Hayir henüz yüzyüze gorusmedik. Ama dedigim gibi yakinda tayinini cikaracak benim bulundugum sehire.benimde var tanidiklarim, facebook veya diger sosyal ag üzeri tanisan, mutlu olanda var olmayanda genelleme yapilamaz ama sanki biraz acele ediliyormus gibi geldi
hic yüz yüze bulusup görüstünüzmü?
Dedigim gibi bende internet uzerinden tanismalara gercekten cok karsi bi insandim. Hani derler ya insanin kinadigi sey basina gelirmis diye benimkide oyle oldu galiba. Sizde haklisiniz gozlemleyecegim daha sonra kesin karara varacagim. Fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkürlerBu sosyal medya üzerinden tanışıp ewlenenler war ewet ama çokta güvenmeyin derim. Daha görüşmeden ciddi düşenmesi tuhaf geldi bana ne biliyim siz genede bi gözlemleyin. Bende face kullanıyorken bir sürü msj atarlardı yok ciddiyim, yok senle ewlenmeyi düşünüyorum falan ben hiç birine Cwp wermemiştim.
Haklisiniz galiba. Aklim gercekten karısık.Fikirleriniz icin tesekkürleryüz yüze gorusun bıraz zaman gecırın.
1 hafta cok kısa bi süre. numara vermek ıcın. bana göre
biraz dusunun gezn tanıyın derım . bi kaç ay en azndan hemen oyle soz olmaz agırdan alın.
babannem hep derdı kı agır tası ne yel alır ne sel alır.
Hayir henüz yüzyüze gorusmedik. Ama dedigim gibi yakinda tayinini cikaracak benim bulundugum sehire.
Allah razi olsun.. evet cok haklisiniz tanidik insanlara bile güven olmuyor artik. Ama nedense kalbim isindi ona. Aklimi karistiran sey faceden tanismis olmak. Onada soyledim bunu. Keske daha farkli sekilde tanismis olsaydik diye. O da kismet oyleymis diyor. Seni pisman etmeyecegim emin ol diyor. Eger yalan konusursam kefene girecek parcam kalmasin diyor. Artik yüzyüze gorusunce beraber zaman gecirince daha iyi taniyip kesin kararimi verecegim..dediginiz gibi insallah hayirlisi olur..ben olsaydim tayini ciktiginda beraber bolca vakit gecirirdim, emin olunca evlilikten söz ederdim simdi gercekten cok erken
cok iyi bildigin komsunun ogluda fos cikabiliyor, nerde tanistigin okadarda önemli degil aslinda
hakkinizda hayirlisi olsun insallah iyi olur
Allah razi olsun.. evet cok haklisiniz tanidik insanlara bile güven olmuyor artik. Ama nedense kalbim isindi ona. Aklimi karistiran sey faceden tanismis olmak. Onada soyledim bunu. Keske daha farkli sekilde tanismis olsaydik diye. O da kismet oyleymis diyor. Seni pisman etmeyecegim emin ol diyor. Eger yalan konusursam kefene girecek parcam kalmasin diyor. Artik yüzyüze gorusunce beraber zaman gecirince daha iyi taniyip kesin kararimi verecegim..dediginiz gibi insallah hayirlisi olur..
Evet :)kefen girecek parcam kalmasinmi
Evet :)güvenmemi istedigi icin söylüyor. :)
Evet bende cok güldümanladim zaten, ilk defa duyuyorum ondan :)
Evet bende cok güldümbide kurban oldugum diye hitap ediyo onada cok guluyorum
Haklisin. Zaten iyice tanimadan kesinlikle evlilik dusunemem.. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun insallahBiraz hızlı gitmişsiniz tamam internetten tanışılabilir ama bir sor tanı önce sözlenmek ne huyunu suyunu öğren bi ayrıca ortak arkadaşına sorsaydın bu kim neci diye hadi bakalım hayırlısı
Haklisin. Zaten iyice tanimadan kesinlikle evlilik dusunemem.. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun insallah
Maasallah diyelim oncelikle size :) gercekten bunu duyduguma cook sevindim :) Demekki arada sevgi ask güven oldumu nerde tanistiginin bi önemi kalmiyor gercekten :) insallah bizimkide sizinki gibi sorunsuz ilerler :)Şunu eklemek isterim şuan nişanlıyım yaza evlenicem ve nişanlımla bir forum ortamında tanıştık 5 seneyi geçti 5 sene sonunda nişanlandık uzak mesafe olmasına rağmen birbirmizi tanıdık ettik gördük bildik ve asla yalan olmadı aramızda hep güven vardı evlilik kararı aldık rabbime şükür hiç bir problem olmadı aramızda internetten tanıştğmz halde herkes bir olacak diye birşey yok tabi dikkat etmek lazım ortam kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?