Kızlar bakar misiniz?

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
Çok bunaliyorum kızlar kafamin içinde bir sürü sorun var içinden çıkamıyorum. ..
Sürekli sorun çıkartan bir ablam var herseyi abartmayi çok sever. . Kendisinin farklı bir tansiyon sorunu var. Tansiyonu 25-22 bile oluyor . Kalp krizi geçirdi 2 ay önce kan pihtilasmasi sorununa bağlı olarak . Gerçi kendi söylediği bunlar biz onunla doktora gitmedik ama .. Sürekli tansiyonunu olcuyor ve çıkan sonuçların whatsaptan resmini çekip anneme gonderiyor annem çok kafasına takan bir insan herseyi oturup herseye ağlar üzülür. Ve şuan erkek kardesim asker de , birde annem kendi kardeşinin hasta olduğunu öğrendi ona da üzülüyor. .
Ablam sadece bu konuda değil her konuda böyle. Simdide farklı bir sorunla anneme whatsaptan mesaj yazıyor benim sinirlerimi tepeme çıkardı. Yaklaşık 3 haftadır kendisiyle konuşmuyorum yaptığı kırıcı davranışlarından dolayi. Valla artık bunaldim kızlar . Belki karışık oldu birsey anlamayacaksiniz ama size anlatıp rahatlamak istedim. Bu arada ablam yalnız yaşıyor. Eşinden ayrıldı 4 yaşında oglu var oğluna annem bakiyor dogdugundan beri kendisi çalışıyor. . .. Dertlesmek istedim sizinle içim şişti:(

Çok bunaliyorum kızlar kafamin içinde bir sürü sorun var içinden çıkamıyorum. ..
Sürekli sorun çıkartan bir ablam var herseyi abartmayi çok sever. . Kendisinin farklı bir tansiyon sorunu var. Tansiyonu 25-22 bile oluyor . Kalp krizi geçirdi 2 ay önce kan pihtilasmasi sorununa bağlı olarak . Gerçi kendi söylediği bunlar biz onunla doktora gitmedik ama .. Sürekli tansiyonunu olcuyor ve çıkan sonuçların whatsaptan resmini çekip anneme gonderiyor annem çok kafasına takan bir insan herseyi oturup herseye ağlar üzülür. Ve şuan erkek kardesim asker de , birde annem kendi kardeşinin hasta olduğunu öğrendi ona da üzülüyor. .
Ablam sadece bu konuda değil her konuda böyle. Simdide farklı bir sorunla anneme whatsaptan mesaj yazıyor benim sinirlerimi tepeme çıkardı. Yaklaşık 3 haftadır kendisiyle konuşmuyorum yaptığı kırıcı davranışlarından dolayi. Valla artık bunaldim kızlar . Belki karışık oldu birsey anlamayacaksiniz ama size anlatıp rahatlamak istedim. Bu arada ablam yalnız yaşıyor. Eşinden ayrıldı 4 yaşında oglu var oğluna annem bakiyor dogdugundan beri kendisi çalışıyor. . .. Dertlesmek istedim sizinle içim şişti:KK43:
Allah sifa versin ablana oncelikle askerdeki
Kardesin icinde sabirlar versin benimde kafam karisti ama ablamla annem arasina giremezdim sanirim heralde sabretmeniz gereken bir donem yasiyyorsunuz

Ne yapsin anasiyla paylasiyo derdini yalniz bir kadincagiz, sen niye dert ediniyosun ki?
Sorun annemle paylaşmak değil canım sürekli annemi huzursuz rahatsız etmek . Yani nasıl anlatayım sürekli gündem de olmak istiyor dikkat çekmek istiyor. Benim tansiyon sorunum henüz tıpta olmayan birseymis diyor. Herşeyi çok farklı anlatıyor yanii

Allah sifa versin ablana oncelikle askerdeki
Kardesin icinde sabirlar versin benimde kafam karisti ama ablamla annem arasina giremezdim sanirim heralde sabretmeniz gereken bir donem yasiyyorsunuz
Ya canim zaten girmiyorum ama sürekli farklı farklı sorunlarla yazıyor çiziyor. Ben girmiyorum ama kendisi beni dahil etmeye çalışıyor çok farklı bir insan dişimi sikmaktan dislerimden oldum o derece :(

