- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
- Konu Sahibi mutlutablo
-
İmkansız cikmasiOvulasyon testi konusu açmıştım,elimde testim yok dedim evet erken biliyorum ama yumurtlamayi degerlendirdik diye içim içime sığmıyor
Acaba ben psikolojik olarak mı silik çizgi görüyorum?
Adetime 7 gün var
Erken öğrenenler oluyormuş ya o yüzden gidip aldım ama gecikme beklesem daha iyi olacak sanırımİmkansız cikmasi
Ama çok erken 7 gün evet erken yumurtlama görenler öğreniyor erkenden bir kaç gün daha bekleyinErken öğrenenler oluyormuş ya o yüzden gidip aldım ama gecikme beklesem daha iyi olacak sanırım
7 mi gün var.Ovulasyon testi konusu açmıştım,elimde testim yok diye belirttim dayanamayip erken gebelik testi aldim.Evet erken biliyorum ama yumurtlamayi degerlendirdik diye içim içime sığmıyor
Adetime 7 gün var
Gebelik var mı acaba
GöremedimGebelik var mı acaba
Yumurtlamanin ustunden en az 15 gün geçmesi gerekiyor biraz daha bekleyin inşAllah hamilesinizdirOvulasyon testi konusu açmıştım,elimde testim yok diye belirttim dayanamayip erken gebelik testi aldim.Evet erken biliyorum ama yumurtlamayi degerlendirdik diye içim içime sığmıyor
Adetime 7 gün var
Goremedim cnm bendeGebelik var mı acaba
Ben anlamadığım için sordum yani bunda ne var gördüm demedim ki benNegatif testlerde nasıl ikinci çizgiyi görüyorsunuz ki gebelik var mı diye soruyorsunuz. Bariz tek çizgi işte
Üzerinde açıklamalar yazıyor testlerinBen anlamadığım için sordum yani bunda ne var gördüm demedim ki ben
Aslinda bazen insan inanmak istiyor yada kendini var diye inandırmak istiyor bazen de çok çok hayalet çizgi evet çıkıyor herkesin gönlünce olsun buradaki herkes istiyor bazen beklemeden test yapıyoruz belki vardır ya varsa diye insanın içini kıpır kıpır yapıyor arkadasimizda vardır belki diye erken yapmış kırmadan yazalım olur mu gönlümuzce olsunNegatif testlerde nasıl ikinci çizgiyi görüyorsunuz ki gebelik var mı diye soruyorsunuz. Bariz tek çizgi işte
Bu psikolojiyi anlıyorum ben de embriyo transferimden sonra dayanamayıp test yaptım ama negatif çıkınca da gebelik var mı diye yazmadım yaniAslinda bazen insan inanmak istiyor yada kendini var diye inandırmak istiyor bazen de çok çok hayalet çizgi evet çıkıyor herkesin gönlünce olsun buradaki herkes istiyor bazen beklemeden test yapıyoruz belki vardır ya varsa diye insanın içini kıpır kıpır yapıyor arkadasimizda vardır belki diye erken yapmış kırmadan yazalım olur mu gönlümuzce olsun
Aslinda bazen insan inanmak istiyor yada kendini var diye inandırmak istiyor bazen de çok çok hayalet çizgi evet çıkıyor herkesin gönlünce olsun buradaki herkes istiyor bazen beklemeden test yapıyoruz belki vardır ya varsa diye insanın içini kıpır kıpır yapıyor arkadasimizda vardır belki diye erken yapmış kırmadan yazalım olur muNegatif testlerde nasıl ikinci çizgiyi görüyorsunuz ki gebelik var mı diye soruyorsunuz. Bariz tek çizgi işte
Seninde gönlünce güzel olur insAllah sende haklısın ama işte dayanamayıp yapıyoruzBu psikolojiyi anlıyorum ben de embriyo transferimden sonra dayanamayıp test yaptım ama negatif çıkınca da gebelik var mı diye yazmadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?