Kızlar bakar mısınız tedirgin oldum

Antisosyalkelebek

Aman banane
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
1.063
1.073
83
4+5 haftalık hamileyim doktor kontrolüm yarın. Çok sık idrara çıkıyorum bazen 3 5 damla geliyor sadece alt karın bölgemde yanma var özellikle sabahları ufak bi yanma sancı veya ağrı değil dış gebelikten korktum biraz yarın doktora söylicem belkide iltihaptır😐

Kızlar test yaptım tekrar dış genelik olsa silik olurdu değil mi
20210118_142340.webp

4+5 haftalık hamileyim doktor kontrolüm yarın. Çok sık idrara çıkıyorum bazen 3 5 damla geliyor sadece alt karın bölgemde yanma var özellikle sabahları ufak bi yanma sancı veya ağrı değil dış gebelikten korktum biraz yarın doktora söylicem belkide iltihaptır😐
Belki enfeksiyon vardır endişelenmeyin

bu haftalık aralığındayken size antibiyotik vermezler diye düşünüyorum o yüzden bol bol su içip o şekilde temizlemeye çalışın eğer enfeksiyon varsa, bana da doktorum bu haftalık aralığındayken bol bol su içmemi istemişti ki ben günde 3 sürahi su içiyordum en az. geçmiş olsun

bu haftalık aralığındayken size antibiyotik vermezler diye düşünüyorum o yüzden bol bol su içip o şekilde temizlemeye çalışın eğer enfeksiyon varsa, bana da doktorum bu haftalık aralığındayken bol bol su içmemi istemişti ki ben günde 3 sürahi su içiyordum en az. geçmiş olsun
Suyu çok içerim hep inşallah yoktur bakalım. Hani öyle dayanılmaz sürekli olan bişey değil ama korktum dış gebelikten bide enfeksiyon bebeğe zarar verir diye düşündüm

idrar yolu enfeksiyonu olabilir

Kızlar test yaptım tekrar dış genelik olsa silik olurdu değil mi
Eki Görüntüle 2763680
Diş gebelik değildir canım ben de geçirdim anca silik çıkmıştı benimki kanamam da vardı senin yanma normaldir mantar yada enfeksiyon olabilir doktora mutlaka söyle erken dogum riski var ablamin da oyleydi

Benim kese gozukmedi kanamam olmustu. Progestan kullan 1 hafta sonra gel dediler. Kullandim kontrole gidcegim gun fenalastim . Ameliyat oldum sag tupum alindi.
Çok geçmiş olsun. Çok şükür Allah sizi ailenize bağışlamış. Kese görünmeden progestan verilmemeli diye okumuştum grupta. İnşallah çok yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur🧡

Enfeksiyon vardir

Back
X