Aşılama Kızlar aşılama yapılırken kanama ve ağrısı olanlar oldumu sonuç ne oldu.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

derya76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
511
2
96
İstanbul
Slm bu benim ikinci aşılamadı ilkinde kanamam olmadı ikincisinde kanama oldu ve birazda canım yandı öyle olunca ümidim kırıldı doktor normal bazan böyle oluyor dedi ama bilemiyorum benim yaşadıklarımı yaşayan ve bebeği olan varmı kızlar aranızda

çok geçmiş olsun canım,ben de geçen ay ilk aşılamamı oldum ama tutmadı..benim de işlem esnasında ağrım oldu,hatta ilk gece çok ağrı çektim,kanamam da 2 gün sürdü,zaten dr.um uyarmıştı bir kaç gün kanaman açık kırmızı renkte olabilir diye,normal yani,endişelenme,inşallah hayırlısıyla tutar aşılaman.......

canım benim de kanamam ve ağrım olmuştu..ilk aşılamamdı..tutmadı..ama acıyla kanamayla falan ilgisi olduğunu sanmıyorum..kısmet işi bu..olacaksa olur zaten..inşallah tutar canım...

çok geçmiş olsun canım,ben de geçen ay ilk aşılamamı oldum ama tutmadı..benim de işlem esnasında ağrım oldu,hatta ilk gece çok ağrı çektim,kanamam da 2 gün sürdü,zaten dr.um uyarmıştı bir kaç gün kanaman açık kırmızı renkte olabilir diye,normal yani,endişelenme,inşallah hayırlısıyla tutar aşılaman.......

sağol canım inşallah seninde tutar 2. aşılaman.

Derya selam, seni önceki topiğinden hatırlıyorum. ıkinci aşılaman hayırlı olsun. Umarım bu sefer yüzün güler.
Benim ilk aşılamamdı hatta 2li yapıldı. ıkisinde de kanamam oldu, ağrım da. Ama bence sen bunlara takılma çok fazla. Kafan rahat olsun, olacağı varsa olur.

Doğru söylüyorsun aslında herşey kader kısmet olacağı varsa olur ilk aşılamada kanamam olmamıştı 2. olunca neden diye soru işareti oluştu kafamda ama normalmiş kızlar yazınca rahatladım senin tutumu aşılaman ben bundan hariç tutmazsa 2 kez daha deniycem sonra tüp bebek hayırlısı olur inşallah canım.

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun ,,inş. bu sefer bebeğin gelir ,, çok aşırı olmamk şartıyla aşılamada kanama normal , bendede olmuştu 2 gün leke olarak gelmişti,, ve hamileyledim ,, aşılamada kanama olup olmamasınının ,, tutmasına engeli yok bence ,, kanamalar tahriş sebebli olabiliyor sanırım. sen ayaklarını sıcak tut bol bol sıvı al istirahat et ,, stresyapma, düşünmemeye çalış dua et..herşey olacağına varıyor..:1hug:

Doğru söylüyorsun aslında herşey kader kısmet olacağı varsa olur ilk aşılamada kanamam olmamıştı 2. olunca neden diye soru işareti oluştu kafamda ama normalmiş kızlar yazınca rahatladım senin tutumu aşılaman ben bundan hariç tutmazsa 2 kez daha deniycem sonra tüp bebek hayırlısı olur inşallah canım.

Malesef benim aşılamam tutmadı cnm. Kısmet değilmiş diyorum. Ben tüp bebek için beklemedeyim. Aşılamadan 2 kist kaldı bu ay onların geçmesini bekliyorum.
Aşılamanı nerde yaptırıyorsun?

kanama da agri da olmadi asilama sonrasi. agri regle agrisi gb uc gun sonra falan basladi ama sonucum negatif.
kanamasi ve agrisi olup da pozitif olanlari hatirliyorum.
sanirim bir gosterge degil bu durum.
olucaksa olur diye inanirim ben hep; Insallah mujdeli haber verirsin bize.

