KIZLAR BAKABILIR MISINIZZ REGLE 6 GÜN VARR

cheriberry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
97
8
1
29
Kizlar bugun saat 17:00 de öylesine bir test yapayim dedim 8-10 dk icinde gözle cook dikkatli bakarsak görülecek sekilde bir siliklik gordum ben mi yanlış görüyorum ya sizde bi degerlendirir misiniz. Markası innovita

Eklentiler

• 1000115037.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar bugun saat 17:00 de öylesine bir test yapayim dedim 8-10 dk icinde gözle cook dikkatli bakarsak görülecek sekilde bir siliklik gordum ben mi yanlış görüyorum ya sizde bi degerlendirir misiniz. Markası innovita
Bende de innovita böyle çıkardı hatta biraz daha belirgin ama satıcısıyla görüştüm negatif diyor. Neredeyse ikiside aynı kırmızılıkta olursa pozitif kabul edin diyor. Ümidini kırmak istemezdim ama :/

E ama hassas erken gebelik testi degil mi ilk zamanlarda nasil koyu kırmızı çıkaracak ki

E ama hassas erken gebelik testi degil mi ilk zamanlarda nasil koyu kırmızı çıkaracak ki
Bende anlamadım inanki iki gün innovita yaptım çizgiyi gördüm sonraki günler awoxla devam ettim hiçbir şey yok bi satıcıyla görüşeyim dedim pozitif olması için neredeyse aynı kırmızışık olacakmış

Sizin ne bat ne zamani
Doğrudur da bu test icin cok hassas yazmışlar 10mui hassasiyetindeymks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…