Kızlar bakar mısınız korkulacak bişey mi bu sonuç

yoncaDDD

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
6
0
1
34
Hanımlar ben 34 yaşındayım 2 senedir çocuğum olmuyor sürekli kadın doğum bölümüne gidiyorum sürekli testler yapıp kan alıyorlar yarın yine gidicem en son alınan kanda şöyle bi değer var sizce normal mi size de yapılan varsa yorum yaparsanız sevinirim çok korkuyorum yarın için

Eklentiler

• 1000040012.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba amh baktırdınız mı o kaç

Eklentiler

• 1000040021.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 124
  • 1000040020.webp
    18 KB · Görüntüleme: 67
  • 1000040019.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000040018.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000040017.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 1000040016.webp
    21 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000040015.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 125
Bence değerleriniz güzel gibi tabi doktor değilim anladığım kadarıyla yorumladım doktora gösterdiniz mi o ne dedi
Evet şimdi hastaneden çıktım infertilite doktoru oda baktı herhangi bi sorun yok gayet güzel sonuçlar dedi ama eğer araştırılsın isterseniz rahim filmi çektir getir devam edelim dedi

Evet şimdi hastaneden çıktım infertilite doktoru oda baktı herhangi bi sorun yok gayet güzel sonuçlar dedi ama eğer araştırılsın isterseniz rahim filmi çektir getir devam edelim dedi
Eğer düsenli ilişkiyi rağmen hamilelik olmadıysa bencede çektirin tüplerde rahimde birsey var mı görmüş olursunuz

Sadece amh 4 yüksek mi tam emin olamadım açıkçası yaşa göre falan googladan bir bakın isterseniz kaç yaşındasınz sorununuz neydi
26 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim eşim sperm testi verdi gayet iyi çıktı benimde sol yumurtaligimda 3 cm kist var geçen doktor kan aldı testlerim böyle çıktı rahim filmine gireceğim ama kafam çok karışık bazısı diyor ki lh degerin yüksek rezervin azalır bugün başka doktora gittim sıkıntın yok rahim filminde tuplere bakılır dedi adetim hep düzenli sorun nerede anlayalım lh değerim yüksek mi amh yüksek diye rezervin mi az kusura bakmayın kafam vok karışık

Yok estağfurullah sizi çok iyi anlıyorum Lh benim yaptırdığım hadtanede değer olarak 0,5-76 arasında olması gerek yazıyordu amh düşük olsaydı eğer rezerv azalıyor demek ki bendeki problem o o yüzden biliyorum mesela fsh yüksek amh düşük bende ama sizde çok şükür öyle değil bence ama yinede düzenli birlikteliğe rağmen gebelik oluşmadıysa mutlaka rahim filmini çektirin bence tıkanıklık kapalılık vs var mı öğrenmiş olursunuz

Evet evet bugün doktir da dedi amh dusujse kork dedi takip ettigim bı site var ürün satıyor gebelik için oda dedi ki lh degerin sınırda yumurta rezervi azalması için o yüzden kafam çok karıştı ama içimi rahatlattı iz çok saolun

Googladan baktığım kadarıyla da 4 güzel bir değer yumurta sayınız çoktur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…