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun ,,inş. bu sefer bebeğin gelir ,, çok aşırı olmamk şartıyla aşılamada kanama normal , bendede olmuştu 2 gün leke olarak gelmişti,, ve hamileyledim ,, aşılamada kanama olup olmamasınının ,, tutmasına engeli yok bence ,, kanamalar tahriş sebebli olabiliyor sanırım. sen ayaklarını sıcak tut bol bol sıvı al istirahat et ,, stresyapma, düşünmemeye çalış dua et..herşey olacağına varıyor..:1hug:

Sağol canım 1.aşılamada çalıştım işim sitresli hiç dikkat edemedim ama bu denememde çalışmıyorum sürekli dinlendim sıcak tutum kendimi sıvıyıda alıym uyarıların için teşekkürederim sen hamilemisin doğum yaptınmı darısı başıma

Sağol canım 1.aşılamada çalıştım işim sitresli hiç dikkat edemedim ama bu denememde çalışmıyorum sürekli dinlendim sıcak tutum kendimi sıvıyıda alıym uyarıların için teşekkürederim sen hamilemisin doğum yaptınmı darısı başıma

canım ben 4. aşılamamla hamileydim 34 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim ..24 gün yaşadı ,, üstünden 17 ay kadar bir zaman geçti ,, nasip olursa yakın zamanda 5. aşılama için start vereceğim..

canım ya ne sıkıntılar çekmişsin inşallah bu aşılamanla hamile kalırsın bebeğini kucağına alırsın evet biran önce başla 17 ay beklemişsin zaman su gibi akıp gidiyor allah gönlüne göre verir inşallah.

kanama da agri da olmadi asilama sonrasi. agri regle agrisi gb uc gun sonra falan basladi ama sonucum negatif.
kanamasi ve agrisi olup da pozitif olanlari hatirliyorum.
sanirim bir gosterge degil bu durum.
olucaksa olur diye inanirim ben hep; Insallah mujdeli haber verirsin bize.

Teşekkürederim yazarım tabi olumlu olumsuz 4. ocakta yaptırdım ben 23 .belli olur ben test yaptırmıyorum ilaçlar 2.gün geciktiriyor.

canım bence kişinin kendini rahat bırakmasıyla ilgili benimde 2.aşılamam ilkinde canım yandı ama 2.sşnde bişi olmadı gayet iyiyim inşallah bu sefer tutar

Slm bu benim ikinci aşılamadı ilkinde kanamam olmadı ikincisinde kanama oldu ve birazda canım yandı öyle olunca ümidim kırıldı doktor normal bazan böyle oluyor dedi ama bilemiyorum benim yaşadıklarımı yaşayan ve bebeği olan varmı kızlar aranızda

merhaba derya76 cim bende ilk defa yaptirdim asilamami ama hic kanama falan olmadi ve su anda yaptirali 5 gün oldu ama bi rahatsizligim yok.Ya gercekten iyiye isaret yada gercekten tutmadi ama insallah olmustur allah herkese ama herkese dünya meyvesinden tattirsin

slm kızlar aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ettiğim bir site bende hayatta şanssızlardan olarak hissediyorum kendimi
3. aşılamam yapıldı cuma günü çok ağrılı geçti ve hala devam ediyor kalkamıyorum bile diğer ikisinde böyle olmamıştı bu ağrılara değmiceni düşünüyorum ümidim yok ama yapacak bişey yok beklemedeyim allah herkesin gönlüne göre versin rabbim herkesi hayırlı haberlerle karşılaştırsın...

Benim ilk aşılamam acısızdı, ikincide tam tersi çok canım yandı. İki aşılamamdaki doktorlarım farklıydı. İkinci biraz daha işinin uzmanıydı. İkinci daha zor ve ilkine göre uzun sürdü. İkincide kanamada diğerine göre biraz daha fazlaydı. Ama bu kişiden kişiye değişebilir tabiki. Dünde adet günümdü gelen giden yok. Bu sabah test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı. Kan testi yaptırdıktan sonra rahatlıcam inş.:nazar::emir_bebek:

Back
X