- 1 Ocak 2022
- 4.990
- 18.836
- 158
Tamam işte adam abaza ,yoluna taş koymuşsunuz sizi sepetlemiş.Onun isteyi bugün sizle yarın bir başkasıyla sevişmek ,eğlenmekmiş....Bırde sureklı yanmaya hazırım vs diyor,alev aldım yukseldım vsvs konuşma seklı hep bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte adam abaza ,yoluna taş koymuşsunuz sizi sepetlemiş.Onun isteyi bugün sizle yarın bir başkasıyla sevişmek ,eğlenmekmiş....Bırde sureklı yanmaya hazırım vs diyor,alev aldım yukseldım vsvs konuşma seklı hep bu
Okudukca kusasim geliyor. Bu adamin hangi soyledigi sizin zorunuza gitti de buraya baslik actiniz? Bu adamin soyledikleri ciddiye bile alinmaz normalde. Buradaki cogu kadin da bu anlattiklarinizi hayatlarinda en az bir kere duymustur ama bu laflari duyup da ya ben bunu bir test edeyim falan da dememisizdir. Ya yol verip gonderilir hic ugrasilmaz ya da cok bosluktasindir 2-3 gun takilirsin egonu oksatirsin sonra yol verirsin.Bırde sureklı yanmaya hazırım vs diyor,alev aldım yukseldım vsvs konuşma seklı hep bu
Değer vermemiş demek, anlamayacak bi şey yok. İki günlük herife ve iki günlük mevzuya aşırı anlam yükleyen sensin.Tamam da kendısı bana değer verseydi Ikı kızı sılmek zor değil demı sordum kım dıye tanımıyorum dedi bende sıl dedim
İlk dakikadan sürekli dokunmaya, kaba tabirle ellemeye çalışıyor, gevşek gevşek konuşuyor, Instagram'da avcı zaten besbelli, seninle konuşurken birilerini de yedekte tutuyor, oradan birilerini silince mi "saygı" göstermiş olacak? Kavramları gözden geçir bence.Bıde profilinde sadece tanıdık dıyor sordum bunları tanımıyorum senden önce ekledım dedi bende tanımıyorsan sil dedim madem sadece tanıdık takıp ediyorsun konuşacaksak adam akıllı benim gıbı saygı göster dedim beni sildi
Kadın ne diyor, sen ne diyorsunTamam ben haksızım oda dok doğruymus
Asosyal kompleksli ekşiciye bak hele sen kadınlar kulübünde ne arıyorsun oğlum yetmiyor mu ekşi sözlük Türk kızı başlıkları. Ayrıca asıl koku senin apış arandan geliyor. Bilgisayarin başından kalk da bir duş al pis herif.
Konu sahibi sen de haksızsin ama adamın da savunulacak bir tarafı yok. Engellemesi senin hayrına olmuş yani intikam falan almaya çalışma bundan ne intikamı üç günde ne yaşadın da intikam alacaksın obsesif miisn yavrum sen
Artnıyetsız yapılan tüm yorumları dıkkate aldım teşekkür ederim fikir veren ınsanlara haklısınız..İlk dakikadan sürekli dokunmaya, kaba tabirle ellemeye çalışıyor, gevşek gevşek konuşuyor, Instagram'da avcı zaten besbelli, seninle konuşurken birilerini de yedekte tutuyor, oradan birilerini silince mi "saygı" göstermiş olacak? Kavramları gözden geçir bence.
Kırıcı değil gerçekçiyim,adamı test etmek için bunu yapmanız kabul ,sonrasında dertlenip neden diye sormanız ilginç. .. Adam sınavınızı geçememiş cinsellik isteyen abaza diye yola devam edebilirdiniz.Bu olayı saygı istemiştim, neden beni sildi ,o çok yakışıklıydı , piknik yapacaktık diye sonlandırmak yerine . ......Kızlar ben adamı denedim zort oldu,ileriyi düşünen varsa benim gibi yapsın bağlanmadan adamın niyetini öğrenirsiniz deseydiniz yaptığınızın arkasında durduğunuzu o dik duruşu görürdük...
Ya zaten düzgün adam ılk buluşmada yakınlaşmaya çalışmazDaha ilk buluşmalarda adam sizi kullanmaya çalışmış siz de yok şöyle yok böyle diyorsunuz daha![]()
Var pskpljım bozuk sadeceAdam bir yerde yemek kahvaltı planlamamış.
Param gitmesin, kimse görmesin, ıssız bir yerde olalım, kolayca okşarım öperim diye düşünmüş.
İlk buluşmada boynundan öpmüş sen hala ciddi düşünüyorum dedi, şimdi niye engelledi diye konu açıyorsun.
30 yaşında kadınsın, muhakeme yeteneğin bu kadar mı eksik?