Sorun annemle paylaşmak değil canım sürekli annemi huzursuz rahatsız etmek . Yani nasıl anlatayım sürekli gündem de olmak istiyor dikkat çekmek istiyor. Benim tansiyon sorunum henüz tıpta olmayan birseymis diyor. Herşeyi çok farklı anlatıyor yanii
Kolay seyler yasamamis belli ki. Bosanmis tek basina bir evlat buyutuyor bir suru travma. Biraz anlayisli olmak lazim

Ya canim zaten girmiyorum ama sürekli farklı farklı sorunlarla yazıyor çiziyor. Ben girmiyorum ama kendisi beni dahil etmeye çalışıyor çok farklı bir insan dişimi sikmaktan dislerimden oldum o derece :KK43:
Bende anasinin kizi biri olarak annemle konusmak haberlesmek icin kardesimi kullansam ki bu kullanmak araci etmek olmaz abla kardeslik olur kardesim bu durumdan rahatsiz olmaz ki bnde evliyim face te bisey paylasiyim annemden once o arar bni noldu kiz diye ki annem beni cok sever ama kardesim yada ablam bu durumu sinir stres haline getirmez

Bende anasinin kizi biri olarak annemle konusmak haberlesmek icin kardesimi kullansam ki bu kullanmak araci etmek olmaz abla kardeslik olur kardesim bu durumdan rahatsiz olmaz ki bnde evliyim face te bisey paylasiyim annemden once o arar bni noldu kiz diye ki annem beni cok sever ama kardesim yada ablam bu durumu sinir stres haline getirmez
Ben anlatamadim sanırım ablam beni aracı dilan olarak kullanmiyor ki biz 3 haftadır konusmuyoz gorusmuyoz bile.. anlatmak istediğim benim annem hasta ve 50 yaşında bir kadın + bu yaşta onu çocuğuna bakiyor ama ablam bunlara rağmen pireyi deve yaparak annemi ariyor yok ben yarin öleceğim yok şöyle yok böyle anlatmak istediğim bu . Hastaneye git diyor annem yok işlerim yogun yok odemelerim yogun ben yarin ölecem sürekli annemin aklını meşgul ediyor kadın zaten hasta birde onun bu hakaretleri annemi maffediyor. . Oğlu askerde onu mu düşünsun yoksa hiç bişeyi yokken böyle yapanı mi anlatmak istediğimi anlatamıyorum ki:(

Ablan psikolojik destek aliyor mu? Ya da aldi mi hic
Çok eskiden almış 15 li yaşlarda .. ya hastayim diyor ama yalnız yaşıyor annem buraya gel akşam işin bitince diyor gelmiyor ben sana geleyim diyor annem ona da yok diyor. Birde aksamlari alkol kullanıyor evinde sizce bu denli hasta biri alkol alır mı akşam eve gidince alsa bile böyle ayakta kalabilir mi

Çok eskiden almış 15 li yaşlarda .. ya hastayim diyor ama yalnız yaşıyor annem buraya gel akşam işin bitince diyor gelmiyor ben sana geleyim diyor annem ona da yok diyor. Birde aksamlari alkol kullanıyor evinde sizce bu denli hasta biri alkol alır mı akşam eve gidince alsa bile böyle ayakta kalabilir mi

Onun aslinda psikolojik destek almaya ihtiyaci var ama ihtimalen sizi dinlemez.

