- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Belki enfeksiyon vardır endişelenmeyin4+5 haftalık hamileyim doktor kontrolüm yarın. Çok sık idrara çıkıyorum bazen 3 5 damla geliyor sadece alt karın bölgemde yanma var özellikle sabahları ufak bi yanma sancı veya ağrı değil dış gebelikten korktum biraz yarın doktora söylicem belkide iltihaptır
Ay inşallah tedirdin oldum bayaBelki enfeksiyon vardır endişelenmeyin
bu haftalık aralığındayken size antibiyotik vermezler diye düşünüyorum o yüzden bol bol su içip o şekilde temizlemeye çalışın eğer enfeksiyon varsa, bana da doktorum bu haftalık aralığındayken bol bol su içmemi istemişti ki ben günde 3 sürahi su içiyordum en az. geçmiş olsun4+5 haftalık hamileyim doktor kontrolüm yarın. Çok sık idrara çıkıyorum bazen 3 5 damla geliyor sadece alt karın bölgemde yanma var özellikle sabahları ufak bi yanma sancı veya ağrı değil dış gebelikten korktum biraz yarın doktora söylicem belkide iltihaptır
Suyu çok içerim hep inşallah yoktur bakalım. Hani öyle dayanılmaz sürekli olan bişey değil ama korktum dış gebelikten bide enfeksiyon bebeğe zarar verir diye düşündümbu haftalık aralığındayken size antibiyotik vermezler diye düşünüyorum o yüzden bol bol su içip o şekilde temizlemeye çalışın eğer enfeksiyon varsa, bana da doktorum bu haftalık aralığındayken bol bol su içmemi istemişti ki ben günde 3 sürahi su içiyordum en az. geçmiş olsun
Dis gebelikte benim testim baya koyu cikmisti. Testle bi fark yok. Enfeksiyon gbi geldi banaKızlar test yaptım tekrar dış genelik olsa silik olurdu değil mi
Eki Görüntüle 2763680
Sizün belirtiniz neydiDis gebelikte benim testim baya koyu cikmisti. Testle bi fark yok. Enfeksiyon gbi geldi bana
Benim kese gozukmedi kanamam olmustu. Progestan kullan 1 hafta sonra gel dediler. Kullandim kontrole gidcegim gun fenalastim . Ameliyat oldum sag tupum alindi.Sizün belirtiniz neydi
idrar yolu enfeksiyonu olabilir4+5 haftalık hamileyim doktor kontrolüm yarın. Çok sık idrara çıkıyorum bazen 3 5 damla geliyor sadece alt karın bölgemde yanma var özellikle sabahları ufak bi yanma sancı veya ağrı değil dış gebelikten korktum biraz yarın doktora söylicem belkide iltihaptır
Geçmiş olsun canım bende yarın gidicem keseyi görmeyeBenim kese gozukmedi kanamam olmustu. Progestan kullan 1 hafta sonra gel dediler. Kullandim kontrole gidcegim gun fenalastim . Ameliyat oldum sag tupum alindi.
Sag ol canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤Geçmiş olsun canım bende yarın gidicem keseyi görmeye
Diş gebelik değildir canım ben de geçirdim anca silik çıkmıştı benimki kanamam da vardı senin yanma normaldir mantar yada enfeksiyon olabilir doktora mutlaka söyle erken dogum riski var ablamin da oyleydiKızlar test yaptım tekrar dış genelik olsa silik olurdu değil mi
Eki Görüntüle 2763680
Teşşekkürler yarın ilk işim doktorDiş gebelik değildir canım ben de geçirdim anca silik çıkmıştı benimki kanamam da vardı senin yanma normaldir mantar yada enfeksiyon olabilir doktora mutlaka söyle erken dogum riski var ablamin da oyleydi
Çok geçmiş olsun. Çok şükür Allah sizi ailenize bağışlamış. Kese görünmeden progestan verilmemeli diye okumuştum grupta. İnşallah çok yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olurBenim kese gozukmedi kanamam olmustu. Progestan kullan 1 hafta sonra gel dediler. Kullandim kontrole gidcegim gun fenalastim . Ameliyat oldum sag tupum alindi.
Enfeksiyon vardir4+5 haftalık hamileyim doktor kontrolüm yarın. Çok sık idrara çıkıyorum bazen 3 5 damla geliyor sadece alt karın bölgemde yanma var özellikle sabahları ufak bi yanma sancı veya ağrı değil dış gebelikten korktum biraz yarın doktora söylicem belkide iltihaptır
Amin cok sagolsun ❤ icmeseydim keske ama insan neye ugradigini sasiriyor. Amin cok aminÇok geçmiş olsun. Çok şükür Allah sizi ailenize bağışlamış. Kese görünmeden progestan verilmemeli diye okumuştum grupta. İnşallah çok yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?