- Konu Sahibi Nebaktincanim
Hanımlar selam çok mutlu ve heyecanlıyım kısaca Özet geçeyim
çok hayran olduğum konuşurken elim ayağım birbirine girdiği başkaları el pençe divan dururken sırıtmaktan düzgünce konusamadığım uzaktan uzaktan stalkladığım ve platonik olduğum bey 3 gün önce sosyal medya dan eklediii
Öncesinde herkese açık storilerime bakıyordu ama ekli değildi
Bu imkansız gibi bir şeydi oldu
Tamam Benimde işim iyi ama aramızda baya statü farkı var bu olumsuz mu yoksa önemli olmayan bir durum mu suan bilemiyorum
Bence o da beni beğeniyor ben öyle hissettim konuşmalardan ama sadece o kadar. Dahası var mı bilmiyorum.
3 gündür tek kelime yazmadı
Ve ben saçmalamaya başladım saçma sapan storyler atıyorum görsün de laf açsın diye Allah’tan görmeden kaldırıyorum hemen
kendimle 3 gündür savaşıyorum.
Bu Arada artık o başka şehirde çalışacak
Olsun ben giderim her yere
neyse nolur bana bir şey diyin yoksa storylerde aşkımı ilan etmeme az kaldı 
Sessiz kalıp hiçbir şey paylasmasam mıı yoksa foto mu atsamm napsam
çok hayran olduğum konuşurken elim ayağım birbirine girdiği başkaları el pençe divan dururken sırıtmaktan düzgünce konusamadığım uzaktan uzaktan stalkladığım ve platonik olduğum bey 3 gün önce sosyal medya dan eklediii
Öncesinde herkese açık storilerime bakıyordu ama ekli değildi
Bu imkansız gibi bir şeydi oldu
Tamam Benimde işim iyi ama aramızda baya statü farkı var bu olumsuz mu yoksa önemli olmayan bir durum mu suan bilemiyorum
Bence o da beni beğeniyor ben öyle hissettim konuşmalardan ama sadece o kadar. Dahası var mı bilmiyorum.
3 gündür tek kelime yazmadı
Ve ben saçmalamaya başladım saçma sapan storyler atıyorum görsün de laf açsın diye Allah’tan görmeden kaldırıyorum hemen

Bu Arada artık o başka şehirde çalışacak

Olsun ben giderim her yere

Sessiz kalıp hiçbir şey paylasmasam mıı yoksa foto mu atsamm napsam
Son düzenleyen: Moderatör: