• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmisin +18 bolumune konu açamadım

Kullanımı bile doğru düzgün bilmiyorsunuz burdan sanal alemden hiç tanımadığınız insanlara bunu nasıl kullandırtmalıyım diye bize soruyorsunuz, pes ! Akıl işi değil yani.
Kullanan varmi diye sordum. Ve bu konuyla ilgili bi kzc konu acilmisti ama cevap veren yoktu fazla

Bence bu tip hapları güvenmeyin. Yılda kaç insan ölüyor bu tip haplar yüzünden. Ayrıca cinsellik olmamasinin sebebi esinde mi yoksa aranız mi kötü ? Ara kötüyse ayrıca ne biliyorsun hapı içince seni isteyecegini ya başkasını isterse ?? ;) ;) ;)

Kizlar adam.zaten istiyor ama acik konusamiyorum ama sorun var olmuyor işte
ben sizi çok iyi anladım benimde bi dönem eşimin başına gelmişti allahtan eşim doktora falan gitmeye karşı biri değil ve iyikide gitmiş ozman prolaktin hormonu yükseldiği için sıfır isteksiz di.. bence doktora gitmeye de ikna etmelisin

ben sizi çok iyi anladım benimde bi dönem eşimin başına gelmişti allahtan eşim doktora falan gitmeye karşı biri değil ve iyikide gitmiş ozman prolaktin hormonu yükseldiği için sıfır isteksiz di.. bence doktora gitmeye de ikna etmelisin
Asla gitmez :(

Bence bu tip hapları güvenmeyin. Yılda kaç insan ölüyor bu tip haplar yüzünden. Ayrıca cinsellik olmamasinin sebebi esinde mi yoksa aranız mi kötü ? Ara kötüyse ayrıca ne biliyorsun hapı içince seni isteyecegini ya başkasını isterse ?? :KK66: :KK66: :KK66:
Zaten icince bana gelmezse bende bosuna beklemem yada kendimi kandirmayi burakirim. Keske anlayabilseniz

Amma oyle gordu suan herkes beni malesef benim yerimde olmayan anlayamaz tesekkur ederim bu yorumunuz icin :)

Anlayamadigin şey şu ,kimse sana cinsellik meraklısı demiyor ,diyor ki kafana göre esine ilaç verme üstelik bunu ondan habersiz gizli saklı hiiiic yapma herkes hemfikir

İyi de Nasıl stres bu

Millet cezaevinde iken yapıyor

Ada'm istiyorum ama olmuyor diyorsa hapı teklif edin

Yok böyle demiyorsa da siz onu hapla değil mekanik yani dış müdahalelerle uyarın

İnsanlara (Akıl hastası olmadığı, doktor bilgisi dahilinde hasta olduğu halde ilaç kullanmayı reddeden biri değil ise vb.) bilgisi dışında hap vb. şeyler vermek suç, biliyorsunuz değil mi? Yapmayın, riskli işler bunlar. Belki eşiniz başka bir ilaca başlar başka bir sorundan, haberiniz olmaz, siz de bu ilacı verince ereksiyon halinde hık mık gider adam öteki tarafa. Size yar olmaz, hurilere kalır temelli aman ha.

Bu konuyu terapist ile, ürologlar ile halletmelisiniz.
Ya da ciddi bir cinsel perhize girin. Siz kendinizi tatmin edin onun yanında, onu umursamayın. Tepkilerini gözlemleyin.

Kizlar cevao veremessem kusura bakmayin bebek var ikitane onlarla ugrasiyorum :) hepinize tesekkurler bu arada yorumlar icin

Adama bi şey olursa hapsi boylarsınız yahu napıyosunuz? Ayrıca sokaktaki adamdan istemiyosunuz ya cinsellik kocanız bu adam bunu eleştiren beri dursun zaten.

Sorun varsa tedavi olsun evlilik bitirme nedeni bu.Siz ben istemiyorum diye açsaydınız konuyu topa tutulmuştunuz şu an cinsellik her şeydir yakında aldatır seni erkeğin hassas noktası diye.Açık açık konuşun hala gitmezse bitiriceginizi söyleyin evliliğinizi.Ayrılmak istemiyorsa tıpış tıpış gider

Tamam canim teşekkür ederim :)
Canım hapı eğer habersiz verirsen sonra da ortaya çıkarsa çok kötü olur bence . Bi yan etkisi olur doktora falan gitmeniz gerekir, doktorda hapı söylemen gerekir . Bence bu işi açık açık çözmekten başka çareniz yok . Ayrıca senin sorun yaptığın kadar o da yapmalı, bu evlilikte büyük bir sorun

Bu kadar yorumdan sonra, başka bi çözüm bulmanız gerektiğinin farkına vardınız değil mi?

Yani şimdi bu yorumuma kızabilirsiniz ama belki eşinizin isteksizliği size artık ilgi duymamasından kaynaklıdır.hangi hap bunu değiştirebilirki

Back
X