Kızlar bakabilir misiniz

mehlikamirac

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
90
21
18
31
İyi akşamlar kızlar Bir şey sormak istiyorum
Ayın 2si ile 9 u arasında 2-3 kez yumurtlama sancısını hissettim hangisinde yumurtlama oldu bilmiyorum
Ayın 2 si adetimin 13. Günü 9 u ise 20. Günü
Normalde dün adet görmem gerekiyordu bugün 2. Gün
Sizce bebiş olma ihtimali var mı kan veripte düşük bir sonuçla karşılaşmaya korkuyorum 😔 bana akıl verin lütfen

Ayın 2si ile 9 u arasında 2-3 kez yumurtlama sancısını hissettim hangisinde yumurtlama oldu bilmiyorum
Sizce bebiş olma ihtimali var mı kan veripte düşük bir sonuçla karşılaşmaya korkuyorum 😔 bana akıl verin lütfen
İdrar testi yapin

canım bence acele etme bir iki gün gecikme gecikme sayılmıyo boşver ağır kaldırma ilaç alırken alkol vs alırken dikkat et bir kaç gün daha bekle

Benmde bugün gun olmam gerek 24.gunum bende senin gibi bekleyenlerdenim hayırlısı olsun inşallah bir iki gün daha bekle istersen

Bi kaç gün daha bekle inşallah vardır bende bu ay yumurtlama dönemine getirdim inşallah bu ay hamilelik bekleyen herkesin hayırlı bi şekilde olur

Kızlar ya yardımcı olun adetimin normalde ikinci günü kaset testte ikinci çizgiyi görmedim acaba daha idrara öı geçmedi anlamadım ya da yok mu hiç adet ağrım yok döngüm düzenli yumurtlamanın 13nxü günü bugün

Böyle çıktı dün

Eklentiler

• IMG_4168.webp
    IMG_4168.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 31
Mesela bu testim ilk hamileliğimden günümden 5 gün sonra böyleydi acaba olsa cıkarmıydı

Eklentiler

• IMG_6193.webp
    IMG_6193.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 38
Back
X