Merhaba benim eşimde 4. Derecede varikosel var bize doktor önce tüp bebek sonra ameliyat dediEşim Manisa’da verdiği sperm testiyle azospermi olduğunu öğrendik. İzmirde Uygar Miçooğullarına gitti bugün. 3. Derece varikosel var. Bugün hormon testi de verdi sonucunu ekliyorum. Uygar hoca haftaya bir sperm testi daha istemiş. Varikosel ameliyatı yapalım önce demiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Burada da direkt Ankara’ya Mesut hocaya giden diyenler olmuş başkalarına. Siz ne önerirsiniz. Çok çaresiz kaldım. Moralim de bozuldu. Yol haritası çizemiyorum.
Canım morfoloji önemli şöyle eğer tüp bebek yapacaksan varikosel çok önemsemiyorlar yerinde hareketleri yavaş hareketli sperm zaten yetiyor morfoloji kaç endişe etmeEşim Manisa’da verdiği sperm testiyle azospermi olduğunu öğrendik. İzmirde Uygar Miçooğullarına gitti bugün. 3. Derece varikosel var. Bugün hormon testi de verdi sonucunu ekliyorum. Uygar hoca haftaya bir sperm testi daha istemiş. Varikosel ameliyatı yapalım önce demiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Burada da direkt Ankara’ya Mesut hocaya giden diyenler olmuş başkalarına. Siz ne önerirsiniz. Çok çaresiz kaldım. Moralim de bozuldu. Yol haritası çizemiyorum.
Merhaba bizimde durumumuz aynı sizinde hormonlarınız normal sadece testesteron biraz alt seviyeye yakın. Bizde varikosel 1. seviye doktor ameliyata gerek yok dedi. Bence öncelikle genetik test vermelisiniz. Bizi tüm doktorlar bu şekilde yönlendirdi. Genetik bir problemse ona göre ilerlemek lazım. Peki hiç çıkış yok mu sperm sayısı 0 mı?Eşim Manisa’da verdiği sperm testiyle azospermi olduğunu öğrendik. İzmirde Uygar Miçooğullarına gitti bugün. 3. Derece varikosel var. Bugün hormon testi de verdi sonucunu ekliyorum. Uygar hoca haftaya bir sperm testi daha istemiş. Varikosel ameliyatı yapalım önce demiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Burada da direkt Ankara’ya Mesut hocaya giden diyenler olmuş başkalarına. Siz ne önerirsiniz. Çok çaresiz kaldım. Moralim de bozuldu. Yol haritası çizemiyorum.
Hiç sperm çıkmadı Manisa’da yapılan testte.Merhaba bizimde durumumuz aynı sizinde hormonlarınız normal sadece testesteron biraz alt seviyeye yakın. Bizde varikosel 1. seviye doktor ameliyata gerek yok dedi. Bence öncelikle genetik test vermelisiniz. Bizi tüm doktorlar bu şekilde yönlendirdi. Genetik bir problemse ona göre ilerlemek lazım. Peki hiç çıkış yok mu sperm sayısı 0 mı?
Hiç sperm çıkmadı kiCanım morfoloji önemli şöyle eğer tüp bebek yapacaksan varikosel çok önemsemiyorlar yerinde hareketleri yavaş hareketli sperm zaten yetiyor morfoloji kaç endişe etme
Zaten mutlaka 2 kez test verin. Biz şimdi farklı bir hastanede 3. Testi vereceğiz. Maalesef çok zor bir durum.Hiç sperm çıkmadı kiyani ilk testimizde çıkmadı. Eşim biraz daha bekleyip tekrar test yapalım diyor şimdi de
Sperm çıkmadığı detayını atlamışım canım ya.Hiç sperm çıkmadı kiyani ilk testimizde çıkmadı. Eşim biraz daha bekleyip tekrar test yapalım diyor şimdi de
EvetZaten mutlaka 2 kez test verin. Biz şimdi farklı bir hastanede 3. Testi vereceğiz. Maalesef çok zor bir durum.
İlk günler bende çok kötüydüm sürekli ağlıyordum ama kabullendim artık. Şimdi tek isteğim genetik bir problem olmaması. O kadar çok Azosperm olup evladını kucağına almış insan var ki o yüzden umutluyum rabbim bizede nasip etsin inşallahEvetöğrendiğim günden beri ne yerdeyim ne gökte
İnşallah bize de nasip olur. Şu an için açıkçası hala şokun etkisindeyimİlk günler bende çok kötüydüm sürekli ağlıyordum ama kabullendim artık. Şimdi tek isteğim genetik bir problem olmaması. O kadar çok Azosperm olup evladını kucağına almış insan var ki o yüzden umutluyum rabbim bizede nasip etsin inşallah
Ankara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyeli öneririm biz bebeklerimizi kucağımıza aldıkEşim Manisa’da verdiği sperm testiyle azospermi olduğunu öğrendik. İzmirde Uygar Miçooğullarına gitti bugün. 3. Derece varikosel var. Bugün hormon testi de verdi sonucunu ekliyorum. Uygar hoca haftaya bir sperm testi daha istemiş. Varikosel ameliyatı yapalım önce demiş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Burada da direkt Ankara’ya Mesut hocaya giden diyenler olmuş başkalarına. Siz ne önerirsiniz. Çok çaresiz kaldım. Moralim de bozuldu. Yol haritası çizemiyorum.
Biraz bilgi verir misin pazartesi bize gidiyoruz orayaAnkara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyeli öneririm biz bebeklerimizi kucağımıza aldık
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler kaç ay tedavi gördünüz acaba?Ankara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyeli öneririm biz bebeklerimizi kucağımıza aldık
Aşamalı sperm testine bakıyorlar kaçıncı aşamadaysa ona göre iğne ve hap veriyor ayrıca vitamin takviyesi 45 gün sonra kan değerlerine göre yeni tedavi veriyorBiraz bilgi verir misin pazartesi bize gidiyoruz oraya
Burası için 2 kez kapandı dediler ve insanları oyalıyorlarmış bulduk yaptık ettik diye sorunlu işler oluyormuş doğru mudurAnkara A life hastanesi Mesut tül ve embriyolog Semra sertyeli öneririm biz bebeklerimizi kucağımıza aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?