Kırıcı yorum yapmadgın için teşekkür ederimBu erkek modeli sayıca çok ve giderek artıyor. Senle ciddi düşünüyorum ayağına bir şeyler yaşamayı ummak. Allah kurtarmış üzülmeyin. Umarım iyi insanlara denk gelirsiniz.
Psikoloji bozukluğu böyle bir şey değil. Herkesin ağzına sakız oldu bu laf.Var pskpljım bozuk sadece
Teşekkür ederim yorumunuz ıcın evet keşke zıkkım yeseydı allahtan Sıgara boregını marketten aldım kızarttım bıde onla ılı saat uğraşmadım kek uvır zıvır yordu ama belkıde Sıgara boregegını begenmedı ondan böyle yaptıKek böreği getir beraber yiyelim, iki günlük adam için de hazırlanmaz yani.
Çok da bir anlam yüklememek gerek adamın derdi belli sende ona istediğini vermeyince vakit harcamak istememiş. Ne güzel baştan belli olmuş da zamanınız gitmemiş. Siz de kendinize göre birini aramaya devam edin inşallah bulursunuz.
Psikoloji bozukluğu böyle bir şey değil. Herkesin ağzına sakız oldu bu
belkıde Sıgara boregegını begenmedı ondan böyle yaptı![]()
Benım de ıyı ısım var ayrıca arabam var sadece hoşlanmıştım herkesten hoşlanmıyorum.Bence sen adamın işi gücü var, tipi de güzel, maaşı da iyi, hemen kapatayım evleneyim fikrindesin. Amacın direkt koca bulmak. Sakın kırılma. Tanımadan etmeden hemen böyle yoğun hissetmenin ve taviz vermenin nedeni geri planda kesinlikle adamı kaybetmemek. ne yazık ki adamın amacı evlenecek kız bulmak değil. işine bakıyor ekmeğinin peşinde. yatağa atmalık rahat kız arıyor. bunu anlaman için iq seviyenin 140 olmasına gerek yok. 80 iq ile bile bunu anlarsın.
malesef senin güvenini kazanıp özel anlar yaşamayı planlayan birisi olduğunu düşündürttü bana. sana değer veren birisi olduğunu düşünmüyorum. boşver Allah kurtarmış de ve bence sadaka dağıt.Bırısıyle tanıştım sosyal medyadan (ins) baktım kımseyı takıp etmıyordu çokta yakışıklı bır çocuk ama cok egolu herkes pesınde koşuyormuş daha önce nısanlanmıs nısanlısı asagılıyormus ayrılmış madur olduğunu söyledi hep ılıskılerınde neyse benimle cok güzel zaman gecırdı buluştuk ama hemen elımı tutmaya öpmeye kalktı yakınlaşmaya çalıştı pek ızın vermedim ama bır kere boynumdan öptü sureklı bır yakınlaşma çabasındaydı eve geçtim yazdı etti sorun ama bır baktım üç beş kışı takıp edıyor kız hıc kız takıp etmeyen adam bende dedim benle konuşurken kımseyı takıp etmenı ıstemıyorum bana saygı duy çünkü bende kımseyı takıp etmıyordum ,kendısı benimle ciddi konuştuğu soyledı çünkü bende ondan o yüzden saygı ıstedım bana sen takıntılısın benı de hep takıntılılsr buluyor bılerek kızları sılmedım aylar kaybetmemek için seninle Dedı ve bana yazma dedı benı heryerden anında engelledı anlam veremedim kendısı 29 yaşında bekcı görüntüsü de cok ıyıydı ben bırde buna pıknık yapalım dedı dıye kek börek hazırlamıştım anında benı sildi attı heryerden neden ? Bana üç günde verdıgın tepki cok Dedi sadece saygı ıstemıstım .
Dumanı bana üfle erkek dilinde libidom yükseldi seks yapalım demektirYa bakın benim amacım karışmak değil anlamıyorsunuz bu adam sıfır kız takıp edıyor ben bundan dolayı konuştum banaca cıddıyım evlenmek istiyorum artık dıyordu bende baktım böyle dıyen adam hemen üç kız eklemıs bende şart sundum konuşacaksak şeffaf olalım yedek olamam dedim kı kızların hepsi de Istanbuldan yanı oda takıntılısın bilerek sılmedım aylar kaybetmemek ıcın dedı baba daha yazma dedi ve bır baktım engellemıs heryerden buluşmamızda da on saat gezdık ettık asla gidelim demedi güzel gecmıstı buluşma ama sureklı yakınlaşmak ıstıyordu bunun harıcı yanı yüzünü gelmıs boynuma koyuyor yada gelmıs Sıgara ıcıyorum ya gel dumanı bana üfle vsvs