Kizlar bakar misiniz bu hamilelik olabilir mi

sedefKuscu

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
99
34
8
28
Kizlar merhaba adetimin 35. Gunundeyim yani 8 gün geciktim. Test yaptim bugün ama bu sekilde cikti yani iki tane cizgide silik. Elim ayagim tutmadi direk gorunce 😀var mi bu sekilde hamile oldugunu ogrenen yoksa test mi bozuktur umitlenmiyim mi🥲
20240131_164744.webp

Kizlar merhaba adetimin 35. Gunundeyim yani 8 gün geciktim. Test yaptim bugün ama bu sekilde cikti yani iki tane cizgide silik. Elim ayagim tutmadi direk gorunce 😀var mi bu sekilde hamile oldugunu ogrenen yoksa test mi bozuktur umitlenmiyim mi🥲Eki Görüntüle 3379314
Merhaba hayırlı olsun ☺️ belırtıleınız nelerdı acaba

Merhaba hayırlı olsun ☺️ belırtıleınız nelerdı acaba
Teşekkür ederim merhaba🙏🥰Benim en belirgin belirtisi kasıklarımdaki ağrıydı. Böyle snki sagiya dogru birşey cekiyor gibi bir agri vardi. Regl agrisindan farkliydi benim ki. Her zamanki ay basi agrisi gibi degildi. Bide durgunlaştım halif filan yoktu sdece bska bir belirtim olmadi. Ki duduguma gore ilk haftalar oyle cok bir belirti olmazmiş.

Regl öncesi ve refl dönemi tarihlerinde regl olcakmışsınız gibi belirtileriniz var mıydı?
Merhaba. Evet ama daha farkliydi. Sirt agrim bazen oluyordu bacaklarimda ayni sekilde arada sirada agri gidiyordu ama surekli olarak kasik agrim vardi ama farkliydi boyle asagiya dogru biri baatiriyormus gibi bi agri sıkkınlık bu vardi bende sadece. Bide yorgundum halim yoktu hocbiseyi canim istemiyordu

Back
X