_sevinc_ Yaşam ve Diyet Koçu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Nisan 2013 28 0 86 Diğer 17 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _sevinc_ #1 Kizlarrrr yardiminiza cok acil ihtiyacim var. Babamin sagligi ve agrilarinin gecmesi icin 4444 adet salavatı tefriciyye okumak istiyorum. Ben hayirlisiyla basladim. Lutfen en kisa surede bitirmeme yardimci olun... Son düzenleme: 18 Mayıs 2013
Kizlarrrr yardiminiza cok acil ihtiyacim var. Babamin sagligi ve agrilarinin gecmesi icin 4444 adet salavatı tefriciyye okumak istiyorum. Ben hayirlisiyla basladim. Lutfen en kisa surede bitirmeme yardimci olun...
tuana28 Herşeyin Hayırlısı Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 347 4 26 İstanbul 18 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _sevinc_ #2 Geçmiş olsun Allah şifa versin.Ben 100 tane okurum inşallah ama ancak p.tesi bitirebilirim.
_sevinc_ Yaşam ve Diyet Koçu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Nisan 2013 28 0 86 Diğer 18 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _sevinc_ #3 tuana28 .!.: Geçmiş olsun Allah şifa versin.Ben 100 tane okurum inşallah ama ancak p.tesi bitirebilirim. Genişletmek için tıkla... Allah bin kere razi olsun cok tesekkur ederim. Onemli degil yeterki en kisa surede okunup bitilsin. Cok ama cok tesekkur ederim
tuana28 .!.: Geçmiş olsun Allah şifa versin.Ben 100 tane okurum inşallah ama ancak p.tesi bitirebilirim. Genişletmek için tıkla... Allah bin kere razi olsun cok tesekkur ederim. Onemli degil yeterki en kisa surede okunup bitilsin. Cok ama cok tesekkur ederim
nurcinar Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2012 167 5 118 42 28 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _sevinc_ #4 Okurum tabi okumammi ..ben babacigimi cok yeni kaybettim ...lutfen cvp yazin bitirmediyseniz yardim ederim size allah rizasi icin...
Okurum tabi okumammi ..ben babacigimi cok yeni kaybettim ...lutfen cvp yazin bitirmediyseniz yardim ederim size allah rizasi icin...