O herkese verilmiyor mesela ben kullanmıyorum şu an ama bir önce ki gebeliğimde kullanmıştım. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor düşüğü engelliyorBelkide birde benim hamile olduğumu öğrendiğimde progesteron hormonun çok düşüktü ilk öğrendiğimde 20 lerde seyir etmesi gerekirken 9 ‘idi fitil olarak kullandım günde 1 defa yetersiz mi oldu acaba 1 defa o ilaçta gelişimde sanırım büyük rol oynuyormuş
İlk öğrendiğimde de düşük çıkmış dedi hatta ben ne olacak yani sonlanır mı gibi sorular sordum sakin ol öyle bir şey yok daha dedi o şekilde ilacı vermişti ona bağladım biraz acaba hormon yeteri kadar yükselme yapmadı mı diye biraz araştırmasına girdim deO herkese verilmiyor mesela ben kullanmıyorum şu an ama bir önce ki gebeliğimde kullanmıştım. Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor düşüğü engelliyor
Yok alakası yok onunla ilaç sadece destekliyor zararında yok. Bebeğin gelişimiyle alakalı yok tutunmasını destekliyor. Bence endişe etmeyin haftaya tekrar gidin kalp atışını duyarsınız inşallahİlk öğrendiğimde de düşük çıkmış dedi hatta ben ne olacak yani sonlanır mı gibi sorular sordum sakin ol öyle bir şey yok daha dedi o şekilde ilacı vermişti ona bağladım biraz acaba hormon yeteri kadar yükselme yapmadı mı diye biraz araştırmasına girdim de
İnşallah teşekkürlerYok alakası yok onunla ilaç sadece destekliyor zararında yok. Bebeğin gelişimiyle alakalı yok tutunmasını destekliyor. Bence endişe etmeyin haftaya tekrar gidin kalp atışını duyarsınız inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimKonu hakkında hiç bilgim yok ama Allah içini ferahlatıcak güzel haberler nasip etsin
Önemli olan süreç içerisinde kese büyümüş mü görselde Sanki küçük bir yok oluşmuş gibi gözüküyor her ultrasonda gelişim devam ediyor mu o yüzden hani kalp atışı geç miyorum kese büyümeye devam ediyor devam ediyorsa kalp atışlarını duyma ihtimali var Mesela benim kayıplarımda gebelik 6 haftada kalmıştı Yani 6 haftalıkken de 6 haftalıktı 8 haftalıkken de 6 haftalık görüntüsünde kalmıştı Yani hiçbir ilerleme hiçbir değişim yoktu bu durumlarda sagliksiz bir gebelik oluştu diyorlarBen her duruma hazırladım kendimi şu an sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum artık sadece böyle başına gelenler varsa neler oldu diye az öğrenmek istedimteşekkür ederim güzel duanız için
Doktor ilk keseden haftasını söylüyordu dünde 11 gün önce söylediği haftayı söyledi yumurtlama hamile kaldığım zamanıda bilince 6 haftalık olmuyor 1 hafta sonra dedi ama ben 2,3 gün sonra başka doktora da gideceğim sanırımÖnemli olan süreç içerisinde kese büyümüş mü görselde Sanki küçük bir yok oluşmuş gibi gözüküyor her ultrasonda gelişim devam ediyor mu o yüzden hani kalp atışı geç miyorum kese büyümeye devam ediyor devam ediyorsa kalp atışlarını duyma ihtimali var Mesela benim kayıplarımda gebelik 6 haftada kalmıştı Yani 6 haftalıkken de 6 haftalıktı 8 haftalıkken de 6 haftalık görüntüsünde kalmıştı Yani hiçbir ilerleme hiçbir değişim yoktu bu durumlarda sagliksiz bir gebelik oluştu diyorlar
Bir git bakalım karından mıydı ultrason resminDoktor ilk keseden haftasını söylüyordu dünde 11 gün önce söylediği haftayı söyledi yumurtlama hamile kaldığım zamanıda bilince 6 haftalık olmuyor 1 hafta sonra dedi ama ben 2,3 gün sonra başka doktora da gideceğim sanırım
Bu ulturason karındandı öncekilerde karından bakarak ilerlemiştik alttan baktı sadece kalp atışı olmayıncaBir git bakalım karından mıydı ultrason resmin
İnşallah sağlıklıdır ve en yakın zamanda kalp atışlarını duyarsın canımBu ulturason karındandı öncekilerde karından bakarak ilerlemiştik alttan baktı sadece kalp atışı olmayınca
İnşallah hakkımda hayırlısı olsunİnşallah sağlıklıdır ve en yakın zamanda kalp atışlarını duyarsın canım
Canım nasıl oldun bir gelişme var mı benim de benzer bir durumum oldu haftayı beklicez bizdeAmin inşallah çok teşekkür ederim
Merhaba acaba durumunuz ne oldu? Şu an aynı şeyleri yaşıyorum ve ne olacak acaba düşüncesi beni çok korkutuyorİnşallah hakkımda hayırlısı olsun
Ben kürtaj oldum en son konuşmadan 2 gün sonra maalesef :/Merhaba acaba durumunuz ne oldu? Şu an aynı şeyleri yaşıyorum ve ne olacak acaba düşüncesi beni çok korkutuyor
Geç gördüm kusura bakmayın kürtaj oldumMerhaba nasıl oldun acaba son durum nedir merak ettim umarim hersey yolundadir
Kürtaj oldum ben sizde durum ne olduCanım nasıl oldun bir gelişme var mı benim de benzer bir durumum oldu haftayı beklicez bizde
Benim de kalp atisini duydum sonra durdu kürtaj oldumKürtaj oldum ben sizde durum ne oldu
Ben hiç duymadım :/ geçmiş olsunBenim de kalp atisini duydum sonra durdu kürtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?