- 9 Ağustos 2022
- 90
- 21
- 18
- 31
- Konu Sahibi mehlikamirac
-
İdrar testi yapinİyi akşamlar kızlar Bir şey sormak istiyorum
Ayın 2si ile 9 u arasında 2-3 kez yumurtlama sancısını hissettim hangisinde yumurtlama oldu bilmiyorum
Ayın 2 si adetimin 13. Günü 9 u ise 20. Günü
Normalde dün adet görmem gerekiyordu bugün 2. Gün
Sizce bebiş olma ihtimali var mı kan veripte düşük bir sonuçla karşılaşmaya korkuyorumbana akıl verin lütfen
elimde yok şuan artık eczaneden gidip almaya utanır oldumİdrar testi yapin
O derece tanınır mi oldunuz.elimde yok şuan artık eczaneden gidip almaya utanır oldum
Hiç sormayınO derece tanınır mi oldunuz.
İnşallah güzel haberler alırız bu ayBenmde bugün gun olmam gerek 24.gunum bende senin gibi bekleyenlerdenim hayırlısı olsun inşallah bir iki gün daha bekle istersen
Bi kaç gün daha bekle inşallah vardır bende bu ay yumurtlama dönemine getirdim inşallah bu ay hamilelik bekleyen herkesin hayırlı bi şekilde olurİyi akşamlar kızlar Bir şey sormak istiyorum
Ayın 2si ile 9 u arasında 2-3 kez yumurtlama sancısını hissettim hangisinde yumurtlama oldu bilmiyorum
Ayın 2 si adetimin 13. Günü 9 u ise 20. Günü
Normalde dün adet görmem gerekiyordu bugün 2. Gün
Sizce bebiş olma ihtimali var mı kan veripte düşük bir sonuçla karşılaşmaya korkuyorumbana akıl verin lütfen
İnşallahhhhBi kaç gün daha bekle inşallah vardır bende bu ay yumurtlama dönemine getirdim inşallah bu ay hamilelik bekleyen herkesin hayırlı bi şekilde olur
Valla benm sancim başladı canm herhangi olacakmış gibiİnşallah güzel haberler alırız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?