Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bugun saat 17:00 de öylesine bir test yapayim dedim 8-10 dk icinde gözle cook dikkatli bakarsak görülecek sekilde bir siliklik gordum ben mi yanlış görüyorum ya sizde bi degerlendirir misiniz. Markası innovita
Kizlar bugun saat 17:00 de öylesine bir test yapayim dedim 8-10 dk icinde gözle cook dikkatli bakarsak görülecek sekilde bir siliklik gordum ben mi yanlış görüyorum ya sizde bi degerlendirir misiniz. Markası innovita
Bende de innovita böyle çıkardı hatta biraz daha belirgin ama satıcısıyla görüştüm negatif diyor. Neredeyse ikiside aynı kırmızılıkta olursa pozitif kabul edin diyor. Ümidini kırmak istemezdim ama :/
Bende de innovita böyle çıkardı hatta biraz daha belirgin ama satıcısıyla görüştüm negatif diyor. Neredeyse ikiside aynı kırmızılıkta olursa pozitif kabul edin diyor. Ümidini kırmak istemezdim ama :/
Bende anlamadım inanki iki gün innovita yaptım çizgiyi gördüm sonraki günler awoxla devam ettim hiçbir şey yok bi satıcıyla görüşeyim dedim pozitif olması için neredeyse aynı kırmızışık olacakmış
Bende anlamadım inanki iki gün innovita yaptım çizgiyi gördüm sonraki günler awoxla devam ettim hiçbir şey yok bi satıcıyla görüşeyim dedim pozitif olması için neredeyse aynı kırmızışık olacakmışEki Görüntüle 3664259