Cnm geç döllenme olduysa sonrada cikabilirBenim bat yarın düzensiz adet gören biriyim geçen ay doktora gittim sadece hormon testine bakıldı ve sorun yok dendi bir kaç aydır döngüm 39 gün. Adet belirtim yok bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı. Sorum şu adetten 1 gün önce yapilan testte gebelik olsaydı kesin çıkar miydi? Yoksa pozitif olma ihtimali var da ben mi erken test yaptım bilgisi olan var mi acaba?
Peki sence ne zaman yapmalıyım testi? Benim de şüphem adet belirtilerim en az 1 hafta önceden olurdu ama hiç bir belirtim yok şuan.Cnm geç döllenme olduysa sonrada cikabilir
Hiç bişey çıkmadı canım o yüzden attım testi kuruma çizgisi gibi gri bi gölge vardı sadece o da zaten kaç saat sonra oldu. Bende moralimi bozmak istemedim görüp attımCnm at bı testi bakalım bir bizde
Ayyy inşallah öyledir geç döllenmedirAdet gününden bir hafta sonra yine öğrenen var adet olmadihin her gün ümit var yani
İnşallah canm ne zamn adet tarihinizAyyy inşallah öyledir geç döllenmedir
2 aydır 39 gün oluyor döngüm ona göre bakarsam yarın adet olmam lazım canım. Sat 11 martİnşallah canm ne zamn adet tarihiniz
Öyle yapcam artık. Teşekkür ederim cevapladığın için.İki gün geçsin olmazsan gidersin onzamn kadın doğuma yada tekrar bi test yaoarsn
Ben adet tarihime 3 gün kala yapmıştım baya belli bir çizgi çıkmıştı. Geç döllenme olmadıysa çıkar ama ben adet bitiminde hamile kaldığımı bildiğim için test yapmıştım zaten.Benim bat yarın düzensiz adet gören biriyim geçen ay doktora gittim sadece hormon testine bakıldı ve sorun yok dendi bir kaç aydır döngüm 39 gün. Adet belirtim yok bugün normal kaset test yaptım negatif çıktı. Sorum şu adetten 1 gün önce yapilan testte gebelik olsaydı kesin çıkar miydi? Yoksa pozitif olma ihtimali var da ben mi erken test yaptım bilgisi olan var mi acaba?
Cnm bnmde iki gün var bugün test yaptım saatler sonra çıktı kuruma mi diye suya tuttum ikinci çizginin kırmızı rengi aktı böyle olduBen adet tarihime 3 gün kala yapmıştım baya belli bir çizgi çıkmıştı. Geç döllenme olmadıysa çıkar ama ben adet bitiminde hamile kaldığımı bildiğim için test yapmıştım zaten.
Resim yok canımCnm bnmde iki gün var bugün test yaptım saatler sonra çıktı kuruma mi diye suya tuttum ikinci çizginin kırmızı rengi aktı böyle oldu
Hafif bi çizgi var gördüm bence sen ader gününde tekrarla testini inşallah vardır
Sonradan çıktı ama saatler sonra onn için güvenmiyorm teste günüm geçerse yapacmHafif bi çizgi var gördüm bence sen ader gününde tekrarla testini inşallah vardır
Yani tek umudum geç döllenme. Gebelik yoksa da adet olmayı bekleyecem artıkBen adet tarihime 3 gün kala yapmıştım baya belli bir çizgi çıkmıştı. Geç döllenme olmadıysa çıkar ama ben adet bitiminde hamile kaldığımı bildiğim için test yapmıştım zaten.
Umutlanmak istemiyorsun demi. Çok iyi anlıyorum valla.Sonradan çıktı ama saatler sonra onn için güvenmiyorm teste günüm geçerse yapacm
Ayn. Öyle testler çok yanıltıyor bnm ilk gebeligimdede bilinmedi gebeligim Altan baktı kanda yoknidrarda zatn yok adet söktürücü istim kutu kutu sonra çıktı 20 gün sonraUmutlanmak istemiyorsun demi. Çok iyi anlıyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?