- 3 Şubat 2018
- 6.936
- 25.724
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
-
Regl olacak gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti varVar gibi duruyorBelirtileriniz oldu mu acaba?
Ayyy bilgilendirin bizleri deRegl olacak gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var
Ama en tuhafıma giden şey dün akşam bir anda su gibi akıntı boşandı ve bu hayatımda ilk defa oldu. Google da aratınca gebe olan bazı kadınların da bu belirtiyi yaşadığını okudum o yüzden baya ümitlenip sabahına hemen test yaptım.
Kan testinin gelmesine 2 saat falan kaldı sanırım bakalım nasıl gelecek
adete 1-2 gün var sanırım ama dpo daha önemli diyolar yumurtamın çatladığı günü 0 kabul edip saymaya başladım bugün 10. Günümdü chatgpt testte silik de olsa sonuç olabilir demiştiAyyy bilgilendirin bizleri deadetiniz ne zamandı normalde, bende bu ay çok ümitliyim
Benim de 2 gündür inanılmaz sırt-bel kasık ağrım var. Ara ara geçiyor ama özellikle akşam ve geceleri iyice artıyor belim kopacak sanıyorum. Hatta çok yürürsem bacağıma vuruyor bazen. Adetim 30-33 gün arasında olur hep. Cumartesi 32. Gün eğer olmazsam ben de test yapacağım. Çok meraktayım vallahiRegl olacak gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var
Ama en tuhafıma giden şey dün akşam bir anda su gibi akıntı boşandı ve bu hayatımda ilk defa oldu. Google da aratınca gebe olan bazı kadınların da bu belirtiyi yaşadığını okudum o yüzden baya ümitlenip sabahına hemen test yaptım.
Kan testinin gelmesine 2 saat falan kaldı sanırım bakalım nasıl gelecek
Ayy konunuzu takibe aldım sonuçlarınızı görmek için, çokkk sevindim sizin adınızaKızlar kan testim geldi hcg 19,2
Hayırlı olsunnKızlar kan testim geldi hcg 19,2
Tebrik ederim. Sağ salim ve kolaylıkla kavuşun bebişinizeKızlar kan testim geldi hcg 19,2
Evet hayırlı olsun laboquick yanılmazKan verdim 3-4 saate çıkar dediler çok heyecanlıyım kızlar
Testlerim kuruyunca böyle olmuş
Awox erken gebelik testiAyy konunuzu takibe aldım sonuçlarınızı görmek için, çokkk sevindim sizin adınızabende ayın 20sinde aşılama yaptırmıştım yarın test yapmayı düşünüyorum sabah hangi testten yaptırdınız
Çok tatlısınızz sağ olun inşallahhTebrik ederim. Sağ salim ve kolaylıkla kavuşun bebişinize
Evett canım dün nasıl da mutlu olmuştum bugün o sevinç 3e 5e katlandı çokk teşekkür ederimTebrik ederim canım dün yazmıştım arkadaşım böyle öğrenmiş diye
Sağ olunnEvet hayırlı olsun laboquick yanılmaz
Allahım bize de nasip et ne güzel yaa. Belirtiler nelerdi kuzu akıntı dışındaEvett canım dün nasıl da mutlu olmuştum bugün o sevinç 3e 5e katlandı çokk teşekkür ederim
Kasıkta doluluk ve ağrı var son günlerde canım ama regl olduğundaki o sancı gibi şiddetli değil dikkat edince fark edilen bir ağrıAllahım bize de nasip et ne güzel yaa. Belirtiler nelerdi kuzu akıntı dışında
Benzer belirtiler bende de var ama bir yanım var diyor bir yanım yoktur umutlanma diyor dpo 8 deyim bugünKasıkta doluluk ve ağrı var son günlerde canım ama regl olduğundaki o sancı gibi şiddetli değil dikkat edince fark edilen bir ağrı
Göğüslerde hassasiyet var
Bir de iki üç gündür halsizlik uyku bastırması bana en garip gelen bu oldu aslında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?