• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız🤗

leylaayla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
29 Aralık regl günü 3 Ocak bitiş. Normal de korunuyoruz 3 buçuk yaşında çocuğumuz var 8 Ocak kendi istediğimizle bir gece korunmadık uygulama takvimine göre yüksek gebelik tarihinden 3 gün önceye denk geliyor orta gebelik yazıyordu şuan da regl 5 gün kaldı 4 5 gün öncesi hafif bel kasık ağrısı vurdu gitti çok şiddetli değildi geceleri mide yanması oldu son 3 gün aşırı geceleri altan gaz çıkarması oldu bu akşam yok karın şişliği dün daha fazlaydı göğüs sızlaması ara ara ama şiş dokununca sadece acıyor göğüs ucu renk değişimi gibi hissediyorum ama emin bazen Pms dönemin de böyle oluyor sizin içinizden geçen ne bir acaba oldum sabırsızım ama günüm geçmeden test yapmakta istemiyorum biraz rahatlamak istedim 🤗 bu şekilde durumlar yaşayanlar oldu mu

Adet belirtileri ve gebelik belirtileri benzerdir. Gecikme olmadan net var ya da yok demek şuan icin dogru olmaz . Psikolojik stres gebelik her türlü secenege cikabilir bu belirtiler. Gecikme yaşayan biri degilseniz gecikmeyi takiben test yapin bence🙏🏻

Adet belirtileri ve gebelik belirtileri benzerdir. Gecikme olmadan net var ya da yok demek şuan icin dogru olmaz . Psikolojik stres gebelik her türlü secenege cikabilir bu belirtiler. Gecikme yaşayan biri degilseniz gecikmeyi takiben test yapin bence🙏🏻
Hiç stres yapıp düşünmedim bu ay çok yoğun geçti misafirlikler gezmeler derken böyle belirtiler yeni 6 gündür yaşıyorum acaba dedim mide yanmalarım da oluyor ilk kabızlıkla başladı onu eklemeyi unutmuşum hayırlısı olsun herkes için 🤗

Hiç stres yapıp düşünmedim bu ay çok yoğun geçti misafirlikler gezmeler derken böyle belirtiler yeni 6 gündür yaşıyorum acaba dedim mide yanmalarım da oluyor ilk kabızlıkla başladı onu eklemeyi unutmuşum hayırlısı olsun herkes için 🤗
Ayni belirtileri ben de yasiyorum benimde bat 29 aralık sat 3 ocak kendime söz verdim gecikmeden önce test yapmayacagim diye😌

Ciddi misiniz hadi bakalım tekrar haberleşelim siz de gelişme olursa buradan ğayla
Ayni belirtileri ben de yasiyorum benimde bat 29 aralık sat 3 ocak kendime söz verdim gecikmeden önce test yapmayacagim di

Ayni belirtileri ben de yasiyorum benimde bat 29 aralık sat 3 ocak kendime söz verdim gecikmeden önce test yapmayacagim diye😌
Aynı hemen hemen günlerimiz o zaman tekrar haberleşelim bu saatlerde mide yanması ve gaz sorunu başlıyor siz de tam nasıl belirtiler var

Kasık ağrısı bulantı ve uyku hali😌

Kasık ağrısı bulantı ve uyku hali😌
Gönlünüze olsun☺️ umarım beklediğiniz haberi alırsınız biz sadece bir gece bilerek korunmadık tek gecede hamile kalınır mı bakalım yaşamış ve görmüş olucam merak ediyorum bende mide bulantısı oluyor gibi ama kusma vs yok

Back
X