Ela_Duru Minnok kızım benim:)) Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 3.190 10 116 Kocaeli 24 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Ela_Duru #1 Kızlar günaydın, dün chicco nun termometresini aldım.Dün ölçüm yaptım bi baktım 35,4. Defalarca denedim sonuç aynı. Akşam eve gidince eşimin ateşini ölçtüm 36,8. Cihazda kalibrasyon hatası yok. Sabah yataktan kalkmadan ölçtüm 35,2... İşyerine gelince işyeri hekimine gittim. Orda ölçtüm: Benim termometre (Koltukaltı) : 35,4 Cıvalı (Koltukaltı) : 35,7 Chicconun alından ölçen termometresi:36,8 Şaşırdım kaldım... Aynı durumu olanlar yazsın lütfen...
Kızlar günaydın, dün chicco nun termometresini aldım.Dün ölçüm yaptım bi baktım 35,4. Defalarca denedim sonuç aynı. Akşam eve gidince eşimin ateşini ölçtüm 36,8. Cihazda kalibrasyon hatası yok. Sabah yataktan kalkmadan ölçtüm 35,2... İşyerine gelince işyeri hekimine gittim. Orda ölçtüm: Benim termometre (Koltukaltı) : 35,4 Cıvalı (Koltukaltı) : 35,7 Chicconun alından ölçen termometresi:36,8 Şaşırdım kaldım... Aynı durumu olanlar yazsın lütfen...