kızlar selam
ben2 bucuk sene sonra hamıle kalabıldım asılama ıle o yuzden avrupa yakasında cok cok ıyı bır doktor arıyorum
kucukcekmece tarafındayım kızlar yardımlarınızı beklıyorummm acıl haftaya carsambaya kadarrrrr gıtmem lazımmmmmmmm
bılen duyan herkez yazmasını beklıyorummmmmmmmm
Selam canım..
Nisa hastanesinde Derya hanım var,
Avrasya hastanesinde (Zeytinburnu) İStepan Bey var.. ikiside bence iyi doktorlar.. Gözün aydın bu arada..
Hayırlı olsun.
Beylikdüzü Medicana Hastanesinde Aslı Hanım var
bende ona gidiyorum
ben memnunum
medıcana duydum bakıyım onada bır ya ben ılgılı dktor ıstıyorum azıcık yanı telefon acıp rahatca bırsey sorabılecegım doktor kalabalık oluyormu ?
aslında doktorum var eskı doktorum ama dogm cok pahalı ozel muayene doktoru ssk yok orda
cok kararsızım
Canim ben tup bebek ile yeni hamileyim bu yuzden cok titizim riskim fazla oldigu icin cok iyi bir aristirma yaptiktan sonra doktorumu buldum.( kendidsi bir doktor arkadasiminda doktoru ayni zamanda )
Bu konuda muthis iyi ve cok insancil her konuda cok zaman ayiriyor , geçe gunduz sorunlarinda arayabiliyorsun , ilk isi cep telefonunu vermek oldu.
Nisantasinda muaynanesi var Yilmaz Guzel , dogumu Amaerikan hastanesinde yaptiriyor , muayne ucreti 200.- tl
bende asılama ıle oldu canım ya pko vardı bende bende cok hassasım
bızde bulduk nısantasında ozel muayene doktoru 150 tl idi ama uzak bana baya her dakka gıdemem bunun ılersınıde dusunuyorum
bakırkoyde benım doktorum ozel muayene 150 tl ama bılmıyorum kararsısım ona gtmekte o yuzden arıyorum
hayırlı olsn cnm buarada aynı zamanda hamıle kaldık sanıırm son adetım 2 subattı:))
haklısın canım bana daha yakın aslında bakalım bır aklımda kalsınCanim bende anadolu yakasindayim banada uzak heleki istanbul trafiginde , ama ben tuple hamile oldugum ve yasim 44 oldugu icin cok tedirginim onemli olan iyi olmasi artik mesafeya katlanacagim, riske atamam bu durumumu.
Benim son reglim 29 ocak demekki cok yakiniz birbirimize
Allah bizi ve bebeklerimizi korusun :))))
bakıyım canım saol ne kadar muayene falan?? google cıktı ama sıtesı nerede hast. veya muayene cıkmadı cnmcanım öncelikle hayırlı olsun
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bahçelievlerde dr kemal bakıner
googleden adını yazınca tel numarası çıkıyo
benim bu güne kadar tanıdığım en iyi doktor
kızlar selam
ben2 bucuk sene sonra hamıle kalabıldım asılama ıle o yuzden avrupa yakasında cok cok ıyı bır doktor arıyorum
kucukcekmece tarafındayım kızlar yardımlarınızı beklıyorummm acıl haftaya carsambaya kadarrrrr gıtmem lazımmmmmmmm
bılen duyan herkez yazmasını beklıyorummmmmmmmm
canım benim hamile kaldığına çok çok sevindim,yanlış hatırlamıyorsan bizden dua istemiştin...rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,kendine çok dikkat et sakın sakın yorma,3 ayın dolana kadar çok yürüme,gezip tozma 3 ay otur evinde.beslenmene dikkat et canım ama tiksindiğin şeyleride yemek için kendini sakın zorlama,3 ay snra bulantılar geçiyo zaten...rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin...
1,5 aylık olunca bulantılar başlıyor canım,her heycanı yavaş yavaş yaşıycaksın,ilk kese,snra bebiş,sonra kalp atışı,sonra cinsiyet....çok ama çok güzel duygular,,
canım sana bi tavsiyem daha var tedaviyle hamile kalınca insan ilk aylarda çok endişeli ve korkulu oluyor,sakın ama sakın kötü şeyler aklına getirme,hamileliğin doya doya tadını çıkar,duygularını dibine kadar yaşa...güzel,mutlu,sağlıklı,hayırlı hamilelik geçirmen dileğiyle....gerçekten çok sevindim,rabbim dualarımız geri çevirmedi şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?