Kızlar bakar mısınız acil

Hamile olabilir misin acaba bir test yap istersen.

Ay inşallah canım hamilesindir.
Bazen böyle sanki göğüs içindeki damarlar karincalaniyor.
Aynen öyle bide sol kasığımda çok batma var yani bu dolgunluk var gibi bide akıntımfa devam ediyor dün böyle bir olay da yaşadım birden canım tost çekmeye başladı yediğimde birden bulantı yaşadım

Bilmiyorum ki canım adetime 5 gün var daha ya yarın yada cuma günü yapcam bide yapsam negatifi görünce çok üzülüyorum o yüzden
Evet şu an yapınca gebelik testi çok çok silik çıkıyor bekleyin bence ovülasyonla takip edin daha umut verici oluyor, içime doğdu bence hamilesinşz :))

İnşallah canım duam seninle.
Güzel haberler alalım
Başka bende belirti yok suanlık.

Evet şu an yapınca gebelik testi çok çok silik çıkıyor bekleyin bence ovülasyonla takip edin daha umut verici oluyor, içime doğdu bence hamilesinşz :))
Benim içime de doğmuş Ben de kendi kendime diyorum hamileyim bilmiyorum İnşallah öyledir yine yarın ovlasyon testi bir deneyeyim bakayım nasıl çıkıyor

İnşallah canım duam seninle.
Güzel haberler alalım
Başka bende belirti yok suanlık.
İnşallah canım ya Allah herkesin gönlüne göre verir İnşallah benim de dualarım seninle İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın

Benimde böyle olmuştu hamileyim şu an 9 haftalık. 5 gün kala böyle çıktı afet günü yaptım t çizgisi daha koyuydu adete kadar tekrarlayın bence
Ya ben bugün yine ovulasyon testi denedim bir bakar mısın

Eklentiler

• 17600187150918610141815478144768.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar ben yine bugün ovulasyon testi denedim bakarmısinız adetime 4 kaldı

Eklentiler

• 17600188029122452750670344091565.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ben yine bugün ovulasyon testi denedim bakarmısinız adetime 4 kaldı
Ovulasyon yerine artık gebelik testi yap ben çatladım burada ben adetime 4/5 gün kala kusmaya başladım. Oradan şüphe edip beklene adet tarihinde öğrendim ama benim pcos yüzünden illa iki üç gün hep gecikirdi o yüzden uygulamada o gün olmam gerektiği yazıyordu ama ben iki üç gün sonrasında bekliyordum. Adet olacak mıyım beklemeden(kaşık ağrım vardı normalde kusma olmasa beklerdim) o gün yaptım. 153 ile öğrendim. İçine doğuyor bazen insanın. Eczaneden reni ve medpamid almaya gittiğimde test de alayım dedim. Beklemiyordum çünkü 1 hafta öncesinde muayeneye gitmiştim. Doktor hormon testine çağırmıştı. Olsa doktor söylerdi diye düşünüyordum ama gözümü açar açmaz kusmaya gidince acaba oldum. Ablam da 5/6 gün kala 34 ile öğrendi. O istiyordu çok. Hastanede çalışıyordu ve evlilik yıldönümü olunca belki yıldönümü hediyesi vardır diye test vermiş

Dün erken gebelik testi yaptım canım

Eklentiler

• 17600853467592878429496331758978.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…