Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok istiyorum kesmeyi ufak ufak alıştırsam diye düşündüm alıştırma beziyle1 yaş çok erken değil mi ya?
evet canm acele piskolojife erkenden cocugu böyle disiplinlere sevketmek ilerde cimri bile olmassına sebep oluyor.o daha bebek bırak bebek gibi davransınkızlar 1 yasında kızım var ve ablam kendı çocuklarını 1 yasında bezden kesmişti. Bende kesmek istiyorum ama erken mi bilemiyorum tecrıbelerınız yazar mısınız
Şuan benim oğlum 20 aylık. Biz başarılı olabilirmiyiz acaba bahsettiğiniz sistemle. Ne diye araştrmam lazım banada söylermisin programın adını tam olarak? Tşk ederimtuvalet iletişimi ve bezsiz bebek gruplarını inceleyin derim, face de grupları var, ve internette bununla ilgili bir çok kaynak var.
1 yaşında bezden tamamen kesmek mümkün olmasa da, en azından şu yaz günlerinde bebeği daha rahat ettirebilirsiniz bir kaç saat bezsiz dolaştırarak.
ben tracy hogg un önerdiği şekilde davrandım, 1,5 yaşında tamamen kuru bezle dolaşıyordu ama bezi tamamen atmamız 20. ayı buldu.
Şuan benim oğlum 20 aylık. Biz başarılı olabilirmiyiz acaba bahsettiğiniz sistemle. Ne diye araştrmam lazım banada söylermisin programın adını tam olarak? Tşk ederim
kızlar 1 yasında kızım var ve ablam kendı çocuklarını 1 yasında bezden kesmişti. Bende kesmek istiyorum ama erken mi bilemiyorum tecrıbelerınız yazar mısınız
bence erkenide geçtim saçmalık.2 yaşında bile anneler zorluyor çocuk bir ayda öğreniyor.yipraniyo kabızlık yasiyor psikolojisi bozuluyo. niye sırf annelerin acelesi yüzünden.ben bunları bildiğimden 32.ayda öğrettim üçgunde öğrendi.hic acele etmedim kulaklarimi tikadim cahil insanların söylemlerine.bu kadar erken öğretmeye kalkmak bence cahillik çünkü.ogrenir öğrenmesin ede o çocuk ogreninceye kadar ne olur düşünen varmı.. ..
Çok erken. Ben en yakın 2 yaş. Diğerlerini 2,5 yaşında bezden çıkarabildimkızlar 1 yasında kızım var ve ablam kendı çocuklarını 1 yasında bezden kesmişti. Bende kesmek istiyorum ama erken mi bilemiyorum tecrıbelerınız yazar mısınız
Tşk ederim uyku eğitiminden yararlanmaya çalışmıştım. Henüz tam olarak düzene sokamasakta, bayağı uol katettik. Tuvalet eğitimi içinde araştıralım bakalım...ben tomrisin notlarından da faydalandım;
https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.mt/2014/01/0-18-aylk-bebekler-icin-tuvalet.html
bende tracy hogg un kitabı da var, onu takip ettim daha çok. o 9 aylıkken ilk tuvalet adaptörünü almayı ve belirli saatlerde tuvalete götürmeyi öneriyor. işte uyandığında, banyodan önce, yatırmadan önce gibi.
zamanlaçocuğun düzenini öğrenirsiniz diyordu.
tuvalet iletişimi diye aratabilirsiniz internette.
ay iki gündür bu konu yüzünden çıldırmak üzereyim dün annemgilde kızım lazimlik gördü istedi küçük idrarını yaptı ve bezini baglatmadi bizde başlayalım eğitime dedik çünkü büyük idrarını yaparken de belli ediyor ama sıpa lazimliga oturtuyorum yapmıyor kalkıp oynamaya başlayınca eve yapıyor bezini bağladım bnde bugün de aynısını yaptı sinirlerim alt üst oldu çünkü takip deyim bu konuyu merak ediyorum ne yapılabilirkızlar 1 yasında kızım var ve ablam kendı çocuklarını 1 yasında bezden kesmişti. Bende kesmek istiyorum ama erken mi bilemiyorum tecrıbelerınız yazar mısınız
Tamamen psikolojiyle alakalı ..2 yaşında kızım var .tuvalet eğitimi için yazı bekledim .çocuk deli gibi ağlayıp kaçıyor ..şimdi ben bunun altındaki sebebi çözmeden tuvalet eğitimine zorlarsam ruhunda derin yaralar açarım ..1 yaş bana göre çok erken.eğilimi varsa belki ama zorlamak facia olur ..kızlar 1 yasında kızım var ve ablam kendı çocuklarını 1 yasında bezden kesmişti. Bende kesmek istiyorum ama erken mi bilemiyorum tecrıbelerınız yazar mısınız
Öyle öyle öğreniyor arkadasim, sinirlenmene gerek yok :) benim büyük kızım da söylediğin gibiydi. Yalnız hiç halıya ,koltuğa yapmadı .nerde kıyı, köşe, kapı arkası varsa kedi gibi geçer çişini yapar çıkardı :) Tabi Bu süreçte hep gözüm üstündeydi. .2 hafta içinde belki 3-4 kez yapmıştır bunu ..sonrasında bunun için tuvalete gitmesi gerektiğini öğrendi ve asla tuvaletten başka yerde yapmadı ..ay iki gündür bu konu yüzünden çıldırmak üzereyim dün annemgilde kızım lazimlik gördü istedi küçük idrarını yaptı ve bezini baglatmadi bizde başlayalım eğitime dedik çünkü büyük idrarını yaparken de belli ediyor ama sıpa lazimliga oturtuyorum yapmıyor kalkıp oynamaya başlayınca eve yapıyor bezini bağladım bnde bugün de aynısını yaptı sinirlerim alt üst oldu çünkü takip deyim bu konuyu merak ediyorum ne yapılabilir
sipam daha bir buçuk yaşında daha önce bi iki defa lazımlıga oturttum tanıyor lazımlıgı istedi oturdu yaptı çişini sonra bezini taktirmadi üç defa tuttum yapmadı ama her lazimliktan kalktığında bı ananesinin kucağına birinde halıya birinde de balkona yaptı bugün de sabah bezi taşmış çıkardım tuvalete tutcaktim onda da tuvaletin paspasina yaptı bu konu bnm için zor olacak galiba bezini tuttum bide pişman oldum yalancı gibi oldum diye alıştırma kilodu almaya da gidemedim kafam karışık napayım napmayim diyeÖyle öyle öğreniyor arkadasim, sinirlenmene gerek yok :) benim büyük kızım da söylediğin gibiydi. Yalnız hiç halıya ,koltuğa yapmadı .nerde kıyı, köşe, kapı arkası varsa kedi gibi geçer çişini yapar çıkardı :) Tabi Bu süreçte hep gözüm üstündeydi. .2 hafta içinde belki 3-4 kez yapmıştır bunu ..sonrasında bunun için tuvalete gitmesi gerektiğini öğrendi ve asla tuvaletten başka yerde yapmadı ..