Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adet tarihime 1 hafta 10 gün önceden göğüslerim felaket şişti ara ara baş dönmesi bel ve sırt ağrıları çok fazla oldu dayanamadım test yaptm sabaha karşı ilk idrarla sizce nedir
Kızlar adet tarihime 1 hafta 10 gün önceden göğüslerim felaket şişti ara ara baş dönmesi bel ve sırt ağrıları çok fazla oldu dayanamadım test yaptm sabaha karşı ilk idrarla sizce nedir
Gecikme bekle bir hafta on gün çok erken gebelik olsa dahi on gün önce pozitif gostermesi yanlış zaten. Kimyasal o bu birsuru şey olabiliyor. Sonra daha üzücü oluyor eğer gecikirsen hamilelik kafasına gir bence