Kızlar aşırı heyecanlıyım acil taktik

Sahte hesaptan ekleyip sevgilisinin olup olmadığını sordum kendisini çok beğendiğimi falan söyledim sen kimsin bulurum seni deyince de korkup hesabı dondurdum aradan bayağı zaman geçti baktım istek attı face den bende kabul ettim msj attı öyle konuşmaya başladık sonra numaralaştık zaten 1 ay kadar konuşup görüştük 1 ay sonra istemeye gönderdi ailesini 3 ay içinde de evlendik suan 2 seneyi dolduracak evliliğimiz

Çok sevindim valla maşallah ben o zaman pek birsey paylaşmayayım da gidecek başka şehre ya 3 5 gün buralarda giderse hiç yazmaz :(

Ben de heyecanlandım şimdi😅
Güzel, neşeli gorundugunuz fotolar atin cok abartmadan. Biraz pusuda bekleyin bakalim yazacak mi.
O bi sey paylasirsa begenirsiniz. Baktiniz bir kac hafta ses yok, bir merhaba diyip hal hatir sorarsiniz.

Ahaha aynı ben. Ama tavsiyem kendini fazla kaptırma.. benzer olayı bende bi dönem yaşadım. Sadece bekledim, bekledim. Ve bi story me cevap verdi derken muhabbete başladık. Birkaç ay bu şekilde konuştuk, flört ettik. (ayrı ülkelerde yaşıyorduk ama gidip gelmesi zor değildi) Daha sonra durup dururken benle muhabbeti kesti tamamen, ne olduğunu bile anlamadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Halen fotoğraflarına bakınca içim acır. Ama bizimkisi ayrı ülkeler olduğundandır belki.. Neyse.. seninki biraz daha farklı :) Tavsiyem; bırak ilk önce o yazsın.

Ay ne güzel heyecanlar yaaa.. Kaybettik o duyguları
😂 Ben evlenmeden önce fitness a gidiyordum oradaki hocaya aşık olmuştum ama çok utangacım falan tabi adamda tüm kızların gözdesi.. Bana Bakmaz falan diye düşünüyorum ozaman da çok kendimin farkında değilim tabi neyse kaçak kaçak bakıyorum falan bigün gece telefonum bi çaldı o 😅😅😅😅😅😅 böyle heyecandan ölecektim kalbim çıkacaktı (eşimle 16byaşından beni görüşüyorum bu olay 2 sene ayrı kalmıştık ozaman oldu) neyse biz bunla görüşmeye başladık falan spor salonunda takılıyorum ben artık 24 saat tabi beraber iletiyoruz gibi bişey aynı zamanda sahibiydi oranın.. Sonra bi öğrendim adam evliymiş 🙄 tehdit flaan ettim rezil ederim seni diyede bıraktım tabi hayallerin de başıma yıkıldı sonra gittim eşimle evlendim yağmurdan kaçarken doluya tutuldum Allah hepsinin belasını versin 🙄😅

Ay ne güzel heyecanlar yaaa.. Kaybettik o duyguları
😂 Ben evlenmeden önce fitness a gidiyordum oradaki hocaya aşık olmuştum ama çok utangacım falan tabi adamda tüm kızların gözdesi.. Bana Bakmaz falan diye düşünüyorum ozaman da çok kendimin farkında değilim tabi neyse kaçak kaçak bakıyorum falan bigün gece telefonum bi çaldı o 😅😅😅😅😅😅 böyle heyecandan ölecektim kalbim çıkacaktı (eşimle 16byaşından beni görüşüyorum bu olay 2 sene ayrı kalmıştık ozaman oldu) neyse biz bunla görüşmeye başladık falan spor salonunda takılıyorum ben artık 24 saat tabi beraber iletiyoruz gibi bişey aynı zamanda sahibiydi oranın.. Sonra bi öğrendim adam evliymiş 🙄 tehdit flaan ettim rezil ederim seni diyede bıraktım tabi hayallerin de başıma yıkıldı sonra gittim eşimle evlendim yağmurdan kaçarken doluya tutuldum Allah hepsinin belasını versin 🙄😅

Ne güzel başlamıştı hikaye neden böyle sonlandı ya ben şok. 😂

Ahaha aynı ben. Ama tavsiyem kendini fazla kaptırma.. benzer olayı bende bi dönem yaşadım. Sadece bekledim, bekledim. Ve bi story me cevap verdi derken muhabbete başladık. Birkaç ay bu şekilde konuştuk, flört ettik. (ayrı ülkelerde yaşıyorduk ama gidip gelmesi zor değildi) Daha sonra durup dururken benle muhabbeti kesti tamamen, ne olduğunu bile anlamadım. Çok üzüldüm çok yıprandım. Halen fotoğraflarına bakınca içim acır. Ama bizimkisi ayrı ülkeler olduğundandır belki.. Neyse.. seninki biraz daha farklı :) Tavsiyem; bırak ilk önce o yazsın.

Keşkem yazsaa🙏🙏 ilk buluşmada ne giyeceğimi bile planladım😂😂

Ne güzel başlamıştı hikaye neden böyle sonlandı ya ben şok. 😂
Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedim 😅😅😅 bide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse 😅😅😅 demem o ki dikkat edin

Back
X