• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olsa testte çıkar mıydı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi htnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htnn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
13
Selam hanımlar. Uzun olacak biraz şimdiden hakkınızı helal edin. 💐Bu ay 2 kere ilişki oldu aslında birisi bir önceki ay reglime 2 gün (8 şubat) varken oldu ve korunmadık ve o an regl olmuşum 3 gün sürdü yoğun olmasa da regl idi bence. Adetin 5. Günü başka sebeple doktora gittim muayene de yumurtan var gayet güzel demişti. bende o an soramadım hani daha 5. gün nasıl var vs diye ama olabiliyormuş bu durum sanırım.
2. İlişki de bat'a 12 gün kala geri çekilme ile oldu.
Bat 8 mart, dün gebelik testi yaptım negatif.
Fakat 1 haftadır aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ağrısından uyandığım oldu geceleri. Dokunmak imkansız böyle bir sızı ve yanma mevcut, şiş ve mavi damarlar belirginleşti özellikle uç kısımlarında. 27 yaşındayım hiç böyle olmamıştı.
Bir de dün birisi bana kirpiklerin birbirine girmiş hamile misin dedi meğer bu olay eski zamanlarda bayağı popülermiş oradan anlarmış yaşlılıar gebeliği
Kasık ağrıları bacakta sızlamalar vs. de mevcut.
Sizce negatif olmasına rağmen hala gebelik ihtimali var mıdır yoksa olacak olsa çıkar mıydı ? 🙏

Selam hanımlar. Uzun olacak biraz şimdiden hakkınızı helal edin. 💐Bu ay 2 kere ilişki oldu aslında birisi bir önceki ay reglime 2 gün (8 şubat) varken oldu ve korunmadık ve o an regl olmuşum 3 gün sürdü yoğun olmasa da regl idi bence. Adetin 5. Günü başka sebeple doktora gittim muayene de yumurtan var gayet güzel demişti. bende o an soramadım hani daha 5. gün nasıl var vs diye ama olabiliyormuş bu durum sanırım.
Fakat 1 haftadır aşırı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ağrısından uyandığım oldu geceleri. Dokunmak imkansız böyle bir sızı ve yanma mevcut, şiş ve mavi damarlar belirginleşti özellikle uç kısımlarında. 27 yaşındayım hiç böyle olmamıştı.
Bir de dün birisi bana kirpiklerin birbirine girmiş hamile misin dedi meğer bu olay eski zamanlarda bayağı popülermiş oradan anlarmış yaşlılıar gebeliği
Sizce negatif olmasına rağmen hala gebelik ihtimali var mıdır yoksa olacak olsa çıkar mıydı ? 🙏
Erken daha. İdrar testi için gecikmeyi bekleyin

İki üç gün sonra testi tekrarlayın

Geçen ay aynı zamanda regl olmuşuz benimde 10 şubatta bitti bata 7 gün kala geri çekilme oldu. Bende benim bat 4 Mart yani bugün yarın olmam lazım. Test için ilişkiden 15gün geçmesi gerekiyormuş benim bat geldi ama ilişki 7gün önceydi buyüzden test yapsakta doğru çıkmaz. Ben İnşllah regl olurum da Sizinde istediğiniz olur inşallah

Geçen ay aynı zamanda regl olmuşuz benimde 10 şubatta bitti bata 7 gün kala geri çekilme oldu. Bende benim bat 4 Mart yani bugün yarın olmam lazım. Test için ilişkiden 15gün geçmesi gerekiyormuş benim bat geldi ama ilişki 7gün önceydi buyüzden test yapsakta doğru çıkmaz. Ben İnşllah regl olurum da Sizinde istediğiniz olur inşallah
herkesin gönlüne göre olsun diyelim yani pozitif çıksa da üzülmem 1.5 yıl oldu evleneli ama hani bi deneme yok ortada o yüzden tedirgin oluyor insan

ilk durumdan olsa çıkardı ama değil mi ? İkinci durum için erken olabilir belki ama
Aynen ilk durumdakinden değildir reglden sonrakinde ihtimal olabilir ama ya kan verin varsa kanda cıkar ya da iki üç gün sonra yeniden sabah yapın

yani 2. beraberlikten gebe kalma ihtimali için değil mi ? İlk durum imkansıza yakın ama olsa çıkardı bu zamana kadar
Eşime danıştım da ikinci durumla alakalı o çok emin sıkıntı olmadığına.
Bu kadar ağır regl belirtisi yaşayan var mıdır acaba

Aynen ilk durumdakinden değildir reglden sonrakinde ihtimal olabilir ama ya kan verin varsa kanda cıkar ya da iki üç gün sonra yeniden sabah yapın
az önce açık kırmızı pembemsi akıntı geldi ama baya sıvı şeklinde şimdi de açık kahve şeklinde aynı sıvılıkta devam ediyor. Yerleşme kanaması böyle bir şey mi ? Yani şüpheli ilş. üzerinden 7 gün geçmiş ama adete de 5-6 gün var

az önce açık kırmızı pembemsi akıntı geldi ama baya sıvı şeklinde şimdi de açık kahve şeklinde aynı sıvılıkta devam ediyor. Yerleşme kanaması böyle bir şey mi ? Yani şüpheli ilş. üzerinden 7 gün geçmiş ama adete de 5-6 gün var
Olabilir regl başlangıcı da olabilir, bi takip edin yarın sabaha kadar devamı gelmezse sabah tekrar test yapın. Benim sadece kahverengi leke gelmişti o da regle 5 gün kala ilişki üzerinden 10 gün geçmişti yani olabilitesi var ama biraz da erken gibi geldi yine de test yapın

Olabilir regl başlangıcı da olabilir, bi takip edin yarın sabaha kadar devamı gelmezse sabah tekrar test yapın. Benim sadece kahverengi leke gelmişti o da regle 5 gün kala ilişki üzerinden 10 gün geçmişti yani olabilitesi var ama biraz da erken gibi geldi yine de test yapın
test için erken olmaz mı yerleşme ise hemen yükselir mi değer

En kesin sonucu almak istiyorsanız kan testi verin negatifse en azından aklınız rahat eder ama idrar testi için bence erken

test için erken olmaz mı yerleşme ise hemen yükselir mi değer
Çok silik yakalarsınız predictorle falan ya da iki gün falan bekleyip direkt kan verin daha garanti

Kanamam bayağı arttı regl bence bu bu kadar göğüs ağrısını ilk defa yaşadım hala devam ediyor garip bi regl oldu diyelim belki de kimyasal vs dedikleri şey bilemiyorum

ve sabah test yaptım ama beklerken uyumuşum ilk 4 dk da yoktu bir şey şimdi gölge var ama bilemiyorum tabi test awox marka

gölge böyle belli olmuyor gibi ama turuncu olmuş test o niye acaba tam gölgeden itibaren.. niye bir şeyim de tam düzgün olmuyor 🤦🏻‍♀️
1000046642.webp
1000046640.webp

Benimde adetime 5 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama karnımda şişlik ve yorgunluk var. Adet belirtim hiç yok ne sivilce ne yemek yeme isteği aksine midem dolu gibi canım hiçbirşey istemiyor. Ne yapmalıyım sizce

Back
X