Kızlar Aydın da Dogum Yapan Var mı? Nolur Yol Gosterın

sevkandemirtas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
783
0
0
Muğla
Arkadaslar ılk dogumum olacak ınsallah eylulde. Henuz cok yenı hamıleyım 2 aylık olduk ama nerede dogum yapacagım konusu sımdıden benı telaşlandırıyor. Marmarıste oturuyorum ama Aydın lıyım ve Aydında dogum yapmak ıstıyorum. Onumuzdekı haftalarda ıkılı test yaptırıcaz ama Marmarıste yapılmıyor onu da Aydında Anka hastanesınde yada unıversıtede yaptırıcam.

Aydında dogum yapanlar hangı hastanede hangı doktorun dogum yaptırdıgını ve dogum ıcın ne kadar odedıgınızı yazarsanız benı rahatlatmıs olacaksınız.

Sımdıden cok tesekkur derım.

Arkadaslar ılk dogumum olacak ınsallah eylulde. Henuz cok yenı hamıleyım 2 aylık olduk ama nerede dogum yapacagım konusu sımdıden benı telaşlandırıyor. Marmarıste oturuyorum ama Aydın lıyım ve Aydında dogum yapmak ıstıyorum. Onumuzdekı haftalarda ıkılı test yaptırıcaz ama Marmarıste yapılmıyor onu da Aydında Anka hastanesınde yada unıversıtede yaptırıcam.

Aydında dogum yapanlar hangı hastanede hangı doktorun dogum yaptırdıgını ve dogum ıcın ne kadar odedıgınızı yazarsanız benı rahatlatmıs olacaksınız.

Sımdıden cok tesekkur derım.

selam cnm bende Kuşadasında oturuyorum ve dr um Nysa hastanesinden Yasemin hnm.Çok ilgili ve çok iyi bi dr henüz 20 haftalık hamileyim ama doğumu orda yaptıracağım nasipse.Bir sürü arkadaşım orda doğum yaptı gayet memnun kaldılar.Tavsiye ederim.Testlerimide orda yaptırmıştım.

merhaba canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini :nazar: ben de kızımı nysa kadın doğum hastanesinde kucağıma aldım doktorum da Yasemin hanımdı 6.aya kadar takiplerimi ona yaptırdım ve çoook memnun kaldım ama o da hamileydi o zamanlar ve doğumuma yetişemedi Kamil bey doğurttu beni...özet olarak ben hastaneden ve personelden gayet memnun kalmıştım...ha bir de epidural anestezi yapılmıştı anestezi doktorum ve ekibinden de son derece memnun kaldım

selam cnm bende Kuşadasında oturuyorum ve dr um Nysa hastanesinden Yasemin hnm.Çok ilgili ve çok iyi bi dr henüz 20 haftalık hamileyim ama doğumu orda yaptıracağım nasipse.Bir sürü arkadaşım orda doğum yaptı gayet memnun kaldılar.Tavsiye ederim.Testlerimide orda yaptırmıştım.

Yasemın hanımı tanıyorum ıyı bır doktordur ama nysa da calısmıstım orda asla dogum yapmam. ama senın ıcıne sındıyse sorun yok. ben calıstıgımda yenı acılmıstı belkı artık rayına gırmıstır hersey sorunsuz bır hastane olmustur

güncelliği kalmamış başlığın ama ben yine de şansımı denemek istedim.ben de aydın da doğum yapıcam kısmetse.beş aydır kamil beye gidiyordum ama çalıştığı hastaneden ayrılmış ve nerede olduğu belli değil şu anda.eğer bunu doğumuma yakın günlerde yaşasaydım çok üzülürdüm çünkü alıştığım doktorla devam etmek istiyorum.şimdi tekrar başa döndüm ve doktor arayışındayım.yarın için leylant hanımdan randevu aldım ama içim çok rahat değil.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Back
X