Kızlar awox erken gebelik testime bakar mısınız

Var gibi duruyor Belirtileriniz oldu mu acaba?
Regl olacak gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var

Ama en tuhafıma giden şey dün akşam bir anda su gibi akıntı boşandı ve bu hayatımda ilk defa oldu. Google da aratınca gebe olan bazı kadınların da bu belirtiyi yaşadığını okudum o yüzden baya ümitlenip sabahına hemen test yaptım.

Kan testinin gelmesine 2 saat falan kaldı sanırım bakalım nasıl gelecek

Ayyy bilgilendirin bizleri de adetiniz ne zamandı normalde, bende bu ay çok ümitliyim

Ayyy bilgilendirin bizleri de adetiniz ne zamandı normalde, bende bu ay çok ümitliyim
adete 1-2 gün var sanırım ama dpo daha önemli diyolar yumurtamın çatladığı günü 0 kabul edip saymaya başladım bugün 10. Günümdü chatgpt testte silik de olsa sonuç olabilir demişti inşallah hakkımızda ne hayırlısıysa ne güzelse o olur

Benim de 2 gündür inanılmaz sırt-bel kasık ağrım var. Ara ara geçiyor ama özellikle akşam ve geceleri iyice artıyor belim kopacak sanıyorum. Hatta çok yürürsem bacağıma vuruyor bazen. Adetim 30-33 gün arasında olur hep. Cumartesi 32. Gün eğer olmazsam ben de test yapacağım. Çok meraktayım vallahi İnşallah kan sonucunuz istediğiniz gibi gelir

Awox erken gebelik testi
Laboquick kaset gebelik testi

Bunları yaptım canım

Çok teşekkür ederim

Allahım bize de nasip et ne güzel yaa. Belirtiler nelerdi kuzu akıntı dışında
Kasıkta doluluk ve ağrı var son günlerde canım ama regl olduğundaki o sancı gibi şiddetli değil dikkat edince fark edilen bir ağrı

Göğüslerde hassasiyet var

Bir de iki üç gündür halsizlik uyku bastırması bana en garip gelen bu oldu aslında canım

Benzer belirtiler bende de var ama bir yanım var diyor bir yanım yoktur umutlanma diyor dpo 8 deyim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…