kızlar bakar mısınız? bu yazışmadan ne algıladınız...

Bence orası mı böyle burası mı böyle demeyin, o zaman kimseye güvenemezsiniz, her şeyde bir eksi bulursunuz. Hoşlanıyorsanız o da boş değilse bir çay-kahve içmenin zararı olmaz ki, sınırlarınız içerisinde yavaş yavaş tanırsınız, bence doğru hissediyorsunuz, boş değil size karşı

"sana kıyar mıyım ben hiç"

Bu nedir Allah aşkına ..
Bu çok basit hatta ıı nasıl derler sinsi bir cümle
yanı ne bıleyım cok uzun yıllar tanısmıs olsanız , aranızda bır samımıyet olsa bu cumleye ıyımser yaklasılabılır ama daha aranızda duzgun bır muhabbet bıle olmamısken
bır erkeğin boyle yaklasması bence cok sahte ve ıtıcı . Size sen demesı bıle yanlış bence..

Bizden beklediğin cevap "Arkadaşım adam senden çok hoşlanıyor öyle ki hiç unutamamış seni." mi?
Ona göre yorum yapacağım...

Son düzenleme:
Bizden beklediğin cevap "Arkadaşım adam senden çok hoşlanıyor öyle ki hiç unutamamış seni." mi?

beklediğim cevap o değil. Ben ne algılıyorum başkaları ne algılıyor onu görmek istedim. İyi kötü bir fikir olsun diye.

yani siz bu adam sizden hoşanıyor deseniz bile benim adama yüzyüze yaklaşımım faRKLI olacaktır.

Şöyle bir yapım var. ben insanlara karşı rahatımdır. ama en ufak birşey olduğunu hissettiğimde yada birileri o imada bulunursa hemen araya mesafe koyarım.

Gayet kibar üslupla düzgün bir şekilde de sorusunu sormuş arkadaş.Niye bir böyle tersinden anlıyorsunuz ki sanki bir takımın yaptığı gibi kalkıp da farklı düşünenlere sözlü saldırıda bulundu.

Yaşın kaç bilmiyorum fakat sana bir arkadaş tavsiyesi.
Bazı arkadaşların dediği gibi sana bu şekilde yaklaşan insan kimbilir başkalarına yaklaşıyordur.
Olgun birisi,yaklaşmıyordur deme.Daha ne kadar tanıyorsun ki bu kişiyi?

arkadaşlar

yapmış olduğunuz yorumlar için tek tek teşekkür ederim.

Hepinizin yapmış olduğu yorumlarla birlikte şaşkınlığım ve heyecanım yatıştı.
temkinli davranacağım zaten.

adamın ilgisi ortada sizde hoşlandığınız için bu durum hoşunuza gidebilir..gitmesi de normal ama şöyle ki mesajlaşma üzerinden çok laubali konuşmuş, bu da sanki herkese genel tavrı buymuş imajı yaratmış. neyse siz karşılaşınca davranışlarını ölçersiniz artık :)

Hemen bu kadar iltifat güzel söz korkutur beni açık söylym daha sizi pek tanımıyor pek çok kişiye aynı şekilde davranıyor olabilir bence :26:

Çok doğru katılıyorum, hemen yelkenler fora erkek tipleri itici ve samimiyetsiz gelir bana..

Çok açıklayıcı olmuş, bence de

hoş bi konusma ama o dediğiniz kişide çok büyük bi serselik hissettiim nedense:)

buram buram samimiyetsizlik ve iticilik kokuyor. Kusura bakmayın siz heycanlanmışsınız ama benim hoşlandığım kişi böyle konuşsa dakka 1 gol 1 der uzaklaşırdım.

Bende ne algıladınız diye sorunca konu sahibinin esinin gizli mesajlarini yakaladigini sandim. ne algilayacagiz karsilikli kur yapmissiniz da insallah herkese boyle degildir. Bir de Allahaskina ogren bekarmiymis.

Konuşma bana fazla cıvık geldi
Kıyamam falan.
Aranızda bir samimiyet yokken ne gerek var böyle laflara.
Bilemiyorum belki ben mesafeli bir tip olduğumdandır ama gereksiz samimiyet ve laubalilik kokuyor konuşma tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…