• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız ?

Denedi bence ele tepki vermesen bize gidelim bir kahve içelim filana döndürcekti ve amaç belli ertesi gün engel uzak durun böyle tiplerden

Kızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
Hiçbir erkek bu tarz denemeler yapacak kapasitede ve kalitede değildir emin ol.olsa olsa saçma hareketlere bahanedir bu.ikiniz için de bu ilişkide ekmek çıkmayacak belli.adam zorlama bir hareket yapmış. Bir daha görüşmeyin.birbirinden hoşlanan insan ilk buluşmada da hoşlanıyor valla.

Kızlar az önce bir olay yaşadım aklıma takıldı size sormak istiyorum. Biriyle görüştüm ilk defa , ve öncesinde sohbetimiz de yok. Buluştuk ve bir çekim hissetmediği çok belliydi . Fazla konuşmadık , konuşurken yüzüme öyle bakmamalar ilgi yoktu yani kısaca . Sonra parka yürüyelim dedik . Elimi tutmaya çalıştı şok oldum . Kızdım be yapıyorsun diye . Ne var bunda tanımaya çalışıyorum birdaha bırakmamak adına gibi bir şeyler zırvaladı . Tanımak için sorular sorulur vakit geçirilir el tutulmaz dedim . Normal bir şey ne var gibi şeyler söyledi yine . Bunun amacı ne ? Öncesinde de dedi ki eş bulmak zor bu devirde bilmemne sonra da böyle bir harekette bulundu beni mi denedi yani ?
Sohbet ederken ilgisiz, sonrasında elinizi tutmaya çalışıyor yani sevgililik, hoş hisler, kıpır kıpır birşeyler hissetmemiş ciddi bir birliktelik için elektrik almamış bari biraz günümü gün edeyim diye düşünüyor elinize tutmasına izin verseniz o gün herhangi başka bir hamle de yapabilirdi sanki

Utandığı için yüzünüze bakamamış olabilir mi?
Ama diğer yönden utanan insan neden el tutmaya çalışsın. El tutarak neyi nasıl tanımaya çalışıyor? İlginçmiş gerçekten.

Back
X