Kızlar bakar mısınız 🎀

Benimde aşılamadan sonra 9.günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı 6 gün var adetime değişirmi bilmiyorum
Sende sabırsızsınn 7 veya 14günden sonra beta artıyormus bekle canım kendinş yıpratma yemin ederim her konuştuğum kişi düşünmediğim ay gebe kaldım diyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben düşünmeden duramıyorum

Çiçeğim selam lütfen strs yapma film çekildim ocakta nişanda hamile kaldım ama düştü ve 3 yıl sonunda olmuştu şuan Ovulasyon demiyor sağlıklı besleniyorum diğerinde hem sağlıklı beslendim hemde kafadan attım bide film etkisiyle kalmıştım düşşsede hala kalbimde inşallah tekrardan nasip olur öptüm seni

Vallaha bi klişe ama bende kafadan attığım ay hamile kaldım nasıl mı Hersey normal eee film de normal yav napalım olursa olur dedim eşimle çocuk için değil zevkine seviştim seviştim dediğime bakma 2 kere olmuştu o ay sadece sebebi eşimin bi sağlık sorunu vardı olmaması gerekiyordu sadece 2 deneme ile hamile kalmıştım eşim hatta dalga gecti ayda her güm yapıyoruz demekki bi iki kere yapacaz diye

Bende duramıyorum işte o yüzden olmuyor ya zaten

Bacım bende aynı şeyi söylüyorum ama sonunda ayaklarımı havaya dikmeye odaklanıyorum istemsizce

Bacım bende aynı şeyi söylüyorum ama sonunda ayaklarımı havaya dikmeye odaklanıyorum istemsizce
Sana birsey diyim aşko 3 yıldır istiyoruz yapmadığım haraket kalmadı saga yat sola yat amuda kal bacak dik yav başlarım böyle işe sorun yok beynim sen beni değil ben seni yönetiyorum unut çocuğu olacak dedim anam hamileyim tabi kısa sürdü mutluğum bebeğim gitti bu ayda öyle yapıyorum beynim bu ay hamileyiz diyorum hadi bakalımm inşallah diğerinde diyet yapıştım 2 hafta sanırım yumurtaya iyi baktım büyüttüm oda döllendi buna da baktım gerisi Allah’ta o ol derse zaten dağda taşta olur

Bu arada 3 yıl olmadı ya benim çocuğum sorun yok olur dediler olmadı neyse oldu tüp bebek yaptır olmaz diyen doktorsa sesleniyorum sana kapakkkkk Allah verdi oldu gene olacak hıhhh hadi baklalım bütğn anne adayları enerciiiii beyninizi yönetin o baskı yapıyor size farkındayım unutun kocalarınıza sevişin doyasına…

Bir de kızlar size bir tavsiye vereceğim eğer tutarsa tabii ki 15 Ekim gecesi ilişkiye girdik 16 sabahında piki gördüm muhtemelen piki yakaladım neyse pik olduğu gün gündüz ilişki olmadı eşim çünkü nöbetteydi 17 Ekim sabahında saat 8:00 8:30 sularında eşimle birliktelik yaşadık gözümün yarısı kapalıydı umursamadım ya pikten önceki gün tutacak ya da çatlama günü yani kafam uyku sersemi boştu aklıma bile gelmedi belkide böyle tutturacaz bide spermler sabah tazecik oluyormuş

Ay inşşallah olur rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…