Ben anlatamadim sanırım ablam beni aracı dilan olarak kullanmiyor ki biz 3 haftadır konusmuyoz gorusmuyoz bile.. anlatmak istediğim benim annem hasta ve 50 yaşında bir kadın + bu yaşta onu çocuğuna bakiyor ama ablam bunlara rağmen pireyi deve yaparak annemi ariyor yok ben yarin öleceğim yok şöyle yok böyle anlatmak istediğim bu . Hastaneye git diyor annem yok işlerim yogun yok odemelerim yogun ben yarin ölecem sürekli annemin aklını meşgul ediyor kadın zaten hasta birde onun bu hakaretleri annemi maffediyor. . Oğlu askerde onu mu düşünsun yoksa hiç bişeyi yokken böyle yapanı mi anlatmak istediğimi anlatamıyorum ki:KK43:
Benim annemde 50 yasinda ve bnm cocugum yok torun istiyor ama halen
brkliyorki biseyler aliyim gezdiriyim
toruna bakmak annen icin bir hediye
Sorun degil ablanin derdini soylemesi anlatmasi baska kimsesi yok kime anlatsin anasi dururken annen de dinler kadin hastabile olsa kizina uzulse bilene o cennetlik eder onu baska bisey olmaz hele asker annesi olmasi ayri bir gurur annen cocuklarina sorun olarak bakmaz hicbirzaman tabi ne demisler anne olunca anlarsin annelik boyle birsey iste sendecanneni dusunuyorsun anladim ama annenin sizlerden sizin annenizden baska dertlesebileceginiz Allah tan baska kiminiz varki ablan anlatsin kiz anlatmaya anlatmaya bunalima girse daha mi iyi be kuzum

alkol alıyor kafa güzel...sonra yazıyor da yazıyor..yok ben şöyle hastayım..yok ben böyle hastayım...yok ben öleceğim...tabiki seviyoruz kardeiz biz...ama inanın bazen hasta olduğuna bile inanmıyorum...çünkü geçmişte benzeri durumlarda olayları çok çok abarttığını gerçekleri sonrada öğrendiğimiz için...Güven duygumuz kalmadı...gerçek olsa bile yine abartıyor mu diye sorguluyoruz...Arkadasım tamam hastasın öyleyse eğlenceden uzak kal biraz...düğünün ellere yasın bize mi????Herseye vaktin oluyor,hastaneye gidelim mi diyince vaktin yok....
Annem asker annesi, kadın oğlunu Askere gönderdiği akşam aramış..bak anne oğlunun başına orda kötü şeyler gelebilir. hasta olabilir..doğuda askerlik yapabilir v.s anlatıyor..Kadıncağız da telefonda ağlıyor....Ya Allah aşkına..oğlunu askere göndermiş bir anneye moral mi verilir..Yoksa böyle saçmalanılır mı???
Arkadaslar daha bunlar hiçbişey....İnanın tükendim...

Benim annemde 50 yasinda ve bnm cocugum yok torun istiyor ama halen
brkliyorki biseyler aliyim gezdiriyim
toruna bakmak annen icin bir hediye
Sorun degil ablanin derdini soylemesi anlatmasi baska kimsesi yok kime anlatsin anasi dururken annen de dinler kadin hastabile olsa kizina uzulse bilene o cennetlik eder onu baska bisey olmaz hele asker annesi olmasi ayri bir gurur annen cocuklarina sorun olarak bakmaz hicbirzaman tabi ne demisler anne olunca anlarsin annelik boyle birsey iste sendecanneni dusunuyorsun anladim ama annenin sizlerden sizin annenizden baska dertlesebileceginiz Allah tan baska kiminiz varki ablan anlatsin kiz anlatmaya anlatmaya bunalima girse daha mi iyi be kuzum
Canım anlatsın ben anlatmasin demiyorum anlatmak istediğim şey çok farklı. Gerçeği anlatsın anladinmi tamam hasta hemfikiriz ama annemi arayıp sürekli ben bugun öleceğim ben yarı öleceğim demek çok saçma ve bunaltici geliyor .. haksizmiyim ya. Sana evladın arayıp ben bugun ölecem anne bugün değilse yarın dese ne yaparsın Kahrolursun demi ?? Allah korusun ama bu kız sürekli böyle herseyi abartıyor doktora gidelim yok bize gel yok senin için şunu yapalım yok şöyle yapalım yok insan bir noktadan sonra bunalima giriyor inan ki ben hasta olcam bunun bu abartmalari yüzünden. Felç edecek birgün annemi .

Sevgiye ve ilgiye ihtiyacını böyle karşılama çalışıyor.

Böyle yaptığı sürece bırak sevgiyi içimdeki insanı duyguları bile öldürüyor bazen bu kız yüzünden intihar etmeyi bile düşünmüyor değilim.

Back
X