Cilt Bakımı Ürünleri kızlar bakar mısınız

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar belki bi çözüm bulunur diye size derdimi anlatmak istiyorum ergenliğe girdiğimden beri yüzümde hep sivilce var ve hiç geçmiyorlar cildim çok yağlı siyah noktalar var ve delikler oluştu suratımda alnımda çok küçük sivilceler oluştu ve cildim çok kirli gözüküyor :( cildime şu ana kdr kozmetik ürünü kullanmadım sizin tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı set olarak almak istiyorumda güvendiğiniz kullandığınız varsa yardımcı olur musunuz

patatesi rendele suyunu al içerisine limon suyu damlat5/6 kadar pamukla yüzüne sür gece sabah ılık suyla yıkaa farkı görüceksinn hmmm bide siyah nokta için şuda süperrr ıkı yemk kaşıgı yoğurt ıkı yemk kasığı sütü karıştır pamukla sürr kurumaya yakın pamukla sil bk bakalum nasıl siyah nokta pamukta kalıyor

patatesi rendele suyunu al içerisine limon suyu damlat5/6 kadar pamukla yüzüne sür gece sabah ılık suyla yıkaa farkı görüceksinn hmmm bide siyah nokta için şuda süperrr ıkı yemk kaşıgı yoğurt ıkı yemk kasığı sütü karıştır pamukla sürr kurumaya yakın pamukla sil bk bakalum nasıl siyah nokta pamukta kalıyor
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DENİCEM :)

merhaba kızlar belki bi çözüm bulunur diye size derdimi anlatmak istiyorum ergenliğe girdiğimden beri yüzümde hep sivilce var ve hiç geçmiyorlar cildim çok yağlı siyah noktalar var ve delikler oluştu suratımda alnımda çok küçük sivilceler oluştu ve cildim çok kirli gözüküyor :KK43: cildime şu ana kdr kozmetik ürünü kullanmadım sizin tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı set olarak almak istiyorumda güvendiğiniz kullandığınız varsa yardımcı olur musunuz
Merhaba
Ben LR marka microsilver set kullanıyorum sivilceler için. 35 yaşında ilk defa sivilcesiz bir yüzüm oldu Ama zamanında çok oynadığım için sivilcelerle lekeler var henüz. Onlara da savaş açtım bakalım ne olacak

Back