Gebeliğe Hazırlık Kızlar bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayn. Öyle testler çok yanıltıyor bnm ilk gebeligimdede bilinmedi gebeligim Altan baktı kanda yoknidrarda zatn yok adet söktürücü istim kutu kutu sonra çıktı 20 gün sonra
Aaa gerçekten mi ilk defa duydum kanda belli olmadığını. Benim de bu ikinci olacak 4 yaşında kızım var 5 aydır deniyoruz ama olmadi henüz. Allah büyük bakalim vardır bi zamanı

CCanm gelen giden yok daha bugün yine test ypatimsonradan çıktı yine ilk dk ve saatler sonra
Bir kaç gün daha olmaz iseniz tekrar deneyin bazen stresten geç gelebiliyor benim korunurken on gün geç gelirdi ikinciyi düşündük düşüneli erken geliyor hakkınızda hayırlısı olsun

Hadi ya ama çizgi görünmüyor degilmi
İnan ki gözlerimi kendimden ötürü dürbün mü desem mikroskop mu desem öyle kullanıyorum artık suan yok gibi ama sakin ol belki vardır süpriz olacak kırmızıya kadar ümit var. Benimde daha günüme var ama negatif valla bak 7 aydır test kolik oldum hiç iyi değil ama durmuyoruz. Bugün annanem dedi hatta biz günümüz geçmeden bilemezdik anlamazdık bile diye. Haklı. İnsan çok kasılıyor malesef. Yok parmak testi yok şu testi o bu şu ne zaman kafada başka şeyler olur o zaman gelir. Ama Rabbim büyük. Hakkımızda hayırlısı

Aynn canm haklısınız hakkımızda hayrlisi

Gününe var mıydı daha senin. Bende daha olmadım 2 gün geçti ama adetten 1 gün önce negatifi görünce bidaha yapmaya cesaretim yok açıkçası
Canim 2 gün gecikmemin dün sonradan çıkmıştı bugün yine yaptım başka marka ilk dk böyle çıktı ben soktayim

Eklentiler

• IMG20220422120716.webp
    21 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…