• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ayakkabı hakkında bi bakarmısınız??

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar bişey danışmak istiyorum...düz tabanlı yani topuksuz bir çizme yada bot almak istiyorum ama kaç tane dükkan gezdim hepsi böyle eskimoların ki gibi :)
bu sene tarz bumudur nedir artık..o ayrı mesele de...
benim asıl sorum şu..ben ayak bileği dar tam bacağıma oturacak bi çizme istiyorum...
genelde topuklular çok iyi bileği sarıyor ama düz tabanlı olanlar hep böyle koca koca geliyor gözüme...
yokmudur öyle bilek kısmı bacağa oturan düz tabanlı bir bot yada çizme...resim ekleyebilirmisiniz...internetten de sipariş edebilirim...burda bulamadım çünkü...bikaç fikir verirseniz o doğrultuda alırım...umarım anlatabilmişimdir...

Aynı sorunsalı yaşamış,fakat sonunda yorulup pes edip düz tabanlı koca gövdeli çizmelerden almış biriyim geçen hafta :37:

Birde bacaklarım ince o koca çizme içinde bi tuhaf geliyor gözüme

Aynı sorunsalı yaşamış,fakat sonunda yorulup pes edip düz tabanlı koca gövdeli çizmelerden almış biriyim geçen hafta :37:

Birde bacaklarım ince o koca çizme içinde bi tuhaf geliyor gözüme

aynen canım yaa yüz kere giydim çıkardım...fiyatı bile görmüyorum artık eşimde dedi aman sen al da kaç lira olursa olsun razıyım diye :) bıktı adam benle gezmekten...bir iki haftadır bakıyorum yok bulamadım..yada ben rafta görünce ayrım yapamıyorum sanki...ayağımı sokunca böyle geniş geniş balıkçı çizmesi gibi :) ayağım içinde foldur foldur sanki.. :)
tam bacağımı sarsın istiyorum ama bulamadım...dedim belki ben rafa bakınca anlamıyorum..resim ekleyen olursa belki fikrim olur ona göre bakarım diye...düz tabanlar çok kaba yapılıyor...

bambinin çizmelerine bakabilirsin.ben geçen sene bambide bulabildim.gayet güzel sarıyor bileği.hem düz taban hem şık.

$522417_10151191648157356_1196109038_n.webp$312622_10151296288912356_1882581080_n.webp

Canım bu ikiside bana tam oldu benimde bacaklarım ince kahverenginin siyahıda vardı

aynen canım yaa yüz kere giydim çıkardım...fiyatı bile görmüyorum artık eşimde dedi aman sen al da kaç lira olursa olsun razıyım diye :) bıktı adam benle gezmekten...bir iki haftadır bakıyorum yok bulamadım..yada ben rafta görünce ayrım yapamıyorum sanki...ayağımı sokunca böyle geniş geniş balıkçı çizmesi gibi :) ayağım içinde foldur foldur sanki.. :)
tam bacağımı sarsın istiyorum ama bulamadım...dedim belki ben rafa bakınca anlamıyorum..resim ekleyen olursa belki fikrim olur ona göre bakarım diye...düz tabanlar çok kaba yapılıyor...

Arkadaşların güzel tavsiyeleri olmuş.Bi bulamayan bizmişiz meğer :1:

Arkadaşların güzel tavsiyeleri olmuş.Bi bulamayan bizmişiz meğer :1:

valla haklısın canım yaa :) okadar dükkan gezdim inan bulamadım..hep boğaz kısmı tüylü alt tarafı geniş, sanki taraklı ayaklara özel yapılmış gibi...ayağa giyince aynen balıkçıların sarı çizmeleri olur ya aynen o gibi duruyor..şöyle zarif ince bilekli düz tabanlı bişey bulamadım..sinirlendim almadım hala alamadım..kar yağdı hala alamadım...:(

ayy bununda ortadaki çok hoşmuş :)
ya sinir oldum satıcılara..diyorum ki bileği dar olsun düz tban olsun diye..abla öyle olmaz diyolar..nedemek olmaz yaa..topuklularda oluyor da, düz tabanda dar bilek nedn olmasın..al işte varmış :) ortadaki çok zarif duruyor çok beğendim valla...

Bende onu beğendim hatta keşke onu görseydim dedim :) Ben sana linkini atayım mesaj olarak bazı yerlerde mağazaalrıda var nettende satış yapıyorlar canım benimde ayağım çok ince ama tam oldu fiyatlarıda uygun 89 lira hepsi

Bende onu beğendim hatta keşke onu görseydim dedim :) Ben sana linkini atayım mesaj olarak bazı yerlerde mağazaalrıda var nettende satış yapıyorlar canım benimde ayağım çok ince ama tam oldu fiyatlarıda uygun 89 lira hepsi

ayy canım yaa valla nasıl sevinirim...linkini bekliyorum...fiyatı çok iyiymiş...o modeli çok beğendim...
birde bişey sorcam, değiştirme yaparlarmı acaba...bazen kalıp tutmuyor numara dar gelebilir falan...birde hemen teslim ediyorlarmı acaba? 10 gün sonra allah izin verirse memleketime gidicem...hemen gelmesi lazım...

seni çok iyi anlıyorum çünkü o 2 bacak girecek kadar bol çizmelerden nfret ediyorum.. bileklerim ince benim o hantal çizmeler berbat duruyo..bnde çok aradım tam istediğim gibi bişey buldum deri.. çok rahat ettim ayağımı tutması bileğime oturması çok önemliydi.. o yüzden biraz gez derim.

İstanbulda oturuyorsanız, bakırköyde yürüyüş yolundan sahile inerken sağda classic diye bir dükkan var. anlattığınız gibi çizmeleri oradan bulabilirsiniz. Ben dönem başında aldım herkes çok beğeniyor. Hem şık hem de tarz şeyler var. hım dur bakalım belki fotosunu koyabilirsem.

$image.webp
Umarım eklenmiştir. Ben bu tarz şeyleri seviyorum bacağı tam saracak şekilde. Bu kış ayağımdan çıkmaz artık. Aynı yerden 4-5 sene önce de kısa ama bu tarzda bir bot almıştım. Tüm kışlar ayağımdaydı bu seneye kadar, eşim artık yeter dedi de verdim.

Back
X