Kızlar bakar mısınız, 2. çizgiyi gören var mı?

canım.off gitgide koyulaşmış..kesinn hmilesinn.yaşasın.ay maşllah yni....tülaycım çektin mektin am alh mükafatını verdi şte.çok şükür.canım kaçıncı denemendi senin ve nerde?yarın heme kn testi yptır canım...çok öptm:)

slm kızlar transfer sırasında ıdrarını tutmakta zorlanan var mı ? bu bana çok zor geliyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız

slm kızlar transfer sırasında ıdrarını tutmakta zorlanan var mı ? bu bana çok zor geliyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız

benim ilk 2 transferde (Ankara'da yaptırmıstım) idrarım öyle bir sıkışıktı ki hiç konsantre olamadım...aklım hep idrar kaçıracakmıyım acaba sorusundaydı..hele 2 sefer o kadar sıkışmışım ki tranferden hemen sonra hemşirelere sonda taktırmıştım..Yarabbim o günleri hiç hatırlamak istemiyorum....psikoloji resmen bozulmuştu....sonuç olarak ikisi de tutmadı......3.yü istanbul da yaptırdım.....transfer öncesi muayene ettiler ve birazını boşalttırdılar.....çok sıkışık olmama gerek yokmuş.....çok rahat transferim gerçekleşti.....direk bebeşlerime konsantre oldum...transfer anında ben de dualar ediyorum bebişlerim tutunsun diye.......
yani şunu anlatmak istiyorum transferde çok sıkışmana gerek yok......doktorunla bunları konuşursun...şimdiden hayırlısı olsun.....
bu arada bu gün 6.günüm..23.de bhcg testim var.......inşallah tutunmuşlardır.....Allah bebek isteyen tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…