Kızları sil dedim benı sildi.

Bir kezo ve bir kamil hikayesi.
Konu sahibi 2 yıllık MYO bitiren,oraya da aile baskısından kaçıp giden okumakla alakasiz kapkara saçını bok sarısı yada kızıl yapan tulum peyniri kokulu.haftada bir duş yapan,özel bölge temizliği bilmeyen arti pispis ter kokan selam veren erkeğe "ne zaman evleniyoruz "diye darlayan.biri olduğuna eminim ispatlayamam.
Farzedelim ki evlendi bu kezo aşağıdaki senaryo gerceklesiyor

Evliligi kaçış olarak gören,calismayan keyfi calismayan işte begenmez bu kezolar çoğu zamanda kaçarak evlenen sonra 2.ayda hamile kalan boktan evliliğinde çocukları evlilik kurtarıcısı olarak gören ve her türlü işkenceye rağmen boşanmayan"ama cocuklarim babasız buyur ohihujujuu diye ağlayan .buradaki ve reelde %80kezo kadınlar böyle çok aziniz çok azimiz kalitelidir emin olun.Turkiyede 37 yaşındayım binlerce belki milyona yakın kadın tanıdım karşıdan gelirken daha anlıyorum fraksiyonunu.Cogu yarıdan fazlası böyle yani tanıdığınız her 10 kadından 5 i ve fazlası bu kezo gibidir etrafa bakın biliyorsunuz.

Ha karşısındaki kamil ayrı bır hikaye onu da başka entry de anlatirim.

birde kek börek yapmış ya la ilk görüşmeye mal ahahahahaha
Üslubunuzun leşliği saygısız.

Ya bakın benim amacım karışmak değil anlamıyorsunuz bu adam sıfır kız takıp edıyor ben bundan dolayı konuştum banaca cıddıyım evlenmek istiyorum artık dıyordu bende baktım böyle dıyen adam hemen üç kız eklemıs bende şart sundum konuşacaksak şeffaf olalım yedek olamam dedim kı kızların hepsi de Istanbuldan yanı oda takıntılısın bilerek sılmedım aylar kaybetmemek ıcın dedı baba daha yazma dedi ve bır baktım engellemıs heryerden buluşmamızda da on saat gezdık ettık asla gidelim demedi güzel gecmıstı buluşma ama sureklı yakınlaşmak ıstıyordu bunun harıcı yanı yüzünü gelmıs boynuma koyuyor yada gelmıs Sıgara ıcıyorum ya gel dumanı bana üfle vsvs
Aşkım “aylar kaybetmemek için” demek, ne demek? “Senden isterim, vermen uzun sürerse başka kızlar elimin altında olsun” demek. Biraz kaba yazdım vermek falan ama onun zihninde bu iş böyleymiş. Ucuz kurtulmuşsun boşver.

Bir kezo ve bir kamil hikayesi.
Konu sahibi 2 yıllık MYO bitiren,oraya da aile baskısından kaçıp giden okumakla alakasiz kapkara saçını bok sarısı yada kızıl yapan tulum peyniri kokulu.haftada bir duş yapan,özel bölge temizliği bilmeyen arti pispis ter kokan selam veren erkeğe "ne zaman evleniyoruz "diye darlayan.biri olduğuna eminim ispatlayamam.
Farzedelim ki evlendi bu kezo aşağıdaki senaryo gerceklesiyor

Evliligi kaçış olarak gören,calismayan keyfi calismayan işte begenmez bu kezolar çoğu zamanda kaçarak evlenen sonra 2.ayda hamile kalan boktan evliliğinde çocukları evlilik kurtarıcısı olarak gören ve her türlü işkenceye rağmen boşanmayan"ama cocuklarim babasız buyur ohihujujuu diye ağlayan .buradaki ve reelde %80kezo kadınlar böyle çok aziniz çok azimiz kalitelidir emin olun.Turkiyede 37 yaşındayım binlerce belki milyona yakın kadın tanıdım karşıdan gelirken daha anlıyorum fraksiyonunu.Cogu yarıdan fazlası böyle yani tanıdığınız her 10 kadından 5 i ve fazlası bu kezo gibidir etrafa bakın biliyorsunuz.

Ha karşısındaki kamil ayrı bır hikaye onu da başka entry de anlatirim.

birde kek börek yapmış ya la ilk görüşmeye mal ahahahahaha
İğrençsin. Senin ne kadar kaliteli olduğun da kullandığın yazı dilinden ve imlandan belli.

Back
X