Sende sabırsızsınn 7 veya 14günden sonra beta artıyormus bekle canım kendinş yıpratma yemin ederim her konuştuğum kişi düşünmediğim ay gebe kaldım diyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben düşünmeden duramıyorumBenimde aşılamadan sonra 9.günüm dayanamadım test yaptım negatif çıktı 6 gün var adetime değişirmi bilmiyorum
Çiçeğim selam lütfen strs yapma film çekildim ocakta nişanda hamile kaldım ama düştü ve 3 yıl sonunda olmuştu şuan Ovulasyon demiyor sağlıklı besleniyorum diğerinde hem sağlıklı beslendim hemde kafadan attım bide film etkisiyle kalmıştım düşşsede hala kalbimde inşallah tekrardan nasip olur öptüm seniKızlar öncelikle çocuk isteyelim 14 ay oldu. Sonrasında tam 1 sene olduğumda 2 ay önce eşimle tahliller yaptırdık eşimde de bende problem çıkmadı hsg amh değerlerim iyi. Hsgden sonra 2 ay ok ası lazım yoksa aşılama deneyeceğiz dedi dr. Ben 2 adet gördüm ama gitmedim çünkü hsg den sonra cok korktum çünkü fena agrım oldu . Dün yumurtlama günümdü eşim lh testi aldı yaptım çift çizgi net gördüm bugün de yapayım dedim yine aynı . Size sorum şu , bu yollardan geçerken nelere dikkat ettiniz ben düşünmeden duramıyorum herkes bu kadar düşünme diyor ama duramıyorum hastaneye de korkuyorum gitmeye aşılama için. Lütfen bu yollardan geçen arkadaşlarımız bana destek olsun.
Vallaha bi klişe ama bende kafadan attığım ay hamile kaldımSende sabırsızsınn 7 veya 14günden sonra beta artıyormus bekle canım kendinş yıpratma yemin ederim her konuştuğum kişi düşünmediğim ay gebe kaldım diyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben düşünmeden duramıyorum
Bende duramıyorum işte o yüzden olmuyor ya zatenSende sabırsızsınn 7 veya 14günden sonra beta artıyormus bekle canım kendinş yıpratma yemin ederim her konuştuğum kişi düşünmediğim ay gebe kaldım diyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben düşünmeden duramıyorum
Bacım bende aynı şeyi söylüyorum ama sonunda ayaklarımı havaya dikmeye odaklanıyorum istemsizceVallaha bi klişe ama bende kafadan attığım ay hamile kaldımnasıl mı Hersey normal eee film de normal yav napalım olursa olur dedim eşimle çocuk için değil zevkine seviştim seviştim dediğime bakma 2 kere olmuştu o ay sadece sebebi eşimin bi sağlık sorunu vardı olmaması gerekiyordu sadece 2 deneme ile hamile kalmıştım eşim hatta dalga gecti ayda her güm yapıyoruz demekki bi iki kere yapacaz diye
İyi haberlerini alırız inşallah bizede haber etbende yaptırdım 12.günüm korkulacak hiç bir şey yok hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sana birsey diyim aşko 3 yıldır istiyoruz yapmadığım haraket kalmadı saga yat sola yat amuda kal bacak dik yav başlarım böyle işe sorun yok beynim sen beni değil ben seni yönetiyorum unut çocuğu olacak dedim anam hamileyim tabi kısa sürdü mutluğum bebeğim gitti bu ayda öyle yapıyorum beynim bu ay hamileyiz diyorum hadi bakalımm inşallah diğerinde diyet yapıştım 2 hafta sanırım yumurtaya iyi baktım büyüttüm oda döllendi buna da baktım gerisi Allah’ta o ol derse zaten dağda taşta olurBacım bende aynı şeyi söylüyorum ama sonunda ayaklarımı havaya dikmeye odaklanıyorum istemsizce
Bu arada 3 yıl olmadı ya benim çocuğum sorun yok olur dediler olmadı neyse oldu tüp bebek yaptır olmaz diyen doktorsa sesleniyorum sana kapakkkkkBacım bende aynı şeyi söylüyorum ama sonunda ayaklarımı havaya dikmeye odaklanıyorum istemsizce
Ay inşşallah olur rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallahSana birsey diyim aşko 3 yıldır istiyoruz yapmadığım haraket kalmadı saga yat sola yat amuda kal bacak dik yav başlarım böyle işe sorun yok beynim sen beni değil ben seni yönetiyorum unut çocuğu olacak dedim anam hamileyim tabi kısa sürdü mutluğum bebeğim gitti bu ayda öyle yapıyorum beynim bu ay hamileyiz diyorum hadi bakalımm inşallah diğerinde diyet yapıştım 2 hafta sanırım yumurtaya iyi baktım büyüttüm oda döllendi buna da baktım gerisi Allah’ta o ol derse zaten dağda taşta olur
Bir de kızlar size bir tavsiye vereceğim eğer tutarsa tabii ki 15 Ekim gecesi ilişkiye girdik 16 sabahında piki gördüm muhtemelen piki yakaladım neyse pik olduğu gün gündüz ilişki olmadı eşim çünkü nöbetteydi 17 Ekim sabahında saat 8:00 8:30 sularında eşimle birliktelik yaşadık gözümün yarısı kapalıydı umursamadım ya pikten önceki gün tutacak ya da çatlama günüyani kafam uyku sersemi boştu aklıma bile gelmedi belkide böyle tutturacaz bide spermler sabah tazecik oluyormuş
inşallah canım isteyen herkese nasip olsun ederim pazartesi sabah kan vericem nasipseİyi haberlerini alırız inşallah bizede haber et
Ay benimde pazartesine denk geliyorinşallah canım isteyen herkese nasip olsun ederim pazartesi sabah kan vericem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?