canım bende uygulamadım.evet salıyı sabırsızlıkla bekliyorum. acaba yarın kan testi yapsammı..benim yarın doğum günüm güzel bir hediye olur.işten izin alabilirsem gidip vereceğim kann bence çoğul gebelik. çünkü biz aynı gün yaptık kader arkadaşım beraber doğum yapacagızdelikafaduldenişallah arkadaşlar evet mehaycgım emın olamadım bide eve iğneye gelen hemşireye gösterdım negatıf dedi çatlatma iğnesinden hcg var dedi vücutta ama 4 gün peş peşe yaptım koyulaşıyor sonuçda neyse salı ögrencem kısmetse...
teşekkür ederim kızlar rrose bence bukladar bekledık salıyı bekle dr.unu dınle bence bende cok sabırsızlanıyorum ama 12.gün daha net cıkar.
Bebiş istiyoruz ben ılk kez duydum uygulamadım ama uygulcam merak ettim karamsar olma bence canım işallah salı günü burda çok kişiniin güzel haberlerini kutlıcaz önce silik çıkmştı senn bence tek olabılır ....
kızlar 8-9-10.günlerimin testlerinide eklıyorum 7 ve 8 den daha net gibi bakarmısınız
Allahın izniyle sende bebiş istiyoruzda hamilesiniz canım. Kan testi sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum canımdelikafadulden
kızlar 8-9-10.günlerimin testlerinide eklıyorum 7 ve 8 den daha net gibi bakarmısınız
teşekkürler canım aynı dilekler senin için..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?