kızlar bakar mısınız? bu yazışmadan ne algıladınız...

Hoşlanmadan geçtim, hemen atlamış adam
Yok size özel vereceğim, içeriden vereceğim filan. ilginç
Konuşmaları birleştirmek zor oldu gerçi tamda anlamadım:44:

Yanlış anlamadım di mi? En son gittiğinizde kahve içmeyi teklif etti ve kabul etmediniz. Sonra onun grubunu eklediniz ve o teşekkür edince kendinizi hatırlattınız. Ve akabinde bu yazışma gerçekleşti.

yanlış anlamadınız sıralama bu şekilde.

Kasıtlı olarak kendimi hatırlatma babında birşey yapmadım. yani ilk başta öyle bir niyetim yoktu

Son düzenleme:
bildiğin asılıyor
o günde gözleriyle süzmüş seni ki, hemen hatırladı.
bu tipler herkese karşı böyledır.

Kahve içmeye çağırdığında reddetdiyseniz şimdi bu konuşmaya gerek yokmuş bence

Ve ben hala bu adamın bisiklet verdiği kaç kıza kahve teklifinde bulunduğundan emin değilim..

uzaktan izlenmesi gereken bir durum yanii.

bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek.

bana kalırsa hiç yaklaşma, en basit örnek olarak
gurubunda ki bayanlar ile nasıl konustuğuna bak.
veya başka biri gibi konusmaya calış, sana nasıl davrandıysa
ona da aynı şekilde davranacaktır, denemesi bedava

Kahve içmeye çağırdığında reddetdiyseniz şimdi bu konuşmaya gerek yokmuş bence

Ve ben hala bu adamın bisiklet verdiği kaç kıza kahve teklifinde bulunduğundan emin değilim..

bakışlarına karşılık veren her kızla kahve içmiştir bence.

yanlış anlamadınız sıralama bu şekilde

O zaman adam mesajda hemen atlamamış. Zaten kahve içme teklifinde bulunmuş ve red cevabı almış... O an için doğru olanı yapmışsınız sonuçta tanımadığınız biri.

Sosyal ortamda grubunu ekleyip teşekküründe de kendinizi tanıtmanız ona karşı ilginiz olduğunun göstergesi sayılabilir. Zira aksi olsa belki bu diyaloğa girmezdiniz.. Bunu farketmiş olacak ki bu şekilde yaklaşmış size. Karşı tarafın rahatlığı biraz düşündürücü. Şayet hoş bir adamsa çok sık benzeri durumlarda kalıp benzeri konuşmalar yapıyor olabilir.. Sizin bizden farkınız reel'de bu adamı görmüş olmanız. Hal ve hareketleri muhakkak size ipucu olmuştur. Onları değerlendirin. Karşı cinsin size olan tavrını biraz da siz belirlersiniz, bu nedenle dikkatli olun ki kalbiniz kırılmasın

Şimdi böyle hissetmemin nedeni aslında gruptaki diğer kızlarla hiç konuşmaması ile ilgili. gerçi o organizasyonlar hep benden sorulduğu için fırsat olmamış olabilir ama. dışardan diğer kızlarla konuşmalarını gördüm bir kaç kere. o yüzden herkese bu şekilde davrandığına inanmıyorum.

deneme yapmayı sevmem ama deneme yapacam galiba :)

Kahve davetini red ettikten sonra keşke kabul etseymişim dedim yalan yok :) (vapuru kaçırmayayım demiştim kendi kendime)

Adam 37 yaşında. ne biliyim. anlık işler peşinde koşturma yaşını geçmiştir diye düşünüyorum.

Ama Hem cinslerimde bir şey olabilir diyorsa bunu biraz düşünmem ve gözlemlemem gerekecek.

bence de resmen asılmış ve fazlasıyla samimi geldi ilk konuşmalar olmasından ve bu nedenle sadece ''dişi''olmandan kaynaklanan bir asılma gibi düşündüm.Fazla muhabbete girmesen şimdilik iyi olur.gidip geldikçe niyeti daha belli olur.ya da surrender in dediği gibi bi deneme yapabilirsin,eğer gerçekten bir şeyler hisstemeye başlıyorsan.ay düşündüm de olay nereye geliyo hemen ya utanmasak dedektif tut diyeceğiz biz kadın milleti yok mu

En iğreti duran kısımı '' sana kıyar mıyım ben hiçç ? '' olmuş.

3 . sınıf asılma diyaloglarından , dakka bir gol bir

Yani bizden elleriniz titreye titreye yaptığınız bu konuşmanın neticesinde ; size ilgisi var mı ? Bunu duymak istiyorsanız , evet size asılmış ( kaba ama başka ifade bulamadım bunun yerine )
Bu size özel mi , umuma açık bir davranış mı ? Onu analiz etmek size kalmış.

sen hoşlanıyorsun bu çocuktan

Bu erkeklerın hepsı aynıııı kanmayınnn

Yaşa aldanmayın, her zaman bu doğru bir kıstas olmuyor. Aksine bu yaşta olup gayesi farklı biriyse kolay mısınız değil misiniz onu bile test ediyor olabilir. Adamın ne aradığını bilmiyoruz ama nasıl yaklaştığını görüyoruz. Ausencia'nın da dediği gibi "sana kıyar mıyım ben hiç" hiç mi hiç olmamış :) Kadınlarla nasıl konuşacağını iyi bilen bir ağıza benziyor. Fiziken beğendiniz, iki üç cümle kurdu elleriniz titredi. Aman diyim dikkatli olun

Dışardan dediğin toplumda, yüz yüze konuşmalarıysa ona bir şey diyemem ama özel görüşmelerinde daha farklı davranıyor olabilir. Bunu bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…