- 3 Şubat 2018
- 6.936
- 25.724
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi laboquick yaparsam ilk idrar olmayacak yine de denesem miBence var. Awoxta çıktıysa laboquickte daha net çıkar onu denedin mi
Hayırlı olsun. Kan verip takip edin. Awox ta varsa yüksek ihtimalle kanda çıkarDpo10 dayım az önce test yaptım silik bir çizgi görüyor gibiyim yoksa bana mı öyle geliyor? Kuruma çizgisi falan olabilir mi
Az önce yaptıysan kuruma hemen olmaz bence yarın tekrarla testiDpo10 dayım az önce test yaptım silik bir çizgi görüyor gibiyim yoksa bana mı öyle geliyor? Kuruma çizgisi falan olabilir mi
Umutlandırmak istemem ama awox bende de böyle çıkarmıştı kızım 1 aylık olduDpo10 dayım az önce test yaptım silik bir çizgi görüyor gibiyim yoksa bana mı öyle geliyor? Kuruma çizgisi falan olabilir mi
Ayy var yaİkinci idrar ile laboquick normal gebelik testi böyle geldi şimdi kızlar
Özellerin acilinde verebilirsiniz.Ayy ciddi misinizçok heyecan yaptım hepinize çokk teşekkür ederim hanımlar bugün acaba kan versem mi gerçi 29 ekim özeller falan açık mıdır ki acaba
Aşırı heyecanlandım şu an
Özelin acilinde ver kuzum . Hayırlı olsun şimdidenAyy ciddi misinizçok heyecan yaptım hepinize çokk teşekkür ederim hanımlar bugün acaba kan versem mi gerçi 29 ekim özeller falan açık mıdır ki acaba
Aşırı heyecanlandım şu an
Kesin vaaarrrrr. Kaç gün var reglinixe? Devlet acili açık olmuyor mu yaİkinci idrar ile laboquick normal gebelik testi böyle geldi şimdi kızlar
1-2 gün vardı galiba canımKesin vaaarrrrr. Kaç gün var reglinixe? Devlet acili açık olmuyor mu ya
Bende bi umutlandım.1-2 gün vardı galiba canım