• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar aşırı heyecanlıyım acil taktik

Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedim 😅😅😅 bide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse 😅😅😅 demem o ki dikkat edin

Bekar bekar özlük dosyası elimden geçti 😁

Son konuşmanız nasıldı neden üç gün ara verdiniz? En son o yazdıysa atıverin bi laf nolacak :halay:

Ya aşklı meşkli bişey paylaşmasan mı acaba yanlış anlamasa sonra :olamaz: sevgilin var sanmasın :)

Sen yaz ne olcak? Bi hikayesine laf at olma mı?:KK51:
Kendi hikayeni kendin yarat :)

Vallahi atamam olmaz yani korkuyorum dedim ya amirim müdürüm gibi mevki var aramızda 🥺

Valla benim içinde öyleydi rüya gibiydi. Bi gün çocuğunu getirdi ben evlendim ayrıldım buda kızım dedi olsun dedim olabilir İnsanız sonuçta kızda küçük daha 2 yaşların da..mepersem evliymiş ya bende yedim 😅😅😅 bide bana demez mi sen beni bırakmasam ben seni ölene kadar bırakmazdım metres yapacak şerefsiz. Valla dikkatli olun kızlar kanmayın böylelerine. İstesem karısına söylerdim numarasını bulmuştum ama o el kadar kıza kıyamadım..yuva yıkanın yuvası olmazmış gerçi benim yine yuvam olmadı anlamadım ama neyse 😅😅😅 demem o ki dikkat edin
Ya alemsiniz gercekten:))
Şu hüzünlü hikayeyi gülerek okutuyosun insana
Sende hep gül inşallah

Back
X