• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız 🎀

tuuucee66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
40
13
3
Kızlar öncelikle çocuk isteyelim 14 ay oldu. Sonrasında tam 1 sene olduğumda 2 ay önce eşimle tahliller yaptırdık eşimde de bende problem çıkmadı hsg amh değerlerim iyi. Hsgden sonra 2 ay ok ası lazım yoksa aşılama deneyeceğiz dedi dr. Ben 2 adet gördüm ama gitmedim çünkü hsg den sonra cok korktum çünkü fena agrım oldu . Dün yumurtlama günümdü eşim lh testi aldı yaptım çift çizgi net gördüm bugün de yapayım dedim yine aynı . Size sorum şu , bu yollardan geçerken nelere dikkat ettiniz ben düşünmeden duramıyorum herkes bu kadar düşünme diyor ama duramıyorum hastaneye de korkuyorum gitmeye aşılama için. Lütfen bu yollardan geçen arkadaşlarımız bana destek olsun.

Eklentiler

• 17604353792033212743989016820516.webp
    17604353792033212743989016820516.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 10
Testiniz pik olmuş, 24 saat içinde çatlayacaktır, bugünü ve yarını değerlendirin. 💕
Aşılama süreciyle ilgili bir bilgim yok ama bence korkmayın, bu konuda o süreci bilen arkadaşlarımız yorum yaparsa daha doğru olur. 💕
Umarım hepimiz güzel haberler alırız, sizin içinde güzel haberler almanızı diliyorum 🌸

Testiniz pik olmuş, 24 saat içinde çatlayacaktır, bugünü ve yarını değerlendirin. 💕
Aşılama süreciyle ilgili bir bilgim yok ama bence korkmayın, bu konuda o süreci bilen arkadaşlarımız yorum yaparsa daha doğru olur. 💕
Umarım hepimiz güzel haberler alırız, sizin içinde güzel haberler almanızı diliyorum 🌸
Amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucağımıza doldursun inşallah. Ben zaten dünde yaptım yine aynı şekilde pikti dünü değerlendirdik ama bugün bilmiyorum eşim bile bıktım yemin ederim benden . Çok üzgünüm

Back
X