• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız 🎀

tuuucee66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
61
13
3
Kızlar öncelikle çocuk isteyelim 14 ay oldu. Sonrasında tam 1 sene olduğumda 2 ay önce eşimle tahliller yaptırdık eşimde de bende problem çıkmadı hsg amh değerlerim iyi. Hsgden sonra 2 ay ok ası lazım yoksa aşılama deneyeceğiz dedi dr. Ben 2 adet gördüm ama gitmedim çünkü hsg den sonra cok korktum çünkü fena agrım oldu . Dün yumurtlama günümdü eşim lh testi aldı yaptım çift çizgi net gördüm bugün de yapayım dedim yine aynı . Size sorum şu , bu yollardan geçerken nelere dikkat ettiniz ben düşünmeden duramıyorum herkes bu kadar düşünme diyor ama duramıyorum hastaneye de korkuyorum gitmeye aşılama için. Lütfen bu yollardan geçen arkadaşlarımız bana destek olsun.

Eklentiler

• 17604353792033212743989016820516.webp
    17604353792033212743989016820516.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
Testiniz pik olmuş, 24 saat içinde çatlayacaktır, bugünü ve yarını değerlendirin. 💕
Aşılama süreciyle ilgili bir bilgim yok ama bence korkmayın, bu konuda o süreci bilen arkadaşlarımız yorum yaparsa daha doğru olur. 💕
Umarım hepimiz güzel haberler alırız, sizin içinde güzel haberler almanızı diliyorum 🌸

Testiniz pik olmuş, 24 saat içinde çatlayacaktır, bugünü ve yarını değerlendirin. 💕
Aşılama süreciyle ilgili bir bilgim yok ama bence korkmayın, bu konuda o süreci bilen arkadaşlarımız yorum yaparsa daha doğru olur. 💕
Umarım hepimiz güzel haberler alırız, sizin içinde güzel haberler almanızı diliyorum 🌸
Amin inşallah Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucağımıza doldursun inşallah. Ben zaten dünde yaptım yine aynı şekilde pikti dünü değerlendirdik ama bugün bilmiyorum eşim bile bıktım yemin ederim benden . Çok üzgünüm

Ben yeni yaptırdım korkulacak hiçbirşeyi yok hiçbir ağrısı yok bende sonuç bekliyorum şuan bence yaptırmalısın bende tedirgindim 10 gün yumurta olgunlaştırma iğnesi yaptım sonra çatlatma iğnesini yaptırdım 3 gün sonra aşılama oldu 1,2 dk sürüyor aşılama hiçbirşey hissetmiyorsun korkma

Ben yeni yaptırdım korkulacak hiçbirşeyi yok hiçbir ağrısı yok bende sonuç bekliyorum şuan bence yaptırmalısın bende tedirgindim 10 gün yumurta olgunlaştırma iğnesi yaptım sonra çatlatma iğnesini yaptırdım 3 gün sonra aşılama oldu 1,2 dk sürüyor aşılama hiçbirşey hissetmiyorsun korkma
T
Teşekkür ederim adetşme 9 gün var inşallah bu ay olur da hiç gitmem hastaneye. Ama olmazsa gideceğim aşılama için inşallah sizinkide tutar Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah amin 💖💝

T

Teşekkür ederim adetşme 9 gün var inşallah bu ay olur da hiç gitmem hastaneye. Ama olmazsa gideceğim aşılama için inşallah sizinkide tutar Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah amin 💖💝
bende yaptırdım 12.günüm korkulacak hiç bir şey yok hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

yaptım ama daha çok erken 15 günü doldurmak gerekiyor önce zaten kanda çıkar birde ben idrar testlerine pek inanmıyorum 2 defa pozitif çıktı kan negatif ti
Oo 12 gün test yaptınız mı ben şimdiye 100 tane yapardım 🙂↕️

yaptım ama daha çok erken 15 günü doldurmak gerekiyor önce zaten kanda çıkar birde ben idrar testlerine pek inanmıyorum 2 defa pozitif çıktı kan negatif ti
Evet benimde çok pozitif çıktı idrar testleri çok para harcadık bosa vallahi. Peki özelden mi yaptırdınız aşılama ?

Birde ben rahim filmine girdim ua birdaha isterler mi 3 ay oldu gireli isterlerse nasil gircem çok korkuyorum 🥺

T

Benimde aşılamadan sonra 9.günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı 6 gün var adetime değişirmi bilmiyorum

Back
X