Erkek İnfertilitesi Kızlar azospermi için yardımınıza ihtiyacım var :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ladymini

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
64
23
288
Eşim Manisa’da verdiği sperm testiyle azospermi olduğunu öğrendik. İzmirde Uygar Miçooğullarına gitti bugün. 3. Derece varikosel var. Bugün hormon testi de verdi sonucunu ekliyorum. Uygar hoca haftaya bir sperm testi daha istemiş. Varikosel ameliyatı yapalım önce demiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Burada da direkt Ankara’ya Mesut hocaya giden diyenler olmuş başkalarına. Siz ne önerirsiniz. Çok çaresiz kaldım. Moralim de bozuldu. Yol haritası çizemiyorum.

Eklentiler

• e6e52a38-ddb4-4faf-9d5f-54994c042d7e.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba benim eşimde 4. Derecede varikosel var bize doktor önce tüp bebek sonra ameliyat dedi

Canım morfoloji önemli şöyle eğer tüp bebek yapacaksan varikosel çok önemsemiyorlar yerinde hareketleri yavaş hareketli sperm zaten yetiyor morfoloji kaç endişe etme

Merhaba bizimde durumumuz aynı sizinde hormonlarınız normal sadece testesteron biraz alt seviyeye yakın. Bizde varikosel 1. seviye doktor ameliyata gerek yok dedi. Bence öncelikle genetik test vermelisiniz. Bizi tüm doktorlar bu şekilde yönlendirdi. Genetik bir problemse ona göre ilerlemek lazım. Peki hiç çıkış yok mu sperm sayısı 0 mı?

Hiç sperm çıkmadı Manisa’da yapılan testte.

Canım morfoloji önemli şöyle eğer tüp bebek yapacaksan varikosel çok önemsemiyorlar yerinde hareketleri yavaş hareketli sperm zaten yetiyor morfoloji kaç endişe etme
Hiç sperm çıkmadı ki yani ilk testimizde çıkmadı. Eşim biraz daha bekleyip tekrar test yapalım diyor şimdi de

Hiç sperm çıkmadı ki yani ilk testimizde çıkmadı. Eşim biraz daha bekleyip tekrar test yapalım diyor şimdi de
Zaten mutlaka 2 kez test verin. Biz şimdi farklı bir hastanede 3. Testi vereceğiz. Maalesef çok zor bir durum.

Evet öğrendiğim günden beri ne yerdeyim ne gökte
İlk günler bende çok kötüydüm sürekli ağlıyordum ama kabullendim artık. Şimdi tek isteğim genetik bir problem olmaması. O kadar çok Azosperm olup evladını kucağına almış insan var ki o yüzden umutluyum rabbim bizede nasip etsin inşallah

İnşallah bize de nasip olur. Şu an için açıkçası hala şokun etkisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…