gibi çıktı bakabilirsin. Bir yanlış olmuş olabilir. Dediğim gibi artımed yalancı pozitif veriyor ama bu kadar koyuda kesin hamilelik var demek oluyor böyle olmuyor yalancı pozitifi. Hakkında hayırlısı olsun 🌺

Artımedin gebelik testi mavi oluyor ben de kullandım daha önce

Bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ defalarca kullandım çünkü artımedin gebelik testi mavi ovulasyon testi pembe oluyor. İnternete de yazdım şimdi dediğim gibi çıktı bakabilirsin. Bir yanlış olmuş olabilir. Dediğim gibi artımed yalancı pozitif veriyor ama bu kadar koyuda kesin hamilelik var demek oluyor böyle olmuyor yalancı pozitifi. Hakkında hayırlısı olsun 🌺
Ama aynı anda kaset testi ile de yaptım onda da bu kadar koyu değildi ama çift pozitif cikti. Teşekkür ederim hayırlısı olsun 🥹

Artımedin gebelik testi mavi oluyor ben de kullandım daha önce
Tamam mavi oluyor olsun, içinden ovulasyon testi çıkmışsa bu da çok büyük dikkatsizlik. Bir de evet 2-3 ay önce mavi yapmıştım artımed o da yalancı pozitif vermişti. Bir de bu pozitif çıkınca ben artımed kaset test yaptım , o da pozitif olunca koştur koştur kan vermeye 😂 negatif cikti

Kızlar merhaba, yorumları okuyana kadar bende hamile olabilir miyim diyordum falan kaset test anında pembe olurken, erken gebelik testleri negatif çıktı, artımed yapmayın 🥲

Eklentiler

• IMG_1975.webp
    IMG_1975.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 39
Back
X