Aaa gerçekten mi ilk defa duydum kanda belli olmadığını. Benim de bu ikinci olacak 4 yaşında kızım var 5 aydır deniyoruz ama olmadi henüz. Allah büyük bakalim vardır bi zamanıAyn. Öyle testler çok yanıltıyor bnm ilk gebeligimdede bilinmedi gebeligim Altan baktı kanda yoknidrarda zatn yok adet söktürücü istim kutu kutu sonra çıktı 20 gün sonra
Bnmkide 4 yaşında oğlum varAaa gerçekten mi ilk defa duydum kanda belli olmadığını. Benim de bu ikinci olacak 4 yaşında kızım var 5 aydır deniyoruz ama olmadi henüz. Allah büyük bakalim vardır bi zamanı
İlk 10 dk da çıkan sonuç doğrudur. Adetini bekle adet olmazsan tekrar yap
Hayırlısı olsun inşallah geç döllenmedir.Yani tek umudum geç döllenme. Gebelik yoksa da adet olmayı bekleyecem artıkçok düzensizim ya moralim çok bozuluyor.
Amin canim inşallahHayırlısı olsun inşallah geç döllenmedir.
Canım ne yaptın merak ettim seniAyn. Öyle testler çok yanıltıyor bnm ilk gebeligimdede bilinmedi gebeligim Altan baktı kanda yoknidrarda zatn yok adet söktürücü istim kutu kutu sonra çıktı 20 gün sonra
Canım ne yaptın merak ettim seni
Bir kaç gün daha olmaz iseniz tekrar deneyin bazen stresten geç gelebiliyor benim korunurken on gün geç gelirdi ikinciyi düşündük düşüneli erken geliyorCCanm gelen giden yok daha bugün yine test ypatimsonradan çıktı yine ilk dk ve saatler sonra
Hadi yaBir kaç gün daha olmaz iseniz tekrar deneyin bazen stresten geç gelebiliyor benim korunurken on gün geç gelirdi ikinciyi düşündük düşüneli erken geliyorhakkınızda hayırlısı olsun
İnan ki gözlerimi kendimden ötürü dürbün mü desem mikroskop mu desem öyle kullanıyorum artık suan yok gibi ama sakin ol belki vardır süpriz olacakHadi yaama çizgi görünmüyor degilmi
Aynn canm haklısınız hakkımızda hayrlisiİnan ki gözlerimi kendimden ötürü dürbün mü desem mikroskop mu desem öyle kullanıyorum artık suan yok gibi ama sakin ol belki vardır süpriz olacakkırmızıya kadar ümit var. Benimde daha günüme var ama negatif valla bak 7 aydır test kolik oldum hiç iyi değil ama durmuyoruz. Bugün annanem dedi hatta biz günümüz geçmeden bilemezdik anlamazdık bile diye. Haklı. İnsan çok kasılıyor malesef. Yok parmak testi yok şu testi o bu şu ne zaman kafada başka şeyler olur o zaman gelir. Ama Rabbim büyük. Hakkımızda hayırlısı
Birbirimize dua edelimAynn canm haklısınız hakkımızda hayrlisi
İnsBirbirimize dua edelim
Aynen öyleCnm geç döllenme olduysa sonrada cikabilir
Gününe var mıydı daha senin. Bende daha olmadım 2 gün geçti ama adetten 1 gün önce negatifi görünce bidaha yapmaya cesaretim yok açıkçasıCCanm gelen giden yok daha bugün yine test ypatimsonradan çıktı yine ilk dk ve saatler sonra
Peki ne kadar beklemek gerekiyor ki geç döllenme olup olmadığını anlamak için. Adetten kaç gün sonra yapılmalı test.Aynen öyle
Bunu bende merak ediyorum kızlar bilen varsa yazsınPeki ne kadar beklemek gerekiyor ki geç döllenme olup olmadığını anlamak için. Adetten kaç gün sonra yapılmalı test.
Canim 2 gün gecikmemin dün sonradan çıkmıştı bugün yine yaptım başka marka ilk dk böyle çıktı ben soktayimGününe var mıydı daha senin. Bende daha olmadım 2 gün geçti ama adetten 1 gün önce negatifi görünce bidaha yapmaya cesaretim yok açıkçası
Geç döllenmedir belki hi umarım vardır ya benim de 4 güne girdi gecikmenin ama yapmadım halaCanim 2 gün gecikmemin dün sonradan çıkmıştı bugün yine yaptım başka marka ilk dk böyle çıktı ben soktayim
NedenGeç döllenmedir belki hi umarım vardır ya benim de 4 güne girdi gecikmenin ama yapmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?