Kızlar bakar mısınız, 2. çizgiyi gören var mı?

bebiş istiyoruz canım baktım gebelık bölümü test sonuçlarına onların 11.gün olup bizim gbi net olmayanlar bıle var dediğin gbi kısmetse hamıleyz canım.........

evet canım inşallah bizim bugün 10.gün.bende adet olacakmışım gibi belirtiler var sendeee

kızlqar ben yine hamilelik belirtileri kısmından şöyle bir şey buldum,
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
ve o bölümü okuyun hamilelerde karbonat kabarıyormuş.denemeye değer.acaba kabartma tozu olurmu bildiğim kadarıyla ikiside farklı

tulaycim ben cizgiyi gordum bence sende gordun ama emin olamadin banami oyle geliyor acaba deyip biraya koydun...cok acik ve dikkatli bakilinca gorulebilecek bir cizgi..ama transferin 8. ve 10. gununde cikan testimin aynisi ve su an hamileyim...yani testi degerim 25 ve 50 iken yapmisim boyle cikmisti yeni yerlesmis embryo sanirim 2 gun once falan ama kesin hamilesin....

kızlar acaba yarın kan testi yapsam çıkarmı ya hep okuyom her saat sizleri ama yazmak gelmio bi türlü içimden

bence her ikisinde de çizgi var.ben adet günümde test yapmıstım 2. si gibi çıkmıstı.adetim 4 gün gecikince net kıpkırmızı çizgiyi gördüm.insallah sen de güzel haber vereceksin buradan hamile olduguna inanıyorum ben senin..

işallah arkadaşlar evet mehaycgım emın olamadım bide eve iğneye gelen hemşireye gösterdım negatıf dedi çatlatma iğnesinden hcg var dedi vücutta ama 4 gün peş peşe yaptım koyulaşıyor sonuçda neyse salı ögrencem kısmetse...
teşekkür ederim kızlar rrose bence bukladar bekledık salıyı bekle dr.unu dınle bence bende cok sabırsızlanıyorum ama 12.gün daha net cıkar.
Bebiş istiyoruz ben ılk kez duydum uygulamadım ama uygulcam merak ettim karamsar olma bence canım işallah salı günü burda çok kişiniin güzel haberlerini kutlıcaz önce silik çıkmştı senn bence tek olabılır ....

kızlar 8-9-10.günlerimin testlerinide eklıyorum 7 ve 8 den daha net gibi bakarmısınız

Eklentiler

• $S6300201.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 69
kesin hamilesin bence. bende 9. gün bakmıştım çok silikti.10. ve 11. günde öyleydi.ikizlerime hamileyim.seninde çoğul gebelik olabilir canım. normalde 9. gün çizgi çıkmıyormuş.senin çizgin daha bile belirgin.inşallah canım allah gönlüne göre versin

canım bende uygulamadım.evet salıyı sabırsızlıkla bekliyorum. acaba yarın kan testi yapsammı..benim yarın doğum günüm güzel bir hediye olur.işten izin alabilirsem gidip vereceğim kann bence çoğul gebelik. çünkü biz aynı gün yaptık kader arkadaşım beraber doğum yapacagızdelikafadulden

kızlar 8-9-10.günlerimin testlerinide eklıyorum 7 ve 8 den daha net gibi bakarmısınız

canımcım ilk testini gördüğümde ilk yazdığında görünüşe göre hamilesin demiştim evet hamilesin kesinlikle canım :)) şimdi yapacağın kan testinde değerini öğrenmek darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına

canım sen hamilesin. baksana hergün dahada artmış ikinci çizginin rengi.
ben seni şimdiden tebrik etmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…