Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik var gibi görünüyorAdetime 1 gün var ilk yaptigimde cizgi baska biryerdeydi bozuk sandm baktim bir sure sonea grimsi cizgiydi suan 7 saat oldu cizgi bu sekilde olmuş Kasik ağrılarım bel agrilarim kasıkta sertlik var.sizcee?
testi tekrarla canım ilk dk da çıkıyorsa hamilesin degilse kuruma çizgisidirAdetime 1 gün var ilk yaptigimde cizgi baska biryerdeydi bozuk sandm baktim bir sure sonea grimsi cizgiydi suan 7 saat oldu cizgi bu sekilde olmuş Kasik ağrılarım bel agrilarim kasıkta sertlik var.sizcee?
Bekledi ya tereddütte gibiyim dokHamilelik var gibi görünüyor![]()
Ben Doktor kontrolunde hamilelik bekliyorum yani 3 aydir klomen tedavisi görüyorum pco var bende ilk 2 ay doktorum gun asiri iliski dedi ama bu ay bana adetimden 20 gün sonra vajinal ultrasonda biyer gosterdi bebek varsa bunuZaman geçmiş net bşy söylenemez bence yenile varsa ilk 5dk içinde çıkar zaten
Bekledi ya tereddütte gibiyim dok
Ben Doktor kontrolunde hamilelik bekliyorum yani 3 aydir klomen tedavisi görüyorum pco var bende ilk 2 ay doktorum gun asiri iliski dedi ama bu ay bana adetimden 20 gün sonra vajinal ultrasonda biyer gosterdi ne icin gosterdi orasi ne sormadim dalginligima geldi agei kesici icme kesinlikle dedi doktorun bildifi birsey vardir belki dedim bu ay umutlandım kadik bel agrim olunca ve yogun bir sekilde kokusuz kasintisiz akıntım var bembeyaz sut gibi
Bugün canımGeçen ay 30unda adet oldum ay 31 çektiği icin 29unda olmam gerekiyor sanirim sizce bugünmu yarinmi
Yaa adet olmadm doktorum yarinda olmazsa pazartesi gel dedi aradımBugün canım
Tesekkur ederimYaa adet olmadm doktorum yarinda olmazsa pazartesi gel dedi aradım
Kızlar adetim 2 gün gecikti yarin 3.gün doktoeum test yaptır desi yaptiripta hamile değilsem üüzülmek istemiyorum yumurtam catladi doktorum soyledi catladigini vajinal ultrasonda gördü yumurta catladigi halde adet olmama gibi bi durum olabilirmi yoksa sadece gebeliktwmi gecikme olurAdetime 1 gün var ilk yaptigimde cizgi baska biryerdeydi bozuk sandm baktim bir sure sonea grimsi cizgiydi suan 7 saat oldu cizgi bu sekilde olmuş Kasik ağrılarım bel agrilarim kasıkta sertlik var.sizcee?