Bizden beklediğin cevap "Arkadaşım adam senden çok hoşlanıyor öyle ki hiç unutamamış seni." mi?
Ona göre yorum yapacağım...
Bizden beklediğin cevap "Arkadaşım adam senden çok hoşlanıyor öyle ki hiç unutamamış seni." mi?
Ona göre yorum yapacağım...
beklediğim cevap o değil. Ben ne algılıyorum başkaları ne algılıyor onu görmek istedim. İyi kötü bir fikir olsun diye.
yani siz bu adam sizden hoşanıyor deseniz bile benim adama yüzyüze yaklaşımım faRKLI olacaktır.
Şöyle bir yapım var. ben insanlara karşı rahatımdır. ama en ufak birşey olduğunu hissettiğimde yada birileri o imada bulunursa hemen araya mesafe koyarım.
Hemen bu kadar iltifat güzel söz korkutur beni açık söylym daha sizi pek tanımıyor pek çok kişiye aynı şekilde davranıyor olabilir bence :26:
"sana kıyar mıyım ben hiç"
Bu nedir Allah aşkına ..
Bu çok basit hatta ıı nasıl derler sinsi bir cümle
yanı ne bıleyım cok uzun yıllar tanısmıs olsanız , aranızda bır samımıyet olsa bu cumleye ıyımser yaklasılabılır ama daha aranızda duzgun bır muhabbet bıle olmamısken
bır erkeğin boyle yaklasması bence cok sahte ve ıtıcı . Size sen demesı bıle yanlış bence..
Konuşma bugün başladı
12:11
o: tskler
13:42
ben: :)
13:43
o :taniyamadim sizi ondan)))
13:44
ben:
...... (yer) ve bisiklet diyince ilk uğrak yerimiz ..... bisiklet
13:45
o: cidenmii
ben: evet
o: gelince soyle indirim yapiyim ))))
ben: olur söylerim
13:46
o: resmiiniz yok gorsem tanirdim belki )))
hangi semt x
13:51
ben :
bir kaç hafta önce tek başıma bisiklete binmeye gelmiştim. öyle hatırlarsınız belki
bu hafta tekrar geleceğiz bisiklete binmeye. sitede dolaşırken grubu gördüm. ekleyeyim dedim
13:51
o:
aaaa hatirladimmm
13:52
ben: gerçekten mi:)
13:52
o:vallahi
bakislarimdan sizi unutmak ozrdur )))
zordurrr
sepetli bisiklet vermistim beyazz
13:53
ben: evet :) hafıza kuvvetli
13:54
o:
aynen herkes unutulur siz değil))
soyleyin gelince baska bisiklet verecem unutmayin arkadaslarindan ayri bisiklet
13:56
ben: verdiklerinizin nesi eksikti. hoş geçen seferkinin zinciri atmıştı yolda. benim hatamdan herhalde ama
13:59
o:
yeni bisikletler geldi ama icerde tutuyorum onlar cok iyi icerden verecem sana
o verdigim biraz yipranmis bisikletler yenilere gore ))
14:00
ben: ok. tşk ederim.
14:01
o: hangi gun geleceksin x belki olmam ondan sordum
14:13
ben:
pazar günü olur bi aksilik olmazsa en kötü bir yıpranmış bisiklet daha almış olurum.
14:13
o: sana kiyarmiyim eski ))))bisiklete
14:14
ben: :)
kızlar, bu yazışmayı ona karşı boş olmadığım hoş bir adamla yaptım. ellerimi titreten şeyi doğru mu hiissettim. yorumlarınıza ihtiyacım var :)
banelsiniz tek kelimeyle bu..içerden bisiklet vericem falan iğreç !..
bu cümlede algıladığınız şey yanlış. küçük bir dükkan ve zaten biz içeri girmiyoruz. bana garip gelmedi söylediği.
içiniz biraz fesat mı ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?