- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
kimse oral seks yapmıyor ama kk sitesinde nedenoral seks tüyoları popülerde 2. sırada ? her girişimde bunu merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse oral seks yapmıyor ama kk sitesinde nedenoral seks tüyoları popülerde 2. sırada ? her girişimde bunu merak ediyorum
yani bana garip geldiBdv ye yazdiniz. Dert edindiginiz sey ne acaba?
çevremdeki komşularım felan hep öyle diyorlar (samimi olduklarım tabiki)Kimsenin yapmadığını nerden biliyorsunuz?
çevremdeki komşularım felan hep öyle diyorlar (samimi olduklarım tabiki)
çevremdeki komşularım felan hep öyle diyorlar (samimi olduklarım tabiki)
olabilir tabikiortamlarda yapmıyorum diyolardır heralde, kimse size özelini açmak zorunda değil ki.
bende öyle düşünüyorumKapalı kapılar ardında ne olup bittiğini bilemeyiz. Yapıyoruz demeye utanıyorlardır.
olabilir tabiki
canım mesela çevremden atıyorum 10 kişiden 9 u böyle diyor ama sitede farklı olması şaşırtı beniCevrenizdekilerin yapmiyor olmasi kimsenin yapmadigi anlamina gelmez yada cevrenizdekilerin bu sekilde soylemesi gercegi yansitmayabilir buna takmanizi garipsedim ben
1. Kimin ne yapıp yapmadığını nerden biliyorsunuz?kimse oral seks yapmıyor ama kk sitesinde nedenoral seks tüyoları popülerde 2. sırada ? her girişimde bunu merak ediyorum
Dedigim gibi dogruyu soylediklerini bilemezsiniz gercegi yansitmayabilir. Bende 10 kisiyle bu konuyu konusmaniza sitede bunu gorup dert edinmenizi garipsedimcanım mesela çevremden atıyorum 10 kişiden 9 u böyle diyor ama sitede farklı olması şaşırtı beni
2. sırada yazdım zaten canım. yani çevreme bakarak diyorum zaten1. Kimin ne yapıp yapmadığını nerden biliyorsunuz?
2. Tüyolarda hep kıyafet falan olur kkda nerdeymiş bu ikinci sırada oral olan tüyolar?
hep dek geldiğinden söylüyüm dedimDedigim gibi dogruyu soylediklerini bilemezsiniz gercegi yansitmayabilir. Bende 10 kisiyle bu konuyu konusmaniza sitede bunu gorup dert edinmenizi garipsedim
2. sırada yazdım zaten canım. yani çevreme bakarak diyorum